Casă și grădină

Banca de grădină din metal de La Chance pentru mai mult confort atunci când conversați

Culoare roșu aluminiu construcție originală

Vă prezentăm un elegant Bancă de grădină din metal într-o culoare roșie extravagantă și construcție originală. Fabricată din aluminiu, banca oferă scaune confortabile pentru 5 persoane.

Bancă de grădină extravagantă din metal – conceptul

Piese bancă de grădină confortabil pentru cinci persoane

Cu această bancă din aluminiu de la La Chance, nu mai trebuie să vă întoarceți în lateral în timp ce discutați. A fost proiectat de designerul Luca Nichetto. Inspirația sa a venit de la Amelia Earhart, care a dispărut în timp ce zbura cu un Lockheed Vega 5B roșu. Cele două spătaruri reprezintă aripile avionului dvs., datorită formei sale elegante și subțiri panourilor din fagure de aluminiu. Acest extravagant Bancă de grădină din metal este ușor și rezistent la intemperii.

Bancă de grădină din metal – astfel creați o zonă de relaxare confortabilă

designul inovator de culoare proaspătă doar vorbește

Pentru că, după cum știți, aluminiul nu ruginește. Există spațiu pentru până la 5 persoane pe această bancă. Este o versiune îmbunătățită a scaunului Tete a tete, concepută și pentru divertisment (Tete a Tete este franceză și înseamnă cap la cap). Roșul vișiniu lucios îl face pe cel extravagant Bancă de grădină din metal un punct de atracție în zona dvs. exterioară. Pune-le pe verandă, în grădină sau în curte. Indiferent unde „aterizează”, va provoca uimire. La fel ca Amelia Earhart.

Bancă de grădină modernă și confortabilă, într-o culoare puternică

spătar de designer francez de culoare portocalie

Bancă de grădină roșie cu un design care economisește spațiul

Scaun metalic culoare roșie idei de design modern