Casă și grădină

Alegerea corectă a mobilierului de grădină din lemn – ceea ce ar trebui să știți

întuneric frumos primitor așezat în aer liber bucurându-se de natură

Mobilier de grădină din lemn – o alegere minunată pentru mobilierul de grădină. Se potrivește perfect cu mediul său natural și emană o atmosferă unică, caldă și primitoare.

Despre tine Mobilier de grădină din lemn ar trebui sa stii

fermecătoare vază confortabilă flori șemineu căldură de foc

Din păcate, majoritatea vor face acest lucru Mobilier de grădină din lemn deteriorate rapid de o mare varietate de condiții meteorologice, cum ar fi ploaia, radiațiile UV și schimbările rapide de temperatură. Se putrezesc, se rup sau modern. Pentru a vă putea bucura mai mult timp de mobilierul dvs. de grădină din lemn, acesta trebuie tratat în mod regulat cu agenți de protecție. În plus, ar trebui depozitate cât mai uscat posibil iarna pentru a le proteja de umiditate. Dar acest lucru se aplică numai lemnului tradițional. La fel de Mobilier de grădină din lemn sa alegi corect? Rasinoase sau foioase? Mulți nu știu că există tot felul de diferite tipuri de lemn din care să aleagă. Chiar și mai puțini oameni știu că există diferențe mari între aceste tipuri de lemn în ceea ce privește rezistența și durabilitatea atunci când stai afară. Rășinoase, cum ar fi pinul, nu sunt potrivite pentru utilizare în exterior, deoarece nu pot rezista condițiilor meteorologice dure chiar și după ce au fost tratate cu agenți de protecție. Mobilierul din lemn de esență tare, cum ar fi stejarul, pe de altă parte, poate dura două până la trei decenii dacă este îngrijit corespunzător. Apoi, există lemn de esență tare, cum ar fi tecul, care nu are nevoie de tratamente cu agenți de protecție pentru a rezista mult timp.

Mobilier de grădină din lemn – Teak (Tectona Grandis)

tabel de calitate a materialului din tec servit

Teakul este un lemn de esență tare din Asia de Sud-Est. Acolo a fost folosit de mii de ani pentru a construi case, bărci, poduri și alte structuri care trebuie să reziste la o mare varietate de condiții meteorologice. Este una dintre cele mai puternice păduri din lume. Teakul conține mult ulei natural, care îl protejează de radiațiile UV, de pătrunderea apei în lemn și de paraziți. Aceasta înseamnă că nu sunt necesare neapărat tratamente suplimentare cu agenți de protecție. Spre deosebire de alte tipuri de lemn, acesta nu poate fi atacat de termite sau mucegai, chiar dacă a fost lăsat afară de ani de zile. Această rezistență extraordinară și faptul în consecință că aceasta Mobilier de grădină din lemn Poate dura o viață întreagă, transformându-l într-unul dintre cele mai căutate materiale pentru mobilierul de grădină. Din păcate, cererea mare a dus la supraexploatare și, prin urmare, este rară. Și, la fel ca multe lucruri rare, tecul este destul de scump, dar dă roade datorită rezistenței sale pe termen lung.

Calitatea mobilierului de grădină din lemn

alege corect pentru moment obține informații proaspăt frumoase

Cu excepția tipului de lemn din care este confecționat mobilierul de grădină, trebuie să îl alegeți pe cel potrivit Mobilier de grădină din lemn fii atent și la calitatea reală a lemnului. Multe specii sunt împărțite în niveluri de calitate (grade). Teakul, de exemplu, vine în clasele A, B și C. În timp ce nivelul A oferă o calitate și o durabilitate perfecte, tecul de nivel C este chiar nepotrivit pentru utilizare în exterior. Acest lucru se datorează faptului că, în general, nu conține uleiuri naturale și, prin urmare, nu poate rezista condițiilor meteorologice fără agenți de protecție suplimentari. Și chiar cu îngrijirea potrivită, acest lemn va rezista cu greu mai mult de câteva sezoane.

mobilier de gradina design simplu piese luminoase plante luxuriante

designul curții din lemn alege corect materialul luminos

exterior frumos moda femeie barbat masa lunga

mobilier de gradina lemn simplu invitant farfurii de pranz pahare    mobilier de grădină lemn confort plante frumoase de tapițerie albă   mobilier de grădină plante întunecate materiale naturale calitate importantă