carnaval

Realizați personal costume de familie din filmul pentru copii „Găsirea lui Dorie” – idei cu instrucțiuni

Să faci singur costume de familie pentru carnaval găsești dorie

Atenție tuturor familiilor – aceasta este cea mai drăguță idee de îmbrăcare pentru Mardi Gras pentru tine și copilul tău! Eroii din filmul pentru copii „Finding Dory” prind viață și cuceresc inimile celor mici și mari. Aceste costume de familie făcute de sine nu sunt greu de imitat și îți garantează un aspect excelent de partener pentru carnaval. Cum puteți face personal costumele originale de Mardi Gras din „Finding Dorie” pentru familie, vă prezentăm în articol!

Idei pentru costume drăguțe de familie din filmul pentru copii „Găsirea lui Dorie”

dorie găsește idei pentru costumele de familie pe care să le creați

„Finding Dorie” este continuarea popularului film pentru copii din deceniul precedent „Finding Nemo”. Acestea sunt aventurile celor doi pești și ale familiilor și prietenilor lor. Dacă tu și copilul tău sunteți fani ai frumoasei povești, atunci aceste costume de familie sunt perfecte pentru dvs.! Pe lângă Dorie și Nemo, am oferit instrucțiuni pentru costumul lui Kraken Hank, care completează perfect costumele partenere din filmul pentru copii..

Fă-ți singur costumul Dory

costum de carnaval de casă dorie palet doctor pește

Dory este un mic palet care suferă de amnezie. Cu toate acestea, își face prieteni buni și își caută părinții, de care a fost separat în copilărie.

O deghizare ca dory este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru copii. În exemplul nostru este un costum pentru femei, dar poate fi realizat cu ușurință ca un costum pentru o fetiță. Trebuie doar să ajustați dimensiunile. Este alcătuit din mai multe componente și durează puțin mai mult decât celelalte două, dar merită cu siguranță efortul, deoarece Dory este vedeta filmului.

materiale vestimentare dorie costum carnaval

De ce ai nevoie:

 • colanți galbeni
 • adidași galbeni
 • fusta plisata galbena
 • maneca lunga albastra
 • capac albastru
 • vopsea tesatura neagra si galbena
 • Craft simțit în alb, violet, negru și portocaliu
 • foarfece
 • Pistol de lipit fierbinte
 • pensulă

bluza albastra picteaza dungi negre costum dorie femei

Instrucțiuni:

1. Vopsiți linii groase curbate de ambele părți ale mânecii lungi albastre pentru a imita colorarea paletului Doctorfish. Utilizați exemplul din imagine ca ghid. Când ați terminat, lăsați vopseaua de țesătură să se usuce bine.

crede că dorie fă-ți singur costumul să pictezi o bluză

2. Vopsiți o dungă galbenă groasă și o bandă neagră mai subțire ca cea din imagine de la capetele celor două mâneci. Lasă să se usuce.

crede că pălăria Dorie decorează ideea de costum

3. Tăiați două cercuri mai mari din pâslă albă, două din mijloc din violet, două mai mici din negru și două foarte mici din cel alb. Lipiți cercurile împreună pentru a face ochii lui Dory.

dorie găsește un costum de carnaval pentru a-ți face propria pălărie

Acum lipiți ochii finisați pe capacul albastru cu adezivul fierbinte. Distanța până la tiv trebuie să fie de aproximativ 1-2 cm.

costum de pește dorie fă-ți dungi galbene de fustă

4. Vopsiți două dungi negre groase pe laturile fustei galbene plisate. În mod ideal, acestea ar trebui să se îmbine în dungile bluzei.

costum de carnaval dorie colanți galbeni adidași

5. Puneți colanții galbeni și adidașii galbeni. Dacă nu aveți pantofi galbeni, puteți picta o pereche de adidași albi cu vopsea de țesătură galbenă.

costum dorie fă-ți eticheta de accesorii

6. Tăiați o etichetă din pâslă portocalie și, de asemenea, tăiați o fantă în bandă pentru a lega eticheta în jurul încheieturii mâinii.

Fă-ți singur costumul lui Nemo

costum creaturi marine film pentru copii nemo diy carnaval costum copil

Acum este rândul lui Nemo. Este un pește clovn curajos care trăiește în reciful de corali alături de tatăl său Marlin. Prin urmare, o deghizare ca peștele clovn pentru tată și copil ar fi, de asemenea, o idee minunată pentru costumele partenerului.

