carnaval

Faceți-vă costume de carnaval pentru carnaval cu un motto diferit – peste 40 de idei cu instrucțiuni

Săptămânile din ianuarie după zilele festive de Crăciun și un revelion fericit sunt calmul dinaintea viitoarei furtuni. Ceea ce se înțelege, desigur, este festivalul colorat și puternic de carnaval care urmează. Ca și în cazul altor serbări mari, anticiparea este foarte mare cel mult și abia aștepți să începi pregătirile. Și mai ales dacă vrei să faci singur costume de carnaval, nu ar trebui să aștepți mult.

Realizați-vă singur costume de carnaval - Instrucțiuni simple și rapide cu diferite materiale

Fie pentru tine, pentru copii sau pentru întreaga familie, dacă vrei să faci singur costume de carnaval, ar trebui să planifici suficient timp. Abia atunci îți poți termina modelele unice în timp util și te vei pregăti pentru petrecerea viitoare. Pentru ca acest lucru nu numai că funcționează, dar vă oferă și câteva sugestii și idei extraordinare, am dori să vă prezentăm câteva costume de carnaval creative, amuzante și neobișnuite astăzi. Desigur, există și instrucțiuni și explicații despre cum să confecționați singur costumele de carnaval.

Faceți-vă costume de carnaval pentru femei – soldat

Faceți-vă costume de carnaval cu pantaloni sau fustă și pulover sau top

Dacă sunteți în căutarea unui costum de ultim moment pentru carnaval, luați o decizie bună cu această idee. Dacă doriți să confecționați singur un costum de soldat, nu trebuie să căutați mult timp îmbrăcămintea și accesoriile potrivite și să navigați prin multe magazine. Puteți găsi tot ce aveți nevoie într-un magazin militar de îmbrăcăminte. Puteți decide singur dacă vizitați unul dintre acestea personal sau preferați să comandați online.

Faceți-vă personal costume de carnaval - soldat DIY din îmbrăcăminte obișnuită de camuflaj

Și de ce anume ai nevoie dacă vrei să-ți faci singur un costum de soldat? O jachetă și pantaloni de culoare camuflaj, combinați cu un bluză de culoare neagră sau kaki, o pereche de cizme și, opțional, o pălărie în culori de camuflaj – nimic nu mai este necesar dacă doriți să faceți singur soldatul pentru costumele de carnaval. De asemenea, sunteți binevenit să folosiți machiaj de camuflaj pe față și arme de jucărie pentru a face ținuta și mai autentică. Ochelarii de soare Aviator sunt, de asemenea, un accesoriu potrivit

Pantalonii pot fi scurți sau lungi după cum doriți, sau pot fi înlocuiți cu o fustă scurtă. Dacă vremea este destul de proaspătă, poate fi purtată și o jachetă bomber, în timp ce părul poate fi purtat deschis, precum și într-o coadă de cal, împletită sau fixată. După cum puteți vedea, variantele sunt numeroase dacă doriți să realizați singur costume militare de carnaval.

Costum de foc și gheață

Faceți-vă personal costume de carnaval - foc și gheață ca un costum de cuplu pentru bărbat și femeie

Costumul perfect pentru cupluri este focul și gheața. Desigur, puteți alege și unul dintre cele două dacă preferați să faceți singur costume de carnaval. Cu puțină creativitate, totuși, puteți combina și într-una și, de exemplu, să proiectați o parte ca gheața și cealaltă jumătate ca foc. Să începem cu o variantă pentru foc:

Fă-ți singur costumul de foc

Faceți-vă personal costume de carnaval - faceți focuri de tabără cu lemne de foc din polistiren

 • Cilindri din polistirol sau spumă
 • Vopsea acrilică în bej și maro
 • Cauciuc sau fetru spumant portocaliu și galben
 • foaie albă de hârtie
 • pensulă
 • foarfece
 • lipici fierbinte
 • taietor de cutii
 • Tricou și pantaloni în galben și / sau portocaliu
 • bandă elastică largă sau bandă simplă

Dacă doriți să faceți singur focul ca costume de carnaval, există o varietate de opțiuni. Una dintre ele este următoarea: Utilizați un cuțit utilitar sau un cuțit de ambarcațiuni pentru a tăia cilindrii la dimensiunea dorită. De câte veți avea nevoie depinde de mărimea focului pe care doriți să-l faceți. Apoi vopsiți unele dintre ele cu bejul, iar celelalte cu vopseaua maro.

Fă-ți foc ca costume de carnaval din pâslă - idee de foc de tabără cu instrucțiuni

În timp ce vopseaua se usucă, puteți pregăti flăcările. Pregătiți trei șabloane de hârtie de diferite dimensiuni sub formă de coli. Apoi transferați formele pe cauciucul spumos și tăiați-le. Lipiți partea inferioară rotunjită împreună cu lipiciul fierbinte. Acesta este modul în care obțineți un aspect 3D. Apoi lipiți cilindrii vopsiți ca lemnul în jurul unui foc de tabără. Apoi răspândiți flăcările între ele până când sunteți mulțumit de rezultat.

