Casă și grădină

Casă exclusivă Feng Shui cu grădină în Africa de Sud

Casa Feng Shui -grădină-iluminat-apă-lemn-piatră naturală

Metropole Architects a proiectat recent un domiciliu exclusiv cu vedere la ocean la nord de Durban, Africa de Sud. A fost construit în totalitate conform principiilor Feng Shui și se caracterizează printr-un design interior modern și exotic. Planul de podea și orientarea camerelor corespund suprafețelor reflectorizante ale apei și astfel fluxul de energie pozitivă este reținut în casă. Aflați mai multe despre această casă exclusivă Feng Shui cu grădină din Africa de Sud aici.

Casa Feng Shui-grădină-ușă din față-curte din față-design-modern

Potrivit Feng Shui, mediul în care trăim ne afectează bunăstarea. Locația este o condiție prealabilă pentru o energie bună în casă. Apa curentă, de exemplu, distribuie chi în mod uniform și astfel alimentează mediul cu energia necesară. Forma proprietății și planul casei joacă, de asemenea, un rol important în atmosfera de locuit. O formă dreptunghiulară sau pătrată este considerată optimă. Orientarea casei sau a zonei de intrare are o importanță centrală în Feng Shui pentru calitatea energiei și, astfel, pentru sănătatea sau succesul profesional al rezidenților. Care este cel mai ieftin este strict individual și poate fi calculat pe baza informațiilor individuale furnizate de rezidenți.

Feng Shui casa grădină ușă din față curte de iluminat

Ușa din față este foarte importantă la proiectarea unei case Feng Shui. Camera care este exact vizavi de zona de intrare primește cea mai mare parte a energiei. Cel mai bine este dacă există altul vizavi de ușa din față care duce spre curte sau grădină, de exemplu. Acest domiciliu de vis este conceput și mobilat exclusiv în conformitate cu aceste principii.

Casa Feng Shui-grădină-vedere la mare-piscină naturală din piatră

Pe cealaltă parte a casei și chiar vizavi de intrarea în casă există o terasă minunată cu vedere la mare, cu o punte din lemn, piscină și o zonă de lounge exclusivistă cu mai multe puncte de atracție. Pentru a ajunge la acest lucru, trebuie să treceți prin camera de zi spațioasă. Este împărțit în mai multe zone, care sunt separate între ele prin pereți de sticlă. Interiorul arată luminos și primitor. Mobilierul exclusiv tapițat în piele exotică face o mare impresie.

feng-shui-casă-grădină-piscină-punte din lemn-vedere la mare

Mobilierul fabricat în mod tradițional, cu un design jucăuș în combinație cu covoare din piele de vacă și lemn creează o atmosferă armonioasă, confortabilă și extrem de individuală. Priveliștea minunată a oceanului din fiecare zonă a casei Feng Shui completează imaginea generală minunată și face ca domiciliul exotic să fie inconfundabil.

feng-shui-casa-gradina-piscina-punte din lemn-piatra naturala-acoperis terasa

feng-shui-casă-grădină-terasă-piscină-vedere-vedere la mare

casa-feng-shui-gradina-terasa-lounge-exclusiv-minibar-piatra

feng-shui-house-garden-patio-pool-patio-doors

feng-shui-casă-interior-luminos-masă-de-masă-lemn-color-nisip

feng-shui-casa-design-interior-terasa-mobilier-tesaturi-piele-opulente

feng-shui-casa-design-interior-terasa-mobilier-exclusiv-exotic

feng-shui-house-garden-interior-garden-design-architecture

feng-shui-casă-grădină-interior-grădină-seră-piatră naturală

feng-shui-casa-scari-balustrade-de-sticla-iluminat-indirect

candelabru-interior-cu-nisip-feng-shui

casa-feng-shui-design-interior-bucatarie-moderna-iluminat-indirect

casa-feng-shui-camera-pentru-tineret-dublu-doua-paturi

feng-shui-casa-studiu-fotografie-tapet-elefant

casa-feng-shui-design-interior-baie-marmura-lemn-cadita-dus

feng-shui-casa-design-interior-baie-walk-in-dressing-perete-de-sticla

* un proiect de Arhitecți Metropole