Casă și grădină

Casă de weekend cu grădină – sfaturi pentru un design confortabil

weekend casă-grădină-vacanță-piscină-exotică-mediteranean-vilă

O casă frumoasă de weekend sau o grădină sunt cele mai ieftine moduri de a scăpa de stresul cotidian din oraș. Nu puteți petrece doar weekendurile acolo, ci și vacanța de vară. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți copii, marea este departe sau nu aveți mijloacele financiare pentru a pleca în vacanță cu întreaga familie. Pentru că în Casă de weekend cu grădină puteți petrece toată vara fără să vă faceți griji cu privire la factura în creștere a camerei de hotel. Profitați de beneficiile pe care le aduce. Cu puțină muncă, îl puteți transforma într-un adevărat paradis în mijlocul naturii, unde întreaga familie se poate simți confortabil.

Grădina casei de weekend cu grădină nu este doar pentru serviciuweekend casă-grădină-vacanță-vila-alb-piscină-palmier-șezlonguri-alb

În august, când totul este plantat și ordonat, înflorit sau gata de recoltare, munca în grădină poate fi redusă și vă puteți relaxa, odihni și bucura de natură. De obicei viața este în Casă de weekend cu gradina sau în grădină în timpul verii, în principal în aer liber, în aer curat și în mijlocul naturii. Puteți face plajă în grădină, puteți face un pui de somn la umbra rece, visați sau pur și simplu urmăriți florile frumoase. Acolo ești propriul tău stăpân. Puteți invita oaspeții și puteți face un picnic sau un grătar. Cu unele mijloace, aveți ocazia să creați un loc minunat de vacanță la care visează toată lumea.

O zonă în aer liber în afara casei de weekend cu o grădină

weekend casă-grădină-concediu-exotic-piscină-întins-la-umbră-exotic

Zona în aer liber din mediul rural nu trebuie neapărat să fie direct pe Casă de weekend cu gradina deoarece apropierea are avantajele sale, dar poate avea și dezavantajele sale. Îl puteți proiecta în aer liber pe o terasă sau în mijlocul grădinii. În mod ideal, zona ar trebui să fie plană. După cum am spus, o terasă cu gresie, un alt spațiu, gazonul de sub baldachinul unui copac bătrân sau un pavilion sunt potrivite pentru acest lucru. Copertina pe care o are camera poate fi folosită și în zilele ploioase pentru a sta afară.

Proiectează terasa

weekend casă-grădină-vacanță-piscină-casă-saltea-plante-exotice

Puteți utiliza, de asemenea, un baldachin vechi sau baldachin pe care îl puteți transforma într-o zonă confortabilă, cu puțini bani și puțină muncă. Ar fi și mai ieftin dacă ai avea terasa de la Casă de weekend cu gradina convertiți-l într-o cameră care este o extensie a interiorului casei. Dacă este posibil, ar trebui să aibă o ieșire directă în grădină și să fie acoperită. Din fericire, în zilele noastre există multe opțiuni diferite, cum ar fi copertine transparente din policarbonat sau copertine clasice din lemn, acoperite cu cărămizi tradiționale. Alegeți o variantă care se potrivește cel mai bine arhitecturii Casă de weekend cu grădină se potrivește. Pavilioanele arată deosebit de frumoase, mai ales atunci când sunt acoperite cu plante cățărătoare sau acoperite cu covoare de paie sau țesături colorate. În timp ce această variantă nu este cel mai sigur mod de a vă proteja de ploaie sau grindină, oferă o umbră răcoritoare și protecție împotriva soarelui.

