carnaval

Machiaj de mască de carnaval: 3 idei cu instrucțiuni

mască de carnaval machiaj machiaj sfat negru fă-te

Dacă ați participa la carnaval, carnaval sau la o petrecere extravagantă cu măști cu mare plăcere, dar nu vă place să vă îmbrăcați pompos și ca o persoană diferită, există o altă variantă a spectacolului la o mascaradă. Tema „bal mascat” poate fi, de asemenea, interpretată foarte original și cu gust în același timp. Deci, puteți apărea fără mască sau, mai bine spus, cu o mască falsă, pictată, inclusiv dramă & Glamour. O frumoasă mască de carnaval poate fi proiectată artistic cu machiaj direct pe piele. Mai presus de toate, pentru acest lucru este nevoie de un dermatograf negru și de o mână fermă. Am selectat 3 look-uri uluitoare cu instrucțiuni pentru dvs..

# 1 Machiaj de mască de carnaval pentru o minge venețiană fără măști

instrucțiuni pentru sfaturi pentru machiajul machiajului de carnaval machiaj machiaj

În timp ce mulți încep să se pregătească pentru Mardi Gras, Halloween sau Mardi Gras luni de la ziua reală, alții decid să meargă la balul de mascaradă în ultimul moment. Pentru astfel de entuziaști, am rezumat 3 look-uri interesante cu instrucțiuni simple, care pot fi ușor implementate cu un pic de machiaj. Primul look este inspirat de Carnavalul de la Veneția, al doilea amintește de aripile de fluture și al treilea arată abstract și deosebit de extravagant.

mască de carnaval machiaj sfat machiaj instrucțiuni negre

Orașul Veneția este cunoscut în întreaga lume pentru carnavalul său istoric. Acestea includ somptuosele semi-măști cu ornamente și pene opulente. Inspirată de aceasta, o mască de carnaval poate fi realizată cu puțin machiaj și multă imaginație. Pentru aceasta sunt necesare doar trei produse cosmetice: un creion negru sau creion kohl, fard de culoare închisă, o fard de obraz roz și un creion lichid cu particule de sclipici. Mai întâi trebuie să desenați un contur cu creionul negru sau creionul de ochi. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să începeți cu o formă de V între sprâncene. Este foarte important ca acest lucru să fie simetric. Pentru a vă ușura munca, puteți marca mai întâi cu puncte mici unde ar trebui să meargă liniile și apoi folosiți creionul pentru a desena un contur frumos și curat. Eventualele erori pot fi șterse cu o cârpă umedă.

mască de carnaval machiaj machiaj efect vârf instrucțiuni pentru ochi

Când forma de bază este la locul său, pot fi adăugate diferite elemente decorative, care asigură un aspect jucăuș și transformă masca auto-pictată într-un adevărat ochi. Următorul pas este aplicarea fardului de ochi pe zona ochilor. Cel mai bun mod de a-ți proiecta machiajul pentru ochi este în felul „ochilor fumurii”, adică cu ochii puternic accentuați. Pentru a face acest lucru, folosiți farduri întunecate, pe care le puteți alege în nuanțe de gri sau maro în funcție de culoarea ochilor. De asemenea, puteți aplica niște fard de culoare roz, care conferă un accent suplimentar de culoare. În cele din urmă, setați câteva accente pline de farmec cu ajutorul creionului de ochi lichid cu particule de sclipici.