Acest costum drăguț de pește pentru copii este ușor de făcut și arată foarte frumos. Dacă este făcut pentru un băiețel, veți avea nevoie de aceleași articole vestimentare, cu excepția fustei din tul.

costum de clovn pește nemo copil confecționează-ți singur materiale de îmbrăcăminte

Materiale și instrumente:

 • 1 metru fiecare din tul portocaliu, alb și negru
 • panglică de țesătură portocalie
 • tricou portocaliu
 • jambiere portocalii
 • pălărie portocalie
 • sandale albe
 • Craft simțit în alb, portocaliu și negru
 • foarfece
 • Pistol de lipit fierbinte
 • vopsea tesatura alb-negru
 • pensulă

costum de pește copil nemo face-ți propria vopsea bluză

Instrucțiuni:

1. Vopsiți o dungă albă groasă pe partea din față a bluzei portocalii arcuind puțin contururile exterioare. Rupeți-le cu vopsea neagră și lăsați-le să se usuce.

costum tutu nemo confectionati singur panglica din tulle

2. Tăiați fiecare culoare de tul în mai multe benzi lungi de 50 cm. Apoi decupați o bucată de bandă de țesătură care este cu 60 cm mai lungă decât dimensiunea taliei copilului. Legați două noduri la o distanță de 30 cm de cele două capete ale panglicii.

fă-ți tutu-te instrucțiuni costum de pește nemo

3. Acum începeți de la un nod și înnodați fâșiile de tul în jurul panglicii. Modelul arată astfel: 7 benzi portocalii de tul, 1 benzi negre de tul, 4 benzi albe de tul, 1 benzi negre de tul. Repetați până ajungeți la celălalt nod.

costum de pește pălărie condimentează ochii nemo

4. Decupați două cercuri mari din pâslă albă pentru ambarcațiuni, două mijlocii din portocaliu și două mai mici din negru. Lipiți cercurile împreună pentru a face ochii lui Nemo. În cele din urmă, lipiți acest lucru cu boneta portocalie cu lipici fierbinte.

5. Completați costumul de pește cu jambiere portocalii și sandale / adidași albi.

Hank costumul de caracatiță pentru Mardi Gras

costum de caracatiță de casă hank film pentru copii găsește dorie

Hank este caracatița nemulțumită căreia îi place viața în acvariu și care o ajută pe Dory să-și găsească părinții în film. Costumele de familie din popularul film pentru copii pot fi completate perfect cu un costum de caracatiță.

Deși realizarea personală a unui costum de caracatiță pare cu adevărat complicat, în cele ce urmează vă vom arăta cum o puteți face foarte repede și ușor. Nu uitați că Hank este într-adevăr un Septapus și are doar șapte brațe.

costum caracatita hank portocaliu haine materiale tinker

De ce ai nevoie:

 • mânecă lungă portocalie
 • pantaloni / pantaloni de trening
 • pantofi portocalii
 • umbrelă portocalie
 • pompoane albe / bile de bumbac
 • pâslă de ambarcațiuni portocalii
 • lipici fierbinte
 • foarfece

caracatiță săracă tiner costum de carnaval caracatiță

Instrucțiuni:

1. Decupați șapte brațe mari de caracatiță din fetru portocaliu. Asigurați-vă că brațele trebuie să fie puțin mai lungi decât raza umbrelei.

2. Lipiți mai multe pompe albe / bile de bumbac pe fiecare braț cu lipici fierbinte.

caracatiță de caracatiță umbră de arme

3. Lipiți brațele de caracatiță pe interiorul umbrelei cu ajutorul lipiciului fierbinte. Capetele ar trebui să iasă puțin din umbrelă.

4. Combină accesoriul făcut cu haine portocalii și pantofi portocalii. Dacă nu aveți pantofi portocalii, purtați pur și simplu o pereche albă cu vopsea de țesătură portocalie.

Costume de casă pentru familie

costume de casă costume de carnaval de familie găsește dorie

Ți-a plăcut ideea noastră de costume de familie? Apoi, treceți la treabă și confecționați-vă personal aceste costume drăguțe de carnaval! Sperăm să vă bucurați să vă îmbrăcați în eroii din „Finding Dory”!