carnaval

Realizați singuri decorațiuni de masă pentru carnaval – idei grozave și simple pentru o masă colorată de banchet de carnaval

decoratiuni de masa pentru monede de carnaval pene masti carnaval

Al cincilea sezon este aproape de colț și abia aștepți să sărbătorești colorat și tare. Dacă doriți să sărbătoriți festivalul de carnaval în propriile patru pereți din acest an, probabil că vă gândiți deja la cum să creați o atmosferă festivă. Designul potrivit al camerei este una dintre premisele pentru o atmosferă extraordinară de petrecere. Dacă doriți să vă oferiți dvs. și oaspeților dvs. o zi foarte specială și de neuitat, puteți evoca o minunată decorare de masă de carnaval. Acesta va oferi camerei flerul dorit. În această postare am adunat idei grozave pentru o decorare de masă fascinantă pentru Carnaval pe care o puteți remodela cu ușurință și rapid acasă.

baloane decorare masa carnaval folie centrala

Dacă vrei să organizezi o petrecere de carnaval acasă, ești răsfățat de alegere și poți proiecta o decorație de masă pentru Mardi Gras după conținutul inimii tale, deoarece nu există reguli atunci când vine vorba de decorare. Decorul mesei trebuie să fie mai presus de toate, și anume foarte colorat și obraznic. Chiar nu există limite pentru imaginația și creativitatea ta. La vederea unei mese colorate și decorate splendid, chiar și cel mai mare tânăr de petrecere nu va rămâne indiferent și va fi imediat dus de atmosfera uimitoare de petrecere.

baloane colorate decorare masă inscripție mască de carnaval

La fel ca în orice altă petrecere, baloanele de toate dimensiunile, culorile și formele sunt un decor frumos și ieftin pe masă sau în cameră. Dacă sunteți în căutarea de idei pentru decorațiuni de masă de carnaval, faceți-le singuri, puteți crea o piesă centrală colorată și atractivă cu baloane. Pentru aceasta aveți nevoie de o vază, pe care să o așezați cu foi de folie colorate, diferit colorate, precum și cu baloane cu suporturi în culorile la alegere. Puneți baloanele pe verticală în vază și presărați confetti în jurul lor.

petrecere carnaval decorare masa baloane pene glodcolor

Baloanele din folie cu diferite motive sau baloanele umplute cu heliu taie o siluetă bună pe masa petrecerii și aduc o atmosferă festivă în cameră. Dacă baloanele comerciale sunt prea simple pentru dvs., puteți să vă lăsați aburi în mod creativ și să le vopsiți sau să le lipiți într-un mod original. De exemplu, puteți peria jumătate din balon cu o vopsea sclipitoare sau puteți crea litere autoadezive. Baloanele confetti arată, de asemenea, foarte frumos și mai ales atunci când izbucnesc și prind oaspeții petrecerii cu ploi colorate.

decorare masa carnaval petrecere colibă ​​șervețel inel mască față de masă

După cum sa menționat deja, atunci când vine vorba despre decorațiunile de masă la Mardi Gras, se aplică „cu cât mai mult, cu atât mai bine”. În ceea ce privește selecția culorilor pentru meșteșugurile de decorare a carnavalului, orice vă place este permis. Sunt potrivite culori bogate, sclipici și combinații de culori îndrăznețe. Turcoazul, verde, auriu și violet amintesc de splendidele îmbrăcăminte de carnaval din diferitele țări în care este sărbătorit carnavalul. În caz contrar, puteți colora decorarea mesei în funcție de propriile idei, principalul lucru este că opera dvs. de artă colorată emană un sentiment special de petrecere.

florile de vază din pene de mărgele de hârtie te fac

Pentru o decorare armonioasă și colorată a mesei pentru Carnaval, puteți începe mai întâi cu o față de masă potrivită sau cu un alergător de masă. Poate alegeți farfurii aurii și puneți măști în culorile tipice de carnaval pe fiecare. Dacă ai timp și îți place să faci obiecte de artizanat, poți decora creativ o mască simplă pentru față sau ochi și o poți proiecta individual pentru fiecare oaspete. Puteți decora șervețelele de alături cu un inel de șervețel frumos. Dacă doriți să creați singur un șervețel, sunteți binevenit să înfășurați ghirlande de perle într-o culoare la alegere în jurul șervețelului.

