carnaval

Sfaturi pentru petreceri Mardi Gras pentru copii – decorațiuni și idei de jocuri și ce să serviți la bufet

Majoritatea adulților se distrează foarte mult cu Mardi Gras. Imaginați-vă cât de mult se vor distra micii bătăuși cu el! O petrecere de carnaval pentru copii este o idee minunată și nu contează dacă este carnaval la grădiniță, școală sau o petrecere privată în propriii tăi pereți. Costumele de Mardi Gras, gustări și băuturi delicioase și, desigur, jocurile potrivite sunt o necesitate, astfel încât distracția să fie garantată!

Organizați o petrecere de carnaval pentru copii - sfaturi și idei pentru mâncare și băutură, decor și jocuri

Și pentru ca totul să fie în regulă și să organizezi petrecerea de carnaval perfectă pentru copii, am vrea să te ajutăm. În acest scop, am adunat câteva idei grozave pentru bufet, pentru decor și, bineînțeles, pentru jocuri distractive pe care le puteți folosi sau folosi ca inspirație pentru idei similare. Și dacă totul a fost planificat până la ultimul detaliu, tot ce trebuie să faceți este să distribuiți invitațiile pe care vi le-ați făcut și să așteptați ziua cea mare a petrecerii. HELAU!

Petrecere de carnaval pentru copii – Bufet de carnaval pentru copii

La petrecerea de carnaval pentru copii se pot servi pizza, hamburgeri, biscuiți și brioșe

Să începem cu unul dintre cele mai importante lucruri din petrecere: mâncarea și băutura. La urma urmei, distracția și jocurile îți fac foame, așa că copiii trebuie să aibă întotdeauna ceva de mâncat la îndemână. Un bufet este deosebit de potrivit în acest scop, la care copiii au acces în orice moment când se simt ca o gustare sau un calmant al setei.

Petrecere de carnaval pentru copii - idei de bufet cu gustări dulci și sărate

Ce mâncare de petrecere de carnaval pentru copii nu poate lipsi deloc este, desigur, berlinezul, plin de gem. Sunt gustarea de carnaval supremă. Te hotărăști singur dacă le găsești tu singur, le faci să se dezghețe și să le coaceți din supermarket sau să le comanzi în prealabil de la o brutărie. Săruturile cu ciocolată sunt și ele clasice. În caz contrar, mâncarea cu degetele este potrivită și pentru petrecerea de carnaval pentru copii. De exemplu, ce zici de aceste banane delicioase pe un băț care se fac rapid și ușor:

Banane de ciocolată pe un băț ca gustări pentru o petrecere de carnaval pentru copii

Gustare de petrecere Mardi Gras pentru copii - banane simple și gustoase din ciocolată

  • Banane
  • Ciocolată (după dorință, neagră, cu lapte și / sau ciocolată albă)
  • Se sfărâmă, nuci tocate, M.&M’s, urși gumosi, fulgi de ovăz și alte decorațiuni comestibile
  • Mânerele din lemn

Doar topiti ciocolata la un cazan. Între timp, curățați și înjumătățiți bananele și introduceți o tulpină în fiecare parte a tăieturii. Apoi puteți înmuia bananele în ciocolata lichidă și presărați cu nuci, mărunțiți sau alte bunătăți în timp ce ciocolata este încă lichidă. Alternativ, puteți umple aceste decorațiuni în farfurii și rotiți bananele de ciocolată în ele. Atunci vor fi acoperite și mai bine. Delicatetele tale pe un băț sunt gata!

La petrecerea de carnaval pentru copii, servește fructe și legume sub formă de personaje amuzante

Alte fructe pot fi, de asemenea, condimentate în acest fel. De asemenea, ar trebui să încercați să adăugați legume la bufet: țelina, castraveții, morcovii, roșiile și altele asemenea nu sunt rareori populare printre copii. Poți să te joci cu optica și să faci animale amuzante care te tentează să mănânci.