Faceți-vă personal costume de carnaval pentru cupluri - idei de foc și gheață de imitat

Acum puteți fie să lipiți focul finit direct pe tricou, fie să atașați o bandă care să se potrivească în jurul taliei și să o legați direct în jurul corpului. Dacă utilizați cauciuc, lungimea trebuie să fie mai mică decât circumferința taliei, astfel încât focul să stea ferm și să nu alunece în jos.

Realizați-vă singur costume de carnaval cu „înghețată” ca temă

Faceți-vă personal costume de carnaval - păr alb și machiaj pentru costum de înghețată sau regină de zăpadă

Regina de gheață este grozavă atunci când vrei să reprezinți gheața. Este creativă, atractivă și o adevărată atractivă. Domnii pot alege în schimb un rege de gheață. Ai nevoie:

 • Pentru păr: spray de culoare albă pentru păr sau o perucă
 • Ca îmbrăcăminte: o rochie albă, argintie, gri sau albastru deschis și, dacă doriți, o haină sau pelerină.
 • Pentru față: machiaj Mardi Gras și ruj alb, albastru deschis sau gri; opțional: lentile de contact, gene artificiale albe, efecte de sclipici
 • Ca accesorii: o coroană și eventual un sceptru

Faceți-vă personal costume de carnaval - regina zăpezii cu păr alb și instrucțiuni video pentru machiaj și coroană

Oricât de elaborat ar părea costumul reginei de gheață, îl puteți pune singur. Ținuta este deosebit de ușor de găsit. Aplicarea machiajului este ceva mai consumatoare de timp, dar nici nu trebuie neapărat să alegeți ceva complicat aici. Așadar, dacă v-ați decis că veți confecționa singur costumele de carnaval anul acesta, tot ce aveți nevoie pentru aceste idei simple de costume de carnaval este o rochie albă, albastră deschisă, argintie sau gri. Efectele de sclipici asupra țesăturii sunt binevenite, dar nu obligatorii.

Ideea coafurii pentru un costum de regină de gheață de casă

Deoarece este încă iarnă, este foarte recomandat un strat sau pelerină adecvată. De asemenea, fii atent la pantofii asortati. Puteți, de asemenea, să vă coafați părul cu un spray alb și să deschideți, fixați sau chiar tachinați după cum doriți. Este și mai ușor să folosiți o perucă. Acest lucru poate fi ales chiar și în stil baroc.

Regină de gheață cu perucă, coroană, blană și machiaj în stil alb și albastru

Costumele cool de carnaval, precum regina de gheață, sunt desigur complete doar cu machiajul și accesoriile potrivite. De aceea, folosim următoarele instrucțiuni video pentru a vă arăta cum să vă machiați pentru a se potrivi și cum să faceți o coroană de gheață dintr-un lipici simplu fierbinte. Dacă doriți să realizați singur costumele de carnaval, acestea vor fi atât de complete.

Faceți o coroană din lipici fierbinte

Faceți-vă singur un costum de condamnat

Faceți-vă personal costume de carnaval - condamnați pentru bărbați și femei din îmbrăcăminte cu dungi negre

Indiferent dacă este un costum de condamnat pentru o femeie, bărbat sau copil – dacă vrei să-ți faci singur un costum rapid pe care nici măcar nu trebuie să-l cosi, iei decizia corectă. Folosiți doar îmbrăcăminte cu dungi alb-negru. Nu contează dacă alegeți pantaloni cu tricou, jambiere sau o rochie atractivă care vă flatează silueta. Accesoriile potrivite sunt, de asemenea, importante:

 • Scutul cu numărul de condamnat
 • opțional: capac cu dungi, manșete pentru gleznă, cătușe, portofel

Faceți-vă personal costume de carnaval - confecționați un costum de prizonier cu bandă adezivă neagră

Sfaturi și trucuri: Dacă nu aveți sau nu găsiți îmbrăcăminte cu dungi acasă și doriți să confecționați un costum de ultim moment pentru Mardi Gras, puteți pur și simplu să luați îmbrăcăminte albă și să o proiectați cu bandă largă neagră pentru a obține dungi. Puteți realiza o manșetă pentru gleznă din folie de aluminiu și câteva inele metalice, pe care apoi le legați în jurul piciorului sau le atașați la pantaloni. Deci, puteți crea costume amuzante de carnaval în același timp, care impresionează prin creativitate.

Faceți-vă costume de carnaval cu o cămașă albă și bandă neagră - idee de prizonier

Faceți-vă personal costume de carnaval și îmbrăcați-vă în soția unui fermier

Pur și simplu confecționați-vă singur costumul de fermier cu dirndl sau salopete și cizme de cauciuc

Ți-ar plăcea să faci tu o femeie țărănească ca costum? Nimic mai ușor de atât! Cizmele Wellington, o cămașă sau o bluză în carouri, blugi sau rochie de blugi și o pereche de cizme Wellington sunt tot ce aveți nevoie pentru această idee. Puteți rotunji costumul cu o pălărie de paie și o greblă, o lopată sau alte instrumente de grădinărit sau cu un coș cu fructe și legume (de exemplu, din pâslă). De asemenea, sunteți binevenit (ă) să folosiți un dirndl cu un șorț ca costum pentru carnaval. Coafurile împletite care sunt fixate în mod ideal sunt stilul perfect.

