Casă și grădină, dragoste și familie

Garoafa de flori – ce sentimente exprimă diferitele culori

floare culoare intensă în dragoste să fie sens romantic

Asociem întotdeauna florile cu frumusețea, mirosurile îmbătătoare și culorile diferite. Dar florile au și propriul lor limbaj floral. the Garoafa de flori are o istorie lungă. Am încercat să colectăm informații interesante și utile despre ele și să aflăm ce sentimente pot exprima aceste flori în funcție de intensitatea culorii.

Garoafa de flori se potrivește bine cu orice interior și exterior

floare alb delicată curățenie puritate noroc

the Garoafa de flori oferă livingului sau bucătăriei o atmosferă proaspătă și colorată. Poate fi folosit și ca decor în grădină. Semnificația florii poate fi căutată în documentele antice. Grecii și romanii erau cunoscuți pentru decorarea caselor cu garoafe. Numele este tradus prin „floarea iubirii” sau „floarea zeului”. La începutul secolului al XX-lea, garoafele au devenit cea mai populară floare de Ziua Mamei. Nu ezitați să oferiți flori dacă doriți să arătați cuiva orice sentimente și emoții. Garoafa simbolizează atractivitatea prin faptul că culorile sale variate indică diferite niveluri de atractivitate.

Floarea garoafei – fiecare culoare are un sens specific

floare garoafă respingere admirator flori idei de limbaj

Garoafele de culoare deschisă denotă atracție și bunăvoință, în timp ce culorile mai întunecate și mai intense înseamnă iubire profundă și eternă. Garoafele albe sunt un semn de puritate și noroc pentru majoritatea culturilor. Delicatele flori roz spun „Nu te voi uita niciodată” și fac cea mai bună selecție de flori pentru Ziua Mamei. Garoafa roz simbolizează, de asemenea, încurajarea, în timp ce garoafa roșie înseamnă afecțiune profundă, pasiune și dragoste. Cu garoafa galbenă exprimi o respingere a admiratorului. Cel cu dungi vii Garoafa de flori spune „Îmi pare rău, nu pot fi cu tine!”

Mirosul îmbătător al cuișoarelor se adaugă stării de spirit în primăvară

buchet de garoafe de flori proaspăt în aer liber grădină

Florile albe simbolizează puritatea

garoafe de flori anumite semnificații au culori diferiteGaroafa roz – cea mai bună alegere pentru Ziua Mamei

flori de garoafe flori roz potrivite idei de ziua mameiCuloarea roz a florii de garoafe este o încurajare

floare garoafa culoare roz delicat exterior frumos gradina

floare garoafe flori roz parfum delicat frumos

floare garoafă iubire profundă pasiune exprimă afecțiune

culorile mai închise indică sentimente puternice iubesc pasiunea

flori gradina exterior interior idei sfaturi rosu

combinație violet cu dungi nu pot fi cu tine

parfum primavara istorie lunga romani decorare grecia     în dungi nu pot fi cu tine însemnând  violet diferit nuanță profundă iubire eternă afecțiune