Briose cu Mardi Gras pentru petrecerea copiilor și alte idei de gustări

Mini pizza și cupcakes cu tematică de carnaval sunt populare printre copii

De asemenea, puteți coace brioșe creative și apoi le puteți proiecta pentru a se potrivi cu motto-ul carnavalului copiilor. De exemplu, ideea cu un clovn din imaginea de mai sus este foarte potrivită. Ca pălărie, folosiți doar un con de înghețată pe care îl decorați cu glazură colorată. Pentru față, alegeți orice topping și, de exemplu, sirop. În caz contrar, betisoarele de covrig, popcorn, hot dog, hamburgeri, pizza și cartofi prăjiți sunt minunate pentru a face inimile copiilor să bată mai repede.

Pregătiți pizza diferit sub formă de gustări, melci, chifle, în ceașcă & pe un băț

Mâncare cu degete pentru petreceri de ziua copiilor – 10 idei delicioase și rețete ușoare pentru o petrecere distractivă pentru copii

Rețete de cocktailuri pentru copii – 18 idei pentru fructe & bauturi racoritoare de vara

Idei de petrecere de carnaval pentru copii pentru băuturi

Fă-ți un pumn ca băutură cu fructe și animale gumante

Sucurile proaspăt stoarse sunt deosebit de potrivite ca băuturi, dar și limonade de casă. Bowling-ul de casă este obișnuit la Carnaval, deci nici cu asta nu poți greși. Puteți crea variații grozave cu ceai cu gheață. Apa minerală simplă este, de asemenea, un adevărat calmant al setei. Așa că puneți câteva sticle pe bufet pentru copiii care preferă apa liniștită.

Petrecere de Mardi Gras pentru copii – idei pentru costume

Ideea de costum pentru petrecerea copiilor la Mardi Gras - îngeri și diavoli pentru copii

În principiu, toate tipurile de costume sunt potrivite. Dacă doriți, puteți alege și o temă specifică pentru petrecerea tematică pentru carnaval. De exemplu, se poate alege tema 80s. Ar trebui să notați acest lucru și pe cardul de invitație.

Orice costum poate fi purtat la petrecerea de carnaval a copiilor

Costumele cu animale sunt, de asemenea, foarte populare printre copii, deci acesta este un deviz minunat pentru petrecerea de carnaval a copiilor. Aceasta poate fi, de asemenea, împărțită în animale marine, animale din Africa, insecte, animale din junglă sau animale din pădure, de exemplu. Mai ales atunci când sărbătorești petrecerea de carnaval a copiilor acasă, poți impune un astfel de cod vestimentar. Dacă costumele de carnaval sunt destinate grădiniței, toată lumea ar trebui să aibă libertatea de a alege.

Costume Mardi Gras DIY pentru copii – 10 idei distractive pentru carnaval sau alte ocazii

Costume de Mardi Gras pentru copii care reprezintă profesii – 10 idei grozave

Șabloane de pictură a feței pentru carnaval & Halloween: idei și sfaturi pentru o vopsea excelentă pentru față

Decor pentru carnaval la grădiniță, școală sau acasă

Decorează masa pentru carnaval colorat cu ghirlande, confetti și alte decorațiuni

Ar trebui să fie colorat și confetti, serpentine și baloane sunt o necesitate! Confetti se pot întinde pe masă sau puteți umple baloanele cu el. Există, de asemenea, confetti comestibile pe care le puteți folosi pentru a decora cupcakes și alte deserturi. Și ceea ce faci cu restul decorațiunilor depinde în totalitate de tine. Copiii dvs. sunt bineveniți să vă ajute la proiectare.

Decor curcubeu cu baloane pentru masă la petrecerea copiilor pentru Mardi Gras

Dacă sunteți în căutarea de idei pentru Mardi Gras la școală sau pentru grădiniță, puteți face și pregăti decorațiunile împreună cu copiii cu câteva zile înainte. Ghirlandele și alte idei cu hârtie sunt grozave pentru obiecte de artizanat de carnaval la grădiniță. Nici o pereche de măști nu ar trebui să lipsească. Pot fi jucate în avans sau în timpul petrecerii sau cumpărate gata făcute.