Terasă atractivă cu pietre

weekend casă-grădină-vacanță-piscină-pergolă-exotică-verdeață-piatră naturală

De asemenea, gândiți-vă la elementele care vor interfera cu camera în aer liber Casă de weekend cu grădină și conectați-vă la grădină. De exemplu, utilizați pietrele care împodobesc pereții, plăcile sau plăcile de piatră pe care le-ați folosit ca pardoseală și lăsați-le să se revărseze într-o cale de grădină sau puneți niște jardiniere cu flori frumoase. Fie că îți place stilul din cameră Casă de weekend cu gradina sau alege-ți propriul stil și care depinde în totalitate de gustul tău. Posibilitățile sunt multe. Puteți alege un stil modern, asiatic sau clasic. Cu stilul casei rurale, aveți opțiunea de a folosi mai mult lemn pentru construcții și decorațiuni din lemn. Un butoi vechi, de exemplu, poate deveni un ghiveci de flori original sau poate servi drept picior de masă. În grădina ta  Casă de weekend cu gradina puteți pune o roată de trăsură veche pe care ați pictat-o ​​frumos în prealabil. Lasă-ți imaginația să fugă.

Înfrumusețați grădina cu jardiniere și ghivece de flori

piscina-zona-casa-de-weekend

Sub baldachin din Casă de weekend cu grădină, pe care l-ați transformat într-un salon, puteți configura mobilier de grădină și distribui ghivece colorate cu flori frumoase, înflorite. De asemenea, puteți utiliza elemente decorative simpatice, în funcție de gustul dvs. și să vă arătați propriul stil. Chiar și pervazul sau nișa din salonul dvs. Casă de weekend cu grădină poate fi folosit pentru a configura decorațiuni. Tot ce lipsește încă este o față de masă drăguță, un castron cu fructe cu fructe proaspete, un buchet frumos de flori din grădină și perne colorate pentru scaune și puteți presupune că această zonă va fi locul preferat al întregii familii. Dacă salonul tău Casă de weekend cu gradina Dacă există suficient spațiu, puteți adăuga și un pat pentru a face un pui de somn. De asemenea, nu uitați să plantați flori frumoase în apropiere. Mirosul lor plăcut și florile frumoase creează o atmosferă suplimentară și confortabilă.

Adăugați o bucătărie în aer liber la grădina de weekend

Idei de amenajare a bucătăriilor în aer liber grădină din piatră naturală

Dacă vă aflați în afara Casă de weekend cu grădină, lângă zonă pentru relaxare, adăugați o bucătărie, ar fi o idee minunată. Pentru că nu numai cafeaua și cina sunt mai plăcute la aer curat, ci și gătitul. Această bucătărie în aer liber nu trebuie să fie ceva mare imediat. Tot ce aveți nevoie este o zonă protejată de ploaie și soare, câteva dulapuri pentru vase, oale și tigăi, un aragaz și eventual un mic frigider. De asemenea, puteți combina bucătăria cu camera comună sau o puteți construi aproape. Dar puteți combina și bucătăria cu o zonă de luat masa și să proiectați o zonă pentru relaxare cu șezlonguri. Puteți folosi perne colorate oricând, oriunde pe terasa din fața dvs. Casă de weekend cu gradina a distribui. De asemenea, puteți lua micul dejun acolo pentru a vă bucura de soarele dimineții, de florile frumoase și de parfumul lor și de ciripitul păsărilor.

O plajă personală în fața casei de weekend cu grădină

casa-frumoasa-alba-cu-terasa-piscina

Dacă în grădina ta sau Casă de weekend cu gradina Dacă există un corp natural de apă, tot ce trebuie să faceți este să configurați câteva șezlonguri și vă puteți bucura de ea. Din păcate, doar câțiva au norocul să aibă un teren cu un iaz sau lac sau prin care curge un râu. Și tocmai din acest motiv au fost concepute bazine și pâraie artificiale, fântâni și cascade. Nu numai că joacă un rol decorativ în grădină, dar îmbunătățesc și microclimatul și sporesc confortul în timpul zilelor libere sau în vacanță. Dacă aveți mijloace financiare și suficient spațiu disponibil, vă puteți relaxa în grădina dvs. Casă de weekend cu gradina construiți, de asemenea, o piscină. Cele mai practice sunt cele gonflabile și cele care pot fi mutate. Puteți să le demontați și să le depozitați iarna. Sunt foarte distractive și pentru copii și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ei care înoată în apă adâncă.

