Casă și grădină

Amenajarea propriei grădini de iarnă – 3 sfaturi pentru proiectare

Montați o seră-terasă-umbrelă de soare-metal-mobilier de grădină

Nicăieri nu vă puteți relaxa, precum și în propria grădină de iarnă. Și odată cu amenajarea și decorarea grădinii de iarnă, vă puteți da seama de concepte care ar putea apărea puțin aglomerate în restul apartamentului. Deoarece grădina de iarnă este acoperită, nu trebuie ales doar mobilierul funcțional de grădină, ci și tapițeria, pernele și cuverturile de pat confortabile arată bine acolo.

Amenajarea propriei grădini de iarnă – nu trebuie să fie întotdeauna mobilier de grădină

Mobilier de grădină de iarnă-mobilier-tapițerie-mobilier-modern

Canapele și fotolii tapițate confortabile arată bine în propria grădină de iarnă, fac din extensia de sticlă o oază însorită și un refugiu confortabil. Mobilierul, ca și restul mobilierului de grădină de iarnă, ar trebui să se încadreze într-un concept general coerent în ceea ce privește selecția culorilor și stilul. Dacă doriți să redecorați mai târziu, puteți, de exemplu tapițeria mobilierului cu o husă nouă să fie echipat; De asemenea, mobilierul poate fi vopsit relativ ușor în culori noi.

 Amenajați-vă propria grădină de iarnă – plantele sunt obligatorii în grădina de iarnă

Înființați o grădină de iarnă -plante-iernare-teracotă-faianță-lamaie

După cum sugerează și numele, este dificil să ne imaginăm o grădină de iarnă fără plante. Acestea asigură o atmosferă confortabilă și caldă. Chiar și într-o grădină de iarnă neîncălzită, grădinarii hobby își pot depozita plantele în ghivece în lunile reci, astfel încât să nu fie victime ale înghețului. Rețineți că anumite plante tropicale pot supraviețui doar într-o seră încălzită.

Ghivecele de flori în diferite dimensiuni și forme pot fi aranjate pe proiecții și pervazuri, astfel încât să se creeze o impresie generală armonioasă. În plus, vasele de sticlă pot fi umplute cu crenguțe sau alte materiale decorative, cum ar fi castanele. Lumânările sunt, de asemenea, frumoase, deși este posibil orice, de la lumini de ceai până la lumânări colorate, care se potrivește cu conceptul general al propriei grădini de iarnă. Aici puteți varia sezonul din nou și din nou, astfel încât grădina de iarnă poate fi decorată cu crini de vale și ouă de Paște peste Paște, în timp ce o decorație de Halloween ar fi de conceput toamna.

Configurați-vă propria grădină de iarnă și oferiți ecrane elegante de confidențialitate

Înființați o grădină de iarnă-sticlă-confidențialitate-protecție-protecție solară-cultivare-modernă

Pentru a vă proteja de ochii vecinilor, poate fi util să instalați un protector de scaun într-o grădină de iarnă. Și în această zonă există opțiuni proiectate elegant, care arată mult mai frumoase decât jaluzelele convenționale. Jaluzelele sau jaluzelele plisate sunt o alternativă aici; Perdelele pot fi folosite și aici. Mai multe niveluri de perdea pot fi instalate unul în spatele celuilalt.

Montați o seră și încălziți-o eficient

amenajare-seră-grădinărit-încălzire-masă-de-cafea-vitrare

Cu o extensie de sticlă, proprietarii își pot realiza visul unei grădini de iarnă. Este adesea posibilă transformarea unei ferestre existente într-o grădină de iarnă. Proprietarii de case trebuie, de asemenea, să decidă dacă doresc să adauge o grădină de iarnă încălzită sau rece – în timp ce încălzirea permanentă a unei grădini de iarnă implică costuri considerabile, o grădină de iarnă „rece” nu poate fi folosită pentru perioade lungi ale anului.

Realizați visul propriei grădini de iarnă

Amenajați o grădină de iarnă-geam-cu-geam-natural-extensie-casă

Odată ce deciziile de bază privind grădina de iarnă au fost clarificate, problema acceptabilă a finanțării trebuie clarificată. Contractarea unui împrumut poate fi luată în considerare, dar diferitele oferte ale băncilor ar trebui comparate cu atenție. Finanțarea imobiliară a Sparda Bank are următoarele avantaje, că plățile speciale sunt posibile gratuit. Astfel, un împrumutat poate rambursa obligațiunea mai devreme și astfel poate economisi sume mari de dobânzi; cu un calculator de rambursare Părțile interesate își pot planifica finanțele în avans și pot crea un plan de plată.