Casă și grădină

Cadă cu hidromasaj și terapie cu hidromasaj

cadă rotundă cu hidromasaj lumânări încorporate două persoane

Toți cei care au Cadă cu hidromasaj știe, visează să aibă unul acasă ca acesta. Se simte foarte confortabil atunci când apa se ondulează în jur, în timp ce jeturile de apă masează pielea. Mușchii se relaxează și puteți adormi pur și simplu la sunetul ritmic al murmurului apei și al mirosurilor.

 Cada cu hidromasaj și istoria ei

munți jacuzzi masă de baie scaun moale parfum o persoană

Începutul tratamentului cu hidromasaj se află în istoria profundă a imperiilor europene anterioare. Se crede că această practică a fost introdusă de grecii antici pentru a îmbunătăți sănătatea generală a omului în timp ce vindeca diverse boli. Desigur, numai cetățenii binecunoscuți și merituoși ai Greciei antice ar trebui să se bucure de această comoară de masaj. O astfel de persoană era omul de știință respectat Arhimede. Înțelegi deja unde își spune „Eureka!”.

the Cadă cu hidromasaj este introdus în masă în Imperiul Roman. Toată lumea știe efectele și răspândirea acestor băi.

La sfârșitul revoluției industriale, începe a treia etapă de dezvoltare a terapiei cu hidromasaj. Călugărul dominican Sebastian Kneipp publică cartea „Meine Wasserkur”. Și alți oameni de știință dezvoltă asta Hidroterapie, dar punctul culminant al acestui tip de tratament vine cu frații Jacuzzi. La trei ani după Războiul Rece, în America liniștită, cei doi frați, care dețin deja o fabrică de pompe hidraulice, proiectează o pompă subacvatică în cadă pentru a trata artrita reumatoidă a lui Kenneth Jacuzzi. Primul Cadă cu hidromasaj Apare pe piața SUA în timpul Războiului Rece (1955) și devine un hit. Restul poveștii este deja cunoscut.

Cadă cu hidromasaj: care sunt tipurile de hidromasaj?

interior camera flori jacuzzi cadru albastru

Există trei tipuri de hidromasaj:

  • Cadă cu hidromasaj cu masaj cu jet subacvatic
  • Masaj subacvatic
  • Masaj sub presiune cu jet de presiune

 Cadă cu hidromasaj cu masaj cu jet subacvatic –  acesta este numele așa-numitelor Jacuzzi. Dar acest nume nu se potrivește cu adevărat, deoarece de fapt este vorba despre o cadă cu masaj cu jet subacvatic, pe care o produc și alte companii. Tratamentul înseamnă scufundare într-o cadă specială în formă de corp. Temperatura apei în cadă este ridicată, dar poate fi selectată și reglată. Jeturile de apă puternice și calde provin din mai multe direcții. Unele tipuri de căzi au opțiunea de a schimba direcția, intensitatea și forma razelor. Toate aceste extra pot fi controlate de persoana relaxantă. Și bulele? În majoritatea lor Cazi cu hidromasaj  jetul subacvatic conține o anumită cantitate de aer, ceea ce provoacă stropirea ciudată și relaxantă. Cele mai moderne căzi oferă o opțiune de modificare a procentului de aer din jetul de apă, astfel încât să puteți experimenta cu bulele până când se atinge echilibrul perfect.

Jacuzzi face parte din facilități

masaj subacvatic baie exclusivă spa design mobilier baie

Masaj subacvatic – adevăratul extaz. Imaginați-vă că vă aflați într-un „pat subacvatic” special conceput și confortabil, cu mâinile calificate ale terapeutului relaxând fiecare grup muscular din corpul vostru. Atunci ai adormi cu adevărat … Dar asta este destul de normal, deoarece mulți fani ai acestui tratament îl petrec în somn – este atât de relaxant! A da – am uitat ierburile parfumate – o asemenea neglijare! În timp ce stai întins în apă, ierburi aromate, petale de trandafiri și alte flori înoată în jurul tău. Iar apa nu este o apă simplă – conține diverse soluții care sunt folosite pentru a determina obiectivele oamenilor terapie selectat – de exemplu lapte sau apă de trandafiri. Există un alt tip de masaj subacvatic – masajul de reabilitare. Dacă ați rupt recent, rupt sau întins oasele, mușchii sau tendoanele, adresați-vă medicului dumneavoastră despre acest tip de terapie. Dacă medicul este de acord, cu siguranță veți rămâne foarte mulțumit de aceasta!

Toate tipurile de hidromasaj sunt deja disponibile acasă

baie moderna design cada acrilica tetiera albastra iluminare led

Masaj sub presiune cu jet de presiune – acest tratament este cunoscut peste tot sub denumirea de „duș Charcot”. O invenție franceză originală, „dușul Charcot” a devenit o tehnică folosită pe scară largă pentru … incredibil! Birourile KGB din fosta Uniune Sovietică au folosit acest masaj pentru oamenii lor chinuiți, astfel încât să devină mai sensibil la electricitate. Slavă Domnului, acele zile au trecut și medicina a inventat beneficiile acestui tratament. Terapia cu un duș ușor la o temperatură de 35-37 grade Celsius și 1,5-3 atmosfere presiunea are un mare efect relaxant asupra sistemului nervos. Raza este foarte puternică, așa că terapeutul rămâne la 3 până la 3,5 metri distanță de persoană. Temperatura apei este redusă uniform la 15-20 grade Celsius. La câteva zile după scăldat, pot apărea umflături ușoare albastre, astfel încât acest tratament nu trebuie încercat vara. Deși acest tip de hidromasaj este răspândit în rândul femeilor din Marea Baltică, nu tuturor europenilor le va plăcea. Dacă aveți o structură osoasă fină, este mai bine să nu o încercați! În Europa, acest tratament este folosit mai ales de bărbați în sporturile profesionale pentru relaxare.

O cadă modernă cu funcție de hidromasaj

cadă exterioară încorporată terasă din lemn salon mobilier de grădină sticlă

 O cadă cu hidromasaj pentru două persoaneperdele lampă neagră suprafață netedă scări

Colecția de cadă cu hidromasaj de la HAFRO

cadă zen mai multe persoane sticlă lemn

Cadă cu hidromasaj rotundă cu spătar confortabil

cadă zen mai multe persoane sticlă lemn

Jacuzzi încorporat – vedere mai apropiată de la margine

marginea vârtejului apă parte albastru alb

jacuzzi scaun palmier jeturi o persoană

vedere la fitness munți sticlă jacuzzi încorporată