Relaxare pură – piscină în grădină

Proiectare piscină în grădină idei zonă gazon frumoasă casă de weekend

Dar nu ai neapărat nevoie de o piscină mare în fața ta Casă de weekend cu gradina acumulați-vă pentru a simți plăcerea apei. Pur și simplu așezați un vas mai mare lângă șezlonguri și umpleți-l cu apă. Sau puteți configura o fântână, a cărei stropire va avea un efect calmant asupra dvs. O altă idee interesantă este plantarea plantelor acvatice într-un recipient. Veți fi uimiți cât de ușor este să aveți grijă de ei. Singurul lucru de reținut este să reîncărcați apă în mod regulat, deoarece se va evapora. Dusurile convertibile sau improvizate pentru grădină sunt, de asemenea, practice. Și puteți alege, de asemenea, o plajă personală pe măsură Casă de weekend cu gradina proiectează-l tu însuți. Pentru a face acest lucru, găsiți un loc potrivit pe care să distribuiți nisipul. Aranjați deasupra rețelele de lemn. Acestea sunt adesea folosite pe plajele din oraș. Puteți distribui pur și simplu câteva ghivece de flori cu plante exotice în jurul plajei dvs. sau puteți planta câteva plante care iubesc uscăciunea și sunt tipice plajei direct în nisip. De exemplu, miscanthul sau nesimțitorul, ochii fetei, sau numiți și fețe frumoase, care înfloresc mult timp. Acum nu mai rămâne decât să-l ai în fața ta  Casă de weekend cu gradina Faceți-vă confortabil și lăsați-vă la soare.

O atmosferă romantică într-o casă frumoasă de weekend

mediu-nocturn-cu-lămpi-terasă-piscină

Îngrijorează-te de serile liniștite din vară, când toată lumea este sub baldachin sau pe terasa ta frumoasa casa de weekend adunați-vă împreună pentru o atmosferă romantică și o dispoziție festivă. Pur și simplu aprindeți câteva lumânări, montați făclii de grădină și distribuiți ghivece cu flori albe. Astfel de flori arată deosebit de romantice pe întuneric, iar marele lucru este că multe dintre ele dau un miros plăcut la începutul serii. Așa că seara în frumoasa casa de weekend pot fi savurate cu adevărat, nu uitați de țânțari. Pregătește-te pentru ele în avans. Există așa-numitele lămpi de țânțari pentru zonele exterioare. Există două tipuri: cele care atrag țânțarii și le ucid cu electricitate și cele care alungă țânțarii cu ajutorul unei ultrasunete. Prețul depinde de mărimea zonei pe care lampa ar trebui să o protejeze. Dacă această zonă este mare, puteți așeza două dintre aceste lămpi în colțurile terasei.

Cu toate aceste sfaturi, nu ar fi de mirare că ți-a plăcut vacanța în frumoasa casa de weekend sau grădină mai mult decât în ​​complexele hoteliere supraaglomerate de lângă mare.

Florile din ghivece mari completează împrejurimile

Casă de weekend cu piscină frumoasă terasă gresie piatră stil mediteranean

confortabil în grădină zonă de relaxare design mobilier de grădină idei mobilier din lemn

zonă-în aer liber-imagine-frumoasă-cu-scaun

bucatarie-rustica-zona-exterioara-casa-de-weekend

frumoasa vila Grecia piscina planificare vacanta de vara

pietre-ghiveci-de-flori-din-sud

piscina-zona-vara-gradina

bucătărie-de-vară-cu-acoperiș-model-scaune

frumoasa-vila-in-sud-terasa-prototip

copii-se-joacă-la-piscină-vara-afară

piscina-copii-gradina-jocuri-vara

plajă-împrejurimi-în-noapte-vară

piscină-noapte-iluminat-sfârșit de săptămână

plajă-iluminat-prototip-lumânări-torță-weekend

Idei originale despre cum să proiectați cablurile ca decor