Casă și grădină

10 modele de mobilier de grădină 2019 care creează un sentiment de sufragerie

Covoare de exterior de la Nanimarquina

Chiar și cu edițiile din ianuarie ale târgului de mobilă „Maison & Object ”și„ IMM Cologne ”în 2019 s-au concentrat pe mobilier de exterior, deoarece producătorii au reacționat la o creștere accentuată a cererii clienților. Multe mărci consacrate și-au prezentat colecțiile de mobilier de exterior pentru prima dată la ambele târguri. Nu erau doar mese și scaune, ci și sisteme de rafturi și textile inovatoare pentru exterior. Iată 10 dintre cele mai impresionante modele noi de mobilier de grădină din 2019 care vor aduce senzația de living în grădina ta.

Rafturi în aer liber „String” de Anna von Schewen și Björn Dahlström

Sistem de rafturi exterioare

Sistemul de rafturi String este unul dintre cele mai faimoase produse de design scandinav din secolul trecut. Acum, pentru prima dată în 70 de ani, designul modular de la Nisse și Kajsa Strinning poate fi utilizat atât în ​​exterior, cât și în interior.

Rafturi exterioare cu șiruri de Anna von Schewen și Björn Dahlström

Sistemul de rafturi String Outdoor are un strat nou dezvoltat din aluminiu-zinc sau Aluzinc pe scurt. Acest lucru face ca oțelul să fie rezistent la umiditate și rugină. Panourile de pardoseală sunt acum zincate la cald pentru a preveni coroziunea.

Covoare de exterior de la Nanimarquina

Colecție de covoare în aer liber de la marca spaniolă Nanimarquina

Prima colecție de covoare în aer liber de la marca spaniolă Nanimarquina este destinată să aducă atmosfera din camera de zi afară. Cele de la Maison & Prezentată pentru prima dată în 2019, colecția Objet prezintă unele dintre modelele de covoare de succes ale mărcii, inclusiv covoarele Shade Palette cu aspect ombré și gama „Tres Texture”. Noul design al designerului cu același nume, Nani Marquina, se numește Oaxaca și combină modele florale și șah. Toate covoarele sunt fabricate din plastic PET, deși nu arată așa.

Covor exterior Oaxaca de tablă de șah Nanimarquina și trandafir

„Am fost surprinși de faptul că PET oferă proprietăți estetice și tactile similare cu lâna”, a spus Marquina. “PET prezintă, de asemenea, același comportament în ceea ce privește rezistența la foc, dar oferă o rezistență excelentă la apă și radiații UV.”

Covoarele în aer liber creează un living care simte Nanimarquina

Mobilier de masă liniar pentru exterior de Thomas Bentzen pentru Muuto

Proiecte mobilier de grădină 2019 bancă de picnic pentru masă Muuto

Brandul danez Muuto și-a prezentat primele modele de mobilier de grădină, și anume o masă și o bancă amenajate de designerul din Copenhaga Thomas Bentzen. Mobilierul din colecția Linear are la bază clasica masă sau bancă de picnic și este fabricat din oțel acoperit cu pulbere. În conformitate cu designul scandinav, mobilierul de grădină este caracterizat de linii clare și margini pliate. Blatul mesei este zincat la cald și rezistent la intemperii. Seria este disponibilă în negru, crem, maro și verde.

Țesături de exterior de Karina Nielsen Rios pentru Kvadrat

Țesături de exterior impermeabile 2019 Kvadrat

Marca textilă daneză Kvadrat furnizează țesături multe dintre cele mai importante companii de mobilă din lume. Introducerea primei colecții de textile în aer liber ar putea deschide calea pentru și mai multe modele pentru exterior.

Noile țesături de exterior au fost dezvoltate împreună cu designerul Karina Nielsen Rios din Copenhaga și sunt realizate dintr-un fir de poliester extrem de durabil, ignifug numit Trevira CS. Sunt potrivite pentru toate zonele exterioare, inclusiv pentru încăperile cu umiditate ridicată și clor, cum ar fi jacuzzi și piscine.

„În plus față de proprietățile tehnice, materialul este caracterizat și de o senzație moale în comparație cu alte țesături de exterior și oferă o strălucire excepțională a culorilor”, a spus Kvadrat.

Interior-exterior de Bodil Kjær, reinterpretat de Carl Hansen & Soare

Interior-exterior de Bodil Kjær reinterpretat în 2019

Pe lângă noile modele de mobilier de grădină, modelele din trecut sunt, de asemenea, reinterpretate de mulți producători. Aceasta include și „Carl Hansen & Fiul ”, care a adăugat recent la colecția sa desenele arhitectului danez Bodil Kjær. Colecția interior-exterior constă din tec cald, care poate rezista condițiilor meteorologice în schimbare din exterior.

“Teakul are o culoare roșu-maroniu cald și este extrem de durabil datorită uleiurilor sale naturale”, a spus Knud Erik Hansen, CEO Carl Hansen & Fiule. “Lemnul necesită o întreținere minimă și capătă o culoare mai frumoasă în timp, dacă nu-l ungi.”

Kettal bucătărie în aer liber

Kettal bucătărie exterioară din aluminiu și fronturi din tec

Kettal, marca de mobilier pentru exterior, și-a extins portofoliul pentru a include o bucătărie în aer liber care duce gătitul în aer liber la nivelul următor. Bucătăria prezentată în 2019 este din aluminiu și este dotată opțional cu uși de dulap din tec. Are chiuvetă și plită și are spațiu pentru un răcitor de vin sau frigider. Există, de asemenea, un cărucior de servire asortat, care oferă o suprafață de contact suplimentară.

Designuri de mobilier de grădină Vimini 2019 de Patricia Urquiola pentru Kettal

Vimini de Patricia Urquiola pentru Kettal

Colecția Kettal include, de asemenea, o gamă de mobilier din răchită proiectată de Patricia Urquiola. Colecția Vimini se bazează pe clasicul Basket Chair, care a fost proiectat de Nanna Ditzel în anii 1950, dar îi conferă o întorsătură modernă. Designul combină un scaun curbat cu perne colorate mari și picioare din lemn.

Liz de Ludovica Serafini și Roberto Palomba pentru Expormim

Fotoliu relax în aer liber Liz de Ludovica Serafini și Roberto Palomba pentru Expormim

Pictograma de la Hollywood Elizabeth Taylor a fost inspirația pentru acest fotoliu de grădină, care a fost proiectat de arhitecții italieni Ludovica Serafini și Roberto Palomba pentru Expormim. Se compune dintr-un cadru metalic tubular acoperit cu țesătură și un scaun și spătar tapițat.

„Liz este un proiect inspirat din stilul anilor 1950”, au spus designerii. „Țesătura elastică de acoperire creează un joc de stabilitate și ușurință.”

Lampă de podea Mazzo di Fiori de Massimo Castagna pentru Exteta

Lampă de podea Mazzo di Fiori de Massimo Castagna pentru Exteta

Arhitectul italian Massimo Castagna a proiectat o întreagă colecție pentru marca de exterior Exteta, dar unul dintre punctele culminante este această lampă de podea pentru exterior. Fiecare lampă este formată din șase brațe din alamă lustruită și bile ușoare din policarbonat, care emit lumină moale.

Mașină de plantat Globe de la AYTM

Globe modern plantator 2019 de la AYTM

Marca daneză AYTM și-a adaptat cele mai bine vândute produse de interior pentru uz exterior. Mașina de plantat “Globe” este formată dintr-o bilă din oțel inoxidabil lăcuit mat, așezată pe o bază de inel auriu. Mașinile de plantat arată foarte modern și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori.