carnaval

Machiaj de girafă pentru Mardi Gras – Idei atractive în imagini pentru copii și adulți

girafa alcătuiește nasul adult frunte pomeți

Mardi Gras se apropie cu pași mari, ceea ce cu siguranță ne va mulțumi pe majoritatea dintre noi. Forfota pe străzi va începe peste câteva zile și încă nu v-ați gândit la costumul și machiajul dvs. de carnaval? De exemplu, cum găsești ideea de a te strecura în rolul unui elegant animal african la Mardi Gras? Oricine se îmbracă și se machiază ca girafă poate fi sigur că acest personaj va fi, fără îndoială, absolut la modă anul acesta. În următoarea postare am adunat idei grozave pentru machiajul carnavalului, dacă doriți să vă compensați pentru tine sau pentru copilul tău ca girafă.

Machiaj de girafă pentru adulți

ca o girafă, adulții se machiază pe umeri frunte nas ochi

Dacă sunteți de părere că aspectul de girafă vi se potrivește și vă puteți identifica cu un astfel de machiaj și costum de carnaval, atunci veți găsi inspirații și imagini extraordinare în următoarea galerie de imagini care servesc drept șablon de machiaj pentru girafă machiaj pentru carnaval. Dacă doriți să vă machiați ca o girafă pentru carnaval, atunci ar trebui să încercați cu machiajul dvs. să imitați aspectul caracteristic și modelul tipic de blană al animalului neobișnuit și grațios.

machiaj de carnaval față adulți girafă

Pentru a imita petele maronii, mai întunecate, care sunt dispuse pe un fundal mai deschis, puteți folosi paleta de culori maro, roșiatică și gălbuie pentru machiajul girafelor la Carnaval. Dacă ați dori să faceți un machiaj feminin și elegant de girafă, mica aurie ar fi, de asemenea, o alegere excelentă. Ideile pentru aplicarea machiajului, cum ar fi girafa, sunt diverse și cele mai multe dintre ele sunt, de asemenea, foarte ușoare, după cum puteți vedea singur din următoarele imagini.

costum femei animale girafă carnaval machiaj

Indiferent dacă doriți doar să vă accentuați ochii și să aplicați fardul de culoare aurie cu pete maro, fruntea cu modelele tipice sau să decideți o pictură completă pentru față și decolteu, ca o girafă, depinde, desigur, în totalitate de dvs. Chiar și fără instrucțiuni detaliate despre modul de aplicare a machiajului de girafă, cu puțină imaginație îți poți transforma copilul într-un animal drăguț cu gâtul lung și ochi blânzi.

doamnelor la carnaval machiaj girafă frunte gât umăr

Când aplicați machiaj copiilor ca girafele, mai întâi amorsați fața cu vopsea galbenă, vopsiți două triunghiuri pentru urechi deasupra sprâncenelor și două coarne mici între ele. Traceți contururile coarnelor și urechilor cu vopsea maro. Acum puteți picta pete de dimensiuni medii cu maro pe frunte, obraji și bărbie, iar machiajul atractiv de girafă de carnaval este gata!

ideile de costume de girafă alcătuiesc decolteul feței de carnaval

față adulți de girafă care se machiază de carnaval de Halloween

machiaj de carnaval girafă carnaval temple de nas pentru adulți

adulții ca girafe se machiază pe față și pe gât

idei de machiaj de carnaval doar pete maronii discrete

femeie care se machiază girafă ochi obraji machiaj

față machiaj girafă femeie carnaval

carnaval femeie girafă machiaj idee frunte ochi obraji

girafă pictură față maro galben carnaval machiaj

costum machiaj girafă față maro femeie

machiaj girafă bărbați adulți carnaval machiaj

ochii ca girafa alcătuiesc fard de culoare galben maro

machiaj de girafă pictură pe față

Machiază copilul ca pe o girafă

machiaj pentru carnaval girafă machiaj

pictura de fata pentru carnaval fata maro alb

girafa alcătuiește copiii alcătuiesc ochii de carnaval

copii girafa machiaj jungla machiaj idei carnaval

copiii care aplică machiaj pictura feței de girafă animală

copilul ca o girafă formează ochii galbeni maro

obraz gură cap girafă machiaj fată