Casă și grădină

Casă modernă în copac peste piscină – concept futurist

Casă în copac curte grădină iaz înalt gard de bambus

Dacă ai / ai avut o grădină, atunci cu siguranță ai visat la o casă în copac. Și într-adevăr – chiar și fără copac, căsuța înaltă este un plus funcțional pentru casă – poate fi transformată într-o sală de lectură, zonă de lucru confortabilă sau loc de joacă pentru copii, sau poate servi ca o casă de oaspeți pentru vizitatori neașteptați. Dar dacă vă imaginați o clădire simplă, atunci vă înșelați. Vă prezentăm un proiect futurist de la arhitecții talentați ai Cameră în copac – A casă modernă în copac peste o piscină.

Casă modernă în copac – noul proiect Baumraum inspiră prin conceptul său inovator

Casă de copac din oțel inoxidabil îmbrăcată în formă interesantă construcție modernă

A casă modernă în copac cu o formă originală este situat într-o mică grădină din Munster. Curtea spațioasă a unei reședințe private este bine protejată de stradă de un gard înalt de bambus – doar ecranul de confidențialitate potrivit pentru casă. Clădirea este situată în mijlocul grădinii și se află exact deasupra iazului de grădină / piscinei de familie. O scară din oțel inoxidabil duce la intrare – vizitatorii curioși sunt plăcut surprinși la capătul scărilor – deoarece o terasă largă oferă relaxare și recreere. Copacii înalți din grădină oferă protecție solară nu numai pentru terasă, ci și pentru casa în sine.

Casă modernă în copac – operă de artă arhitecturală în mijlocul unei curți din Münster

Idei de dormit cu pat dublu idei luminatoare mari

Casa modernă din copac este realizată din oțel inoxidabil și lemn – 8 suporturi asimetric plasate susțin construcția. Casa în sine are o formă ovală interesantă care atrage atenția. Ferestrele mari lasă multă lumină solară în spațiul îngust. Interiorul este purist, casa a fost mobilată cu ușurință, dar elegant. Un pat dublu mare și un prag de fereastră mic sunt singurele piese de mobilier – dar de asta ai nevoie într-adevăr într-o casă în copac. Deoarece oferă mult mai mult decât mobilier frumos – oferă posibilitatea de a vă relaxa din viața de zi cu zi agitată și de a vă bucura de natura înconjurătoare într-o atmosferă primitoare. Cine a crezut că modernul și funcționalul nu pot merge mână în mână?

Spațiu de depozitare pentru ferestre din lemn de o singură familie

Modern și practic

Idei de intrare pe scări funcțional moderneScări masive din lemn duc la intrare

Idei casă de copac terasă balustradă două scaune

Terasa spațioasă din lemn vă invită să faceți plajă

scara moderna care duce la idei de intrare in casa

Idei de proiectare fațade din lemn din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil acceptă arhitectura ideilor de construcție moderne

Idei pentru case de copaci din lemn placat cu oțel inoxidabil opt suporturi

Scări din lemn, fațade mari de ferestre, iaz de grădină

Treehouse idei din oțel inoxidabil iluminare patio practic