Casă și grădină

7 idei de design pentru zona exterioară pentru o atmosferă relaxată

mobilier din ratan - set modern de șezut din răchită

Cu cât vremea este mai caldă, cu atât suntem mai atrași afară și este timpul să ne punem grădina și terasa în formă. Iată câteva Idei de proiectare pentru zona exterioară să înveselească atmosfera. A aduce în aer liber actualizarea poate fi ușor, distractiv și nu trebuie să coste foarte mult.

Idei de design pentru zona exterioară – mobilier multifuncțional

mobilier de grădină idee bancă tapițerie tapițerie lemn

Asigurarea faptului că spațiul dvs. exterior este practic este la fel de important ca adăugarea de decorațiuni. Aduceți curtea în formă găsind o modalitate la îndemână de a menține zona ordonată. Băncile care se dublează ca un cufăr de depozitare sunt grozave Idei de proiectare pentru zona exterioară. Sunt practice în trei moduri. Puteți aranja multe lucruri în ele, sunt potrivite ca masă și pot găzdui și oaspeți suplimentari, neașteptați. Păstrați toate lucrurile inutile în această bancă simpatică.

Idei de design pentru zona exterioară – mobilier modern din răchită

mobilier de gradina idei de design fotoliu modern mobilier din rachita

Dacă ați decis să înlocuiți vechile mobilier de grădină cu cele noi, trebuie să știți că mobilierul din răchită este deosebit de modern în acest moment. Mobilierul de grădină cu aspect natural este o idee minunată pentru a „spori” literalmente grădina. Mobilierul din răchită este o combinație de rustic și urban și, prin urmare, este potrivit pentru verandă sau terasă, precum și pentru curtea mică din oraș. Acest mobilier de grădină modern și elegant este rezistent la intemperii și creează o oază confortabilă de bunăstare.

Accesorii colorate decât pentru exterior

canapea aruncati perne idei mobilier gradina accesorii colorate

Una dintre cele mai simple modalități de a vă împrospăta spațiul exterior este cu multă culoare. Dă-ți viață patioului tău împărțind perne și lumânări colorate. Tonurile roșu deschis, galben și verde arată deosebit de bine și nu se demodează în curând. Stilul Maroc este, de asemenea, cunoscut pentru desenele sale colorate.

Covoarele sunt idei excelente de design pentru zona în aer liber

covor-design exterior-idei amenajare verande

Pardoselile nu sunt doar pentru amenajarea interioară a casei. Cu un covor frumos, transformi automat terasa în interior. Ar trebui să aibă o culoare naturală, astfel încât celelalte decorațiuni „să aibă cuvântul de spus”. Un covor aduce o atmosferă caldă și elegantă.

Ideile de design pentru spațiul exterior includ în mod natural și iluminarea

idei iluminat gradina-felinare design modern

Alegerea iluminării potrivite dă viață zonei dvs. exterioare după ce soarele a apus de mult. Cu siguranță veți fi de acord că nopțile calde de vară sunt perfecte pentru a vă bucura de cocteiluri. Așadar, creați atmosfera potrivită cu o iluminare plăcută. Lanternele sau lămpile de închis asigură momente magice și o bună dispoziție. Ele vin în multe forme și culori diferite.

Proiectați ghivece de flori și vaze mari în mod eficient

accesorii de gradina impletit ghiveci de flori design accesorii moderne

Puteți seta cu ușurință accente în zona dvs. exterioară cu ghivece de flori și vaze mari. Aranjați-le simetric în jurul zonei. Asigurați-vă că nu sunt prea grele, astfel încât să le puteți ajusta oricând doriți să vă schimbați. Ghivecele de piatră sunt deosebit de frumoase.

Șemineu romantic  

șemineu deschis - idei de grădină - amenajare confortabilă a scaunelor

Focurile romantice sunt, fără îndoială, una dintre cele mai interesante și populare dintre toate Idei de proiectare pentru zona exterioară. Dacă îți place atmosfera plăcută pe care o emană un șemineu iarna, de ce să nu o creezi pentru tine în timpul verii cu un șemineu pentru grădină. Devine o parte din ce în ce mai populară a decorării în aer liber, întrucât un șemineu devine rapid punctul focal la petreceri. Sunt disponibile într-o mare varietate de forme și dimensiuni, pe care le puteți alege în funcție de spațiul disponibil și de stilul zonei dvs. exterioare.