carnaval

Faceți-vă personal costumul Pocahontas – inspirație și instrucțiuni

Costum Pocahontas-inspirație-personaj-imagine-desen-culoare

Unul dintre clasicii deghizați pentru carnaval și Mardi Gras este costumul indian și, de asemenea, în varianta pentru femei – Costum Pocahontas. Dar nu orice indian este Pocahontas și copiii știu asta în special. În cele ce urmează vă prezentăm modul în care ați creat un aspect tematic pentru dvs. sau pentru fetița voastră.

Costum Pocahontas – Inspirații de la Disney Princess

Costum Pocahontas-make-yourself-adult-woman-dress

Un fapt interesant pentru personajul din faimosul desen animat de la Disney este că o femeie indiană ca și din istorie a existat în realitate. Faptele exacte lipsesc dacă arăta bine și cum s-a dezvoltat viața ei, dar un lucru este sigur – personalitatea ei, așa cum o cunoaștem, este asociată cu aventura și libertatea, o idee frumoasă pentru natură fără constrângeri.

Creați-vă propriul costum Pocahontas pentru adulți

Costum Pocahontas -fă-te-tu-autentic-inian-păr-negru

Desigur, una dintre cele mai importante caracteristici ale femeii indiene este culoarea pielii și părul lung și negru. Din păcate, nu este ușor să recreați exact aceste două caracteristici și dacă sunteți exact opusul acestora – adică tipul de piele deschisă, cu părul brun deschis sau blond, vă vom sfătui împotriva aspectului aspirat de Pocahontas, astfel încât să nu arătați ciudat sau ciudat.

Configurați-vă singur costumul Pocahontas – instrucțiuni

Pocahontas-costum-do-it-yourself-adult-DIY-rochie-instrucțiuni

În caz contrar, costumul Pocahontas este relativ ușor de copiat. Se compune dintr-o rochie cu o singură mânecă și multe detalii realizate din franjuri, un lanț turcoaz și poate un tatuaj pe brațul de culoare roșie. Dacă doriți, puteți completa aspectul cu pantofi tipici indieni sau puteți face fără pantofi deloc.

Rochia poate fi proiectată foarte simplu dintr-un model simplu în culoarea bej sau maro deschis. Franjurile decorative pot fi fixate în unele locuri – de exemplu pe marginea inferioară și pe decolteu.

Costum și încălțăminte Pocahontas 

Pocahontas costum-do-it-yourself-indian-pantofi-cu-franjuri-piele intoarsa

Pantofii din piele intoarsa maro cu franjuri au devenit foarte la moda datorita modei boho. Modelele potrivite pentru uz zilnic sunt abundente pe piață în soiuri precum sandale sau micasini. O altă opțiune ar fi să condimentezi pur și simplu o pereche de pantofi de piele maro din inventarul actual sau, desigur, să mergi desculț.

Costum Pocahontas cu lanț de casă

Costum Pocahontas -de-it-yourself-adult-lanț-turcoaz-bricolaj-idee

Lanțul tipic de la Pocahontas are o formă caracteristică, culoare turcoaz și un pandantiv în formă de lacrimă atârnă în mijloc. De asemenea, îl puteți reproduce și concepe singur din diferite materiale. sunteți binevenit să faceți una cu lut de modelat sau lut polimeric. O altă opțiune este de a folosi perle în turcoaz și de a lucra un pandantiv de o formă similară în lanț.

Costum Pocahontas cu accesorii și machiaj potrivite

pocahontas-costum-faci-tu-singur-accesorii-pentru-machiaj-pentru-adulti

Costumul Pocahontas pentru femei include și accesorii și machiaj eficiente. Sunteți binevenit să lucrați pene în păr, precum și o bandă subțire, de exemplu, din piele. Machiajul ar trebui să sublinieze aspectul expresiv și să fie conceput predominant în nuanțe maro.

Costum Pocahontas și machiaj plin de farmec

pocahontas-costume-make-yourself-eye-make-up

Mergeți puțin mai departe în arta machiajului cu machiajul ochilor în stilul „Smokey Eyes” cu efecte sclipitoare speciale. Subliniați ochii cu fard de ochi în paleta de culori maro-auriu și subliniați capacul inferior cu turcoaz pentru o notă exotică. Genele false aduc întotdeauna un aspect profund, magnetic.