Faceți-vă singur costum de somnolență

Amuzant somnoros ca deghizare pentru carnaval cu pijamale și papuci

Costumele simple sunt, de asemenea, ideile somnoroase. Tot ceea ce este asociat cu somnul poate fi folosit dacă doriți să realizați astfel de costume de carnaval. Papuci pufoși, cămăși de noapte sau pijamale, halat, cămașă de dormit, pernă și chiar ochelari de purtat pe frunte. De asemenea, puteți folosi machiajul pentru a vă machia cercurile întunecate. Ai vrea să faci și tu ceva cu părul tău? Stilul bine este greșit aici! În schimb, aruncă-ți părul și pune-l cu fixativ.

Faceți-vă singur costumul de jongler

Faceți o pălărie pentru costumul de jongler din cauciuc spumos și clopote

Dacă costumele de carnaval sunt de casă, faci o impresie deosebit de mare. Prin urmare, puteți face personal figura cea mai potrivită pentru carnaval ca costum de carnaval. Jonglerul este menit. Tipic pentru el este pălăria fantezie, pe care o puteți face din diferite materiale, precum hârtie, cauciuc spumos sau pâslă, dacă nu doriți să o coaseți separat. Iată un ghid pe care îl puteți utiliza pentru toate cele trei materiale:

 • șabloane tipărite (vezi mai jos)
 • Pâslă, cauciuc spumos sau hârtie manuală în orice culoare
 • Lipici stick sau lipici fierbinte
 • creion
 • foarfece
 • Perforator
 • Clopote sau pompoane

Dacă doriți să confecționați pălăria de jongler din hârtie, folosiți lipici și lipici mici sau cercurile de hârtie din șablon (clopotele sunt prea grele pentru hârtie), în timp ce lipiciul fierbinte și clopotele sau pomponii sunt potrivite pentru cauciuc spumos sau pâslă.

Instrucțiuni pentru realizarea unei pălării de jongler din cauciuc spumos sau hârtie

Instrucțiuni pentru hârtie: Imprimați șabloanele (prima pagină de trei ori și celelalte două o dată) folosind hârtia colorată. Apoi decupați elementele. Obțineți: 3 benzi, 6 triunghiuri și 12 cercuri. Lipiți două dintre benzi împreună la fiecare capăt (sau toate cele trei, dacă acestea nu sunt suficiente) și țineți banda lungă rezultată în jurul capului pentru a determina lungimea necesară pentru circumferința capului. Tăiați excesul. Dar lăsați o bucată pe care să lipiți.

Îmbracă-te ca un jongler și fă-ți tu o pălărie pentru costum

Acum aranjează triunghiurile pe el, dar fără a le lipi. În funcție de lungimea benzii, este posibil să se suprapună puțin. De asemenea, lăsați o piesă liberă pentru a putea lipi cele două capete ale benzii împreună la capăt. Dacă cele 6 triunghiuri nu sunt suficiente, tipăriți un alt șablon. Odată ce banda este acoperită, testați din nou dimensiunea și lipiți capetele împreună. Banda trebuie să fie pe exterior.

Pălărie jongler din hârtie în albastru, galben și roșu - idee de artizanat pentru începători

Acum lipiți cercuri pe fiecare vârf și apoi și pe cealaltă parte a vârfului. Folosiți stelele pentru a decora pălăria. În cele din urmă, îndoiți vârfurile ușor cu un creion. Jonglerul este minunat dacă vrei să faci singur costume pentru copii. Dar, desigur, arată foarte bine și pentru adulți și poate fi chiar ales în diferite combinații de culori pentru un costum de grup.

Realizați-vă propria pălărie de jongler din cauciuc spumos în pași simpli

Pentru variantă din pâslă sau cauciuc spumant Imprimați șabloanele pe hârtie albă normală și apoi folosiți formele decupate ca șablon pentru a le transfera pe pâslă sau cauciuc spumos. Pentru a lipi, folosiți lipici fierbinte și urmați aceiași pași ca în instrucțiunile de mai sus. Voi proiectați sfaturile cu clopote sau pomponi în loc de cercuri de hârtie.

Șablon pentru tipărire Aici.

Faceți-vă personal costume de carnaval pentru o petrecere tematică din Mexic

Organizați o petrecere tematică Mexic pentru carnaval - idei pentru costume

Ești invitat la o petrecere de carnaval și tema petrecerii se întâmplă să fie „Mexic”? Atunci chiar ai multe opțiuni de îmbrăcat. Un mexican cu sombrero, poncho și mustață este doar unul dintre ei. Am dori să vă oferim încă patru variante:

Faceți-vă singur un costum mexican

Faceți-vă mexican ca costume de carnaval - Idei simple din îmbrăcăminte normală

Ai nevoie:

 • o bluză fără umeri cu volane și o fustă sau pantaloni asortați sau o rochie cu volane pe umăr
 • Cizme de cowboy
 • Sobrero sau flori ca accesorii pentru păr

Dacă