vaza carnaval decorare masa coliere perle masca fluture

Ghirlandele de perle pentru decor sunt oferite în toate culorile posibile și sunt un element versatil în decorarea mesei pentru carnaval. Distribuite pe masă, ele pot fi folosite în locul unui alergător de masă. Ghirlandele fac chiar și cea mai simplă vază să arate drăguță și o lasă să strălucească într-o nouă strălucire. Obțineți coliere de perle în aur, verde, violet și roz și umpleți o vază de sticlă cu ele. Dacă doriți, puteți pune un buchet de flori de hârtie de casă în el și dați mesei festive o notă florală.

Decorațiuni de masă de carnaval pentru a vă juca

Penele nu sunt doar un accesoriu popular pentru costumele de carnaval. Puteți face upgrade și îmbogăți fiecare decor de masă pentru carnaval și să-i oferiți ceva misterios și elegant. Chiar dacă nu organizați o petrecere mare, o piesă centrală frumos aranjată creează o dispoziție festivă. Chiar dacă preferați să nu faceți elemente decorative strălucitoare și strălucitoare, o vază cu pene în culori mai întunecate și mai restrânse poate fi un adevărat ochi. Verificați această combinație elegantă și modernă de aur și negru!

Mardi Gras decorare masă suport lumânare sticle măști ochi coliere perle centru de masă

În imaginea de mai sus puteți vedea alte idei grozave pentru decorarea mesei de carnaval. Puteți crea un sfeșnic elegant în cel mai scurt timp din sticle de sticlă goale. Pentru a face acest lucru, pulverizați sticla cu un spray auriu de vopsea, lăsați-o să se usuce și decorați-o cu ghirlande de perle sau tul. Puteți atașa colierele de perle în jurul gâtului sticlei cu pistolul de lipit sau pur și simplu le puneți în vrac în jurul sticlei. Oferiți sfeșnicului auto-făcut o notă finală cu o frumoasă mască de ochi.

decor de masă buchet pentru carnaval mărgele mov galben verde galben

Dacă doriți să vă încântați oaspeții cu mici cadouri tematice, puteți configura o mască mică, decorativă, din ceramică venețiană în fața fiecărui oaspete. Mini măștile faciale sunt atât un decor frumos, cât și un cadou minunat. Dacă există femei printre invitați, puteți lega și buchete mici de flori în culorile restului decorațiunilor de masă pentru Mardi Gras și le puteți include ca element decorativ. Un decor de masă de carnaval, fără îndoială, de bun gust și elegant.

Cupe de coastă pentru a vă face burete cauciuc colier de perle decorare masă carnaval

Dacă doriți să realizați singur o decorare simplă și rapidă a mesei pentru carnaval, atunci următorul proiect DIY ar putea fi interesant pentru dvs. Puteți crea suporturi de cană frumoase dintr-o foaie de cauciuc spumos mai groasă sau din covorașe de bere și ghirlande de perle. Aplicați adeziv fierbinte pe covorul de bere și lipiți ghirlandele pe el. Începeți la mijloc și, în funcție de formă, conturați pătratul sau cercul cu un colier de perle în orice culoare. Continuați să lucrați și să schimbați culorile.

minge perlată colorată din styrofoam ti

Dacă doriți să faceți o decorație de carnaval mai simplă și discretă, puteți face aceste bile frumoase de perle în cel mai scurt timp și pur și simplu le puteți pune pe masă sau pe pervaz. Sunt compacte și pot fi depozitate cu ușurință atunci când doriți să creați mai mult spațiu pe masă sau când se termină petrecerea de carnaval. Bilele de perle sunt realizate conform aceluiași principiu ca și paharele colorate. Pur și simplu obțineți bile ușoare din polistiren din dimensiunea dorită și creați o mică operă de artă.