Jocuri de petrecere Mardi Gras pentru copii

Idei de joc pentru carnaval la o petrecere la grădiniță, acasă sau la școală

Invitațiile sunt distribuite, decorul este gata și bufetul este pregătit. În timp ce oaspeții se vor amuza la început, va fi în curând timpul să profite de câteva jocuri pentru copii de la petrecerea Mardi Gras pentru a menține starea de spirit. Iată câteva idei pentru jocuri de carnaval în școala elementară, grădiniță sau la o petrecere în propria casă.

Memorie cu mănuși

Pentru această idee pentru jocurile de carnaval pentru copii ai nevoie într-adevăr de multe, multe perechi de mănuși. Puneți-le într-o grămadă și amestecați-le bine. De îndată ce sunetul de pornire sună, copiii aleargă la grămadă și încearcă repede să găsească două mănuși care merg împreună. Dacă puteți face acest lucru, trebuie să îl puneți și să țineți ambele mâini în sus.

Joc de petrecere ghici mâncarea - alege mâncare gustoasă și mai puțin apetisantă

Sfătuiți să mâncați

Unul dintre copii este legat la ochi și mâncarea este plasată în gură cu o lingură sau o furculiță. Apoi trebuie să ghicească ce este. Devine deosebit de amuzant dacă există și lucruri care sunt mai puțin apetisante pentru copii (de exemplu, măsline sau muștar). Oricine recunoaște cel mai mult câștigă. Pentru a face acest lucru, ar trebui să determinați o sumă egală pentru fiecare care trebuie ghicit. Este important să informați în prealabil toți părinții cu privire la orice alergie la acest joc.

Cursa cu obstacole

Folosiți baloanele nu numai ca decor, ci și pentru această idee minunată de joc pentru carnaval. Construiește un curs. Puteți folosi obiecte de uz casnic simple, cum ar fi scaune pentru a urca sau perne, căni și altele asemenea pentru o alergare de slalom. De asemenea, obțineți o frânghie pe care o puteți întinde oriunde, astfel încât copiii să se târască mai jos. Fiecare copil trebuie să traverseze acest curs cu un balon, nu ținându-l în mână, ci împingându-l în aer. Timpul este oprit și câștigă cel care a fost cel mai rapid.

Dansul cu scaune este foarte distractiv pentru copii și oferă divertisment la fiecare petrecere

Jocuri de carnaval – dans de scaune

Probabil că nu trebuie să oferim o explicație pentru acest clasic pentru carnaval și alte petreceri. Nu aveți nevoie de lucruri speciale pentru joc. Aveți deja totul acasă: scaune, muzică și copii fericiți.

Mâncare concurență cu covrigi

Un alt clasic pentru jocurile de carnaval este masa cu covrig. Pentru aceasta aveți nevoie de un covrig pentru fiecare copil, pe care îl atârnați pe o lesă. Lesa trebuie întinsă astfel încât să fie strânsă și copiii să poată ajunge la ea cu gura. Când se dă comanda start, încep să mănânce, dar fără mâini! Oricine este primul care își mănâncă covrigul câștigă. Această idee pentru petrecerea de carnaval pentru copii funcționează și cu sărutări de ciocolată.

Twister este un joc de petrecere perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți

Twister

Tineri și bătrâni iubesc Twister. Este doar foarte distractiv! Deci, dacă aveți ocazia de a obține jocul, vă recomandăm. Covorul pe care se joacă copiii se potrivește perfect și cu tema unei petreceri de carnaval pentru copii, deoarece punctele colorate amintesc de confetti.