# 2 Alcătuiește o mască de carnaval: fluture

mască de carnaval machiaj machiaj fluture albastru modern

A doua noastră sugestie este să creăm o mască de carnaval în formă de aripi de fluture cu ajutorul machiajului. Acest lucru este uimitor de ușor de făcut și nu este nevoie de mai mult decât cu ideea anterioară, și anume: un creion de ochi negru sau, opțional, un creion kohl și un fard de pleoape la alegere. Ar trebui să alegeți o culoare de bază, de exemplu o nuanță pastelată și o culoare de accent puțin mai intensă. Dacă o culoare este mai strălucitoare, cealaltă ar trebui să fie mată, recomandă stilistii de machiaj. Bineînțeles, ar trebui să potriviți umbra ochilor cu culoarea și tenul ochilor.

instrucțiuni pentru idei de machiaj pentru mască de carnaval

Pentru ca machiajul de fluture să nu pară prea copilăresc, este indicat să folosiți culori dramatice. În exemplu, doamna a ales o nuanță kaki ușor strălucitoare ca culoare de bază și a combinat aceasta cu un albastru indigo mat. Cele două tonuri se potrivesc perfect cu culoarea pielii și a ochilor.

mască de carnaval machiaj fard albastru fard de ochi

Mai întâi, trebuie să aplicați treptat culoarea de bază pe tot capacul. Ar fi frumos dacă accentuați și sprâncenele. Deci, machiajul întregului ochi arată expresiv și remarcabil. Accentele care evocă un aspect de fluture plin de farmec pot fi setate cu degetele. Plasați-le cât mai simetric posibil pe ambele părți. Petele de culoare nu trebuie să fie uniforme, însă la fel ca fluturii din natură.

instrucțiuni de machiaj pentru mască de carnaval

Accentele cu nuanțe mai intense sunt mai susceptibile de a fi concentrate în zona exterioară a pleoapei. De asemenea, puteți pune puțină vopsea pe capacul inferior. În cele din urmă, cu ajutorul unui creion negru, trageți aripi de fluture pe fiecare parte. Le puteți vopsi după propriile idei, dar forma curbată a aripilor este tipică fluturilor și ar trebui să le păstrați. Dacă nu vă simțiți sigur, puteți crea un șablon și, la fel ca în cazul măștii de carnaval venețian, puteți marca unele puncte cu puncte.

# 3 Alcătuiește masca de carnaval: Rezumat

carnaval mască machiaj machiaj abstract fard de ochi ochi subliniază

Ultima noastră sugestie este mai mult despre experimentare și culorile utilizate. Aici vă puteți dezvolta creativitatea și imaginația și puteți proiecta o mască abstractă de carnaval. În plus față de creionul de ochi negru, aveți nevoie și de fard de pleoape lichid în două culori – una mai deschisă și una mai închisă. Vă puteți baza, de asemenea, pe nuanțe intense, care vă vor asigura un aspect plin de farmec. Poate că nu ați purta fard de aur în viața de zi cu zi, dar acest lucru este perfect pentru machiajul de petrecere.

mască de carnaval machiaj fard de ochi strălucitor auriu

O mască abstractă de carnaval cu machiaj este cea mai simplă variantă pe care o prezentăm aici. Poate fi proiectat complet cu mâna liberă și, prin urmare, este cel mai ușor de implementat. În plus, durează puțin și această alternativă este perfectă pentru machiajul de ultim moment. Mai întâi, aplicați o nuanță mai deschisă de fard de pleoape lichid pe tot capacul în direcția templului. Când este complet uscat, adăugați accente în culoarea mai închisă sub formă de linii. Le concentrați în colțurile ochilor. Nu uitați zona dintre cei doi ochi, deoarece machiajul ar trebui să acționeze ca o mască de carnaval la urma urmei.

mască de carnaval machiaj instrucțiuni de machiaj abstract ochi negri

În cele din urmă, există eyelinerul negru. Aplicați acest lucru cu mișcări scurte, cum ar fi lovituri mici de tip pană spre exterior. Încercați să aveți un efect făcând acest lucru. Asta nu înseamnă să trasezi linii foarte precise, ci mai degrabă să păstrezi machiajul „organic”. Evitați prea mult negru în colțurile interioare ale ochilor. Puteți chiar să evidențiați zona.

machiaj de carnaval machiaj machiaj ochi abstracte subliniază aurul negru

Aplicați două straturi de rimel negru pentru un finisaj perfect pe toate aspectele prezentate.