Coaster spumă cauciuc sclipici carnaval decorare masă pentru a vă face

Știi deja să te îmbraci pentru Mardi Gras? Crezi că costumele colorate de arlequin sunt superbe sau chiar te-ai strecurat într-unul? Apoi, un astfel de costum poate servi drept inspirație pentru o decorare de masă originală pentru Mardi Gras. Ce părere aveți despre un alergător de masă sau un șervet cu un model în carouri, la fel ca vârful unui costum de arlequin? Obțineți doar hârtie sclipitoare, tăiați pătrate din ele și lipiți-le împreună. Un astfel de alergător de masă ar fi, de asemenea, un decor potrivit pentru diverse petreceri tematice.

accesoriile de fluier de petrecere fac singuri pietre de pană

Dacă sunt copii la petrecerea de carnaval, decorațiunile de masă pentru carnaval nu trebuie să fie doar frumoase și colorate, ci și amuzante. Copiilor le place să dea drumul peste tot și uneori sunt foarte puternici. Aceasta face parte și din carnaval. Sunteți binevenit să instalați țevi din carton lângă fiecare farfurie sau să le prezentați pe toate împreună într-un container. Dacă doriți să aveți coarnele de petrecere decorate puțin mai festiv, puteți implica adolescenții în meserii. Copiii le pot îmbrăca cu pene colorate, strasuri sau tul și le pot proiecta pentru a se potrivi cu ocazia. Cei dragi vor fi cu siguranță mândri de decorațiunile de carnaval pe care le-ați creat singuri.

lumânare colorată cu zahăr stropeste pentru a vă face decorarea mesei de carnaval

Dacă doriți un decor simplu, dar colorat pentru masa de banchet, lumânările de casă cu stropi de zahăr colorate sunt o idee de artizanat creativ pentru Carnaval. Lumânarea cu decor interesant va atrage, fără îndoială, atenția tuturor. Pentru acest proiect minunat și simplu, veți avea nevoie de un borcan de zidărie, ceară de lumânare sau resturi de lumânare și un fitil de lumânare. Puneți rămășițele lumânării într-un bol metalic și încălziți-le într-o baie de apă. Acum întindeți fitilul lumânării folosind un frigărui sau un creion din lemn pe care îl așezați peste deschidere. Puneți niște stropi de zahăr în pahar și turnați cu grijă ceara lichidă.

lumini de ceai led sclipici lumini de ceai confetti decoratiuni de masa

Ce ar fi Mardi Gras și o petrecere în general fără confetti. Resturile colorate de hârtie în diferite modele sunt un element decorativ popular în diferite ocazii. Ploaia de confetti sau un tun de confetti creează efecte extraordinare. Și, deși distracția cu confetti se transformă uneori într-o aventură plictisitoare pentru gazdă, confetti în toate culorile posibile face parte din decorațiunile de masă pentru Mardi Gras. Resturile colorate de hârtie nu trebuie neapărat să zboare prin aer. Le puteți întinde pe masă sau le puteți folosi pentru a decora un suport frumos pentru lumânări. Umpleți mai multe suporturi de sticlă cu confetti și așezați o lumânare cu LED-uri pe ele.

Lumina de ceai cu pudră de sclipici decorează decorațiunile de masă pentru carnaval

Dacă doriți să oferiți mai multă strălucire și strălucire, puteți peria luminile de ceai cu lac transparent și le puteți prăji cu pulbere de sclipici. Chiar dacă nu aveți nicio confetti în stoc, le puteți face singuri din hârtie colorată. Luați doar hârtie în cât mai multe culori diferite și începeți să știți. Goliți recipientul de colectare a perforatorului și confettiile sunt gata. De asemenea, puteți folosi folie de aluminiu, hârtie de hârtie sau, dacă aveți copii, hârtie inutilizabilă, vopsită pentru decorațiunile de carnaval. De asemenea, sunteți binevenit să utilizați un pumn de motive și să amestecați diferite motive frumoase de hârtie.