Joc amuzant de pălării

Tot ce ai nevoie este o pălărie. Dacă nu aveți unul, puteți lua un articol alternativ. Toți copiii stau într-un cerc și își trec treptat pălăriile între ele în timp ce muzica cântă. Înainte de a putea scăpa de el, trebuie să îl puneți, să vă ridicați, să vă plecați și să vă așezați din nou. Întregul lucru trebuie să se întâmple rapid, desigur, pentru că oricine care încă își ține pălăria când se oprește muzica este în afara jocului.

Dansul cu baloane este un clasic de petrecere și, de asemenea, un joc minunat pentru carnaval

Dans cu baloane

Jocurile cu baloane sunt grozave și un joc care nu ar trebui să lipsească la nicio petrecere de carnaval pentru copii (și pentru adulți) este dansul cu baloane. Se formează perechi și un balon este prins între cele două corpuri. În acest moment te hotărăști singur. Fruntea și pieptul sau stomacul sunt potrivite. Dar sarcina este deosebit de amuzantă și dificilă atunci când balonul este între fese și jucătorii stau cu spatele unul la celălalt.

Acum tot ce trebuie să faci este să dansezi fără să pierzi balonul. Bineînțeles că mâinile nu trebuie folosite pentru a ține sau a se mișca. Câștigătorul este perechea care își poate ține balonul cel mai mult.

O bombă cu cronometru

Similar cu jocul cu pălării, bomba, constând dintr-un ceas cu alarmă bifată într-o cutie, este transmisă până când muzica se oprește. Ceasul cu alarmă setează o anumită oră după care ar trebui să sune (de exemplu, 3 minute). Acest timp poate fi schimbat cu fiecare tur nou. Oricine ține coletul când sună soneria este afară.

Încă una varianta mai incitanta ar fi după cum urmează: Pachetul nu este doar transmis, ci poate fi dat jucătorului următor numai atunci când a fost răspuns la o întrebare (de ex. „Care este cea mai mare creatură marină?” sau „Cât este 7 x 8?”) . Pregătiți întrebările în avans, care ar trebui să se bazeze pe vârstă. Aceasta este, de asemenea, o variantă excelentă pentru Mardi Gras la școală sau grădiniță, unde ceea ce ați învățat în clasă poate fi testat într-un mod distractiv..

Joacă dansul de petrificare pentru ca copiii să se lase de abur la petrecerea de carnaval

Dansul petrificării

Jocurile pentru carnavalul copiilor, unde dansează oamenii, sunt deosebit de distractive. De aceea avem încă o idee pentru tine. Muzica cântă și toți copiii dansează și sar sălbatic. Dacă muzica se stinge, toată lumea trebuie să se oprească imediat și nu mai are voie să se miște. Oricine încă se clatină (sau își pierde echilibrul) este eliminat.

Bacsis: În loc să lăsați copiii să stea acolo unde vor, puteți adăuga și o sarcină suplimentară. Dacă muzica se oprește, de exemplu, toată lumea trebuie să stea pe un picior, să se întindă pe stomac, să întindă toate brațele în sus sau să ia orice altă poziție.

sau ce zici de asta Dans de ziare? Se formează perechi și fiecare pereche stă pe un ziar întins. Apoi, dansează pe muzică și nimeni nu are voie să stea lângă ziar. Dacă se întâmplă acest lucru, jucătorul este eliminat (partenerul poate continua). Cu fiecare oprire a muzicii, jucătorii coboară de pe hârtie și o împart în jumătate o dată. Deci ringul de dans devine din ce în ce mai mic.

Miriapod

Cu ultima noastră idee de joc pentru petrecerea de carnaval pentru copii, sunt necesare spirit de echipă și o bună coordonare. Se formează două echipe de forță egală (dacă sunt mulți copii, pot fi mai multe echipe). Toți jucătorii dintr-o echipă se aliniază unul în spatele celuilalt și țin șoldurile persoanei din față. La semnalul de start, ambele echipe aleargă de la linia de sosire la un punct de cotitură și se întorc la start. Trebuie să aveți grijă să nu lăsați persoana din față sau să se răstoarne. Care echipă este cea mai rapidă?