Ținută de pasarelă inspirată de costumul Pocahontas

pocahontas-costum-rochie-moda-podium-maro-lung

Ținutele care se potrivesc cu motto-ul costumului „Pocahontas” pot fi văzute și pe podium. Cu toate acestea, dacă vă străduiți să obțineți un aspect sofisticat cu o anumită doză de eleganță și sunteți, de asemenea, dispuși să investiți ceva mai mulți bani în aspectul dvs., răsfățați-vă cu o rochie maxi grozavă din țesătură curgată, proiectată în maro sau bej. Îndreptați-vă părul, lăsați-l deschis și aplicați machiaj ca o femeie indiană exotică. Cu siguranță vei atrage atenția tuturor cu acest aspect.

Costum Pocahontas potrivit și pentru adolescenți

pocahontas-costume-make-yourself-teen-skateboard-fringes

Pocahontas nu este de obicei foarte popular în rândul adolescenților, dar dacă o fată are părul lung, întunecat și poate pielea frumos bronzată, va deveni sigură un Pocahontas minunat. O rochie de bază bej-maro poate fi ușor decorată cu franjuri și transformată în halatul celebrei indiene.

Faceți-vă personal costumul Pocahontas pentru copil – instrucțiuni

pocahontas-costum-fă-te-singur-copil-instrucțiuni-bricolaj-fete

Fetelor le place să se îmbrace foarte, foarte mult și mai ales atunci când un costum este special realizat. Încântă-ți fetița cu o ținută originală mini Pocahontas. Este foarte ușor să te creezi dintr-un vârf.

Fă-ți singur costumul Pocahontas de sus

pocahontas-costum-fă-te-singur-copil-fată-diy

mica rochie Pocahontas este perfectă dintr-un top – tricou sau bluză de bază din bumbac în culoarea tipică bej. Tăiați mânecile pentru a face un vârf și folosiți foarfeca pentru a crea franjuri în partea de jos și de sus. Legați partea de sus ca top cu o singură mânecă și gata.

Creați-vă propriul costum Pocahontas pentru fetițe

pocahontas-costum-face-te-bricolaj-copil-fată-instrucțiuni

O centură decorativă poate fi legată elegant în talie, iar franjurile pot fi, de asemenea, variate. Pene și bandă, precum și pantofi indieni drăguți maro vor completa aspectul drăguț. Mai presus de toate, este important ca copilului să îi placă costumul și să-l găsească interesant.

Costum Pocahontas pentru bebeluș

pocahontas-costum-fă-te-copil-bebeluș-maro-drăguț

Bebelușii pot fi îmbrăcați și în femei indiene drăguțe. Ar trebui să puteți folosi mașina de cusut cu antrenament. O bandă elastică este prelucrată în picioare, astfel încât îmbrăcămintea să nu alunece. Cu panglici, produsul poate fi adaptat exact la corpul bebelușului, motiv pentru care sunt recomandate. La fel ca înainte de bej sau maro deschis, culoarea principală este mai de dorit ca element decorativ, turcoaz.

Pocahontas și John Smith – costum de partener

pocahontas-costume-do-it-yourself-adult-woman-john-smith-couple

Puteți crea aspectul de partener perfect pentru Carnaval sau Mardi Gras conform motto-ului „Pocahontas”. În poveste, personajul masculin căpitanul John Smith este îmbrăcat în mare parte în albastru, poartă cizme de piele, o geantă de umăr și are părul blond deschis. Combină un costum Pocahontas pentru femei cu unul dintre partenerii tăi din poveste.

Partner Look – John Legend și Chrissy Teigen 

pocahontas-costum-vedete-celebritate-John-Legend-Chrissy-Teigen

Fără îndoială, costumul lui Pocahontas sau al unei femei indiene este, de asemenea, foarte popular printre vedete. În calitate de partener Hamorn, vedetele din SUA – cântărețul John Legend și Victoria’s Secret top model, soția sa Chrissy Teigen, prezintă ținute ca o drăguță indiană și cowboy la o petrecere pe covorul roșu.