Casă și grădină

15 idei grozave pentru o piscină interioară răcoroasă

piscina-rotunda-intinsa-in-casa

O piscină în grădină oferă distracție, divertisment, relaxare și satisfacție familiei. Singurul dezavantaj este că atunci când vremea este rea, această distracție nu este posibilă în timp ce faceți o baie în piscină. Din această cauză, mulți proprietari aleg unul Piscină în casă a construi.

Piscina de designer acasa

inovatoare-baie-de-baie-in-atmosfera-kooler

Întrucât designul modern este în prezent în tendințe, avem câteva camere moderne cu piscină și piscine interioare pentru care să vă inspirați. Sperăm că vă veți bucura să o urmăriți.

1. Moșia Davis

casa-moderna-de-sticla-baie-de-inot-departe

Interesantul despre acesta Piscină în casă este că culoarea peretelui completează culoarea piscinei. Acvariul, care se află în același perete, oferă camerei mai multă vivacitate.

2. O piscină interioară

piscină-ca-parte-a-scaunelor-de-apartament-trambulină

Aceasta mare Piscină în casă Are o zonă de relaxare și o bucătărie. Puteți petrece cu ușurință ore în această cameră.

3. Piscină interioară cu snooker

piscină-cu-iluminat-modern-coloane-grecești

Una dintre cele mai scumpe case de vânzare de pe piață include această luxoasă Piscină în casă, precum și o saună și o sală de snooker.

4. O piscină interioară de lux

piscină-unghiulară-cu-pereți-de-sticlă-iluminat

Această cameră de la piscină oferă un sentiment calmant datorită designului său precis. O combinație de lemn și gresie este utilizată pentru pereți. De asemenea, iluminatul este foarte plăcut.

5. Bloomfield

coridor-piscină-între-pereți-de-piatră-lățime

O piscină mare a fost construită în această proprietate pentru a deveni punctul focal. Pe drumul de la foaier la camera de zi, oaspeții au vedere la piscina de la etajul inferior prin podeaua mare de sticlă, care este situată sub masa de sticlă lângă canapea. Pardoseala de marmură se termină la capătul camerei de zi, dar blatul din sticlă merge puțin mai departe, permițând oaspeților să stea direct deasupra piscinei.

6. Caya

piscină-confortabilă-cu-lămpi-de-acoperire-din-lemn

Acest exemplu reprezintă unul Piscină în casă care se întinde de-a lungul peretelui spre exterior. Șemineul este acoperit cu gresie Porcelanosa și este iluminat de veioze încastrate în tavan.

7. Casa Moru

piscină-cu-acoperire-de-lemn-cascadă

Bambusul natural a fost folosit ca pardoseală pentru această zonă a piscinei. Lucrul special aici este grădina verticală de pe perete.

8. O piscină în casa din Buenos Aires

modern-piscină-sticlă-casă-efect-navă

O zonă de relaxare preia rolul unei terase interioare care se potrivește cu piscina cu un design modern. Se pare că continuă prin ferestrele mari ale casei și se termină într-o lagună.

9. O lampă de podea în Penbrook

piscină-șezlong-sticlă-perete-statuie-cadere-de-apă

Această fotografie arată o piscină interioară cu un stil asiatic. Plantele care pot fi văzute prin pereții de sticlă și sculptura asiatică din piscină creează un sentiment zen.

10. O casă la piscină

piscina-cu-arc-tavan-stalpi-lati

O zonă uimitoare de piscină cu pereți de sticlă care lasă să intre multă lumină și un tavan cu curbe plăcute.

11. O piscină lungă

combinatie-piscina-cu-acoperis-din-tavan-de-lemn

Atât de mult Piscină în casă cu jacuzzi este înconjurat de lemn de la tavan până la podea. Unul dintre pereți este alb, în ​​timp ce celălalt este din sticlă. Acestea oferă multă lumină și o ambianță aerisită.

12. Proiectarea piscinei interioare

kooler-piscina-cu-tavan-suspendat-si-oglinda

Această piscină interioară impresionează prin detaliile uluitoare ale designului său modern.

13. O piscină acasă în Michigan

saună-încă-piscină-cu-balustrade

Un hambar Michigan din secolul al XIX-lea a fost transformat într-o casă frumoasă care include acea piscină lungă pentru distracție nesfârșită.

14. Cape Schanck

piscina-lunga-pe-coridor-cu-tavan-suspendat

Ca podea pentru acest uluitor, lung Piscină în casă Placi de portelan si piscina folosite. Piscina are o scurgere de podea și un capac automat..

15. O casă din oraș în West Village

piscină-panoramică-transparentă-cu-perete-albastru

Această piscină extrem de lungă, situată la subsol, este o adevărată frumusețe. Una dintre părți este realizată din sticlă și, prin urmare, este transparentă, la fel ca și tavanul, astfel încât să puteți urmări oamenii trecând în timp ce faceți baie.

Aceste exemple vă vor ajuta cu siguranță să obțineți câteva idei pentru unul Piscină în casă dacă casa ta are un design modern. Au modele grozave pentru tot felul de materiale. Desigur, vă puteți proiecta piscina personală individual. Piscinele pe care vi le-am arătat sunt destinate să servească doar ca inspirație.

design-modern-piscină-în-două-părți

piscină-într-o cameră de sticlă-prietenoasă cu natura

baie-înot-creativă-în-casă-lung-și-departe

răcoros-înot-baie-în-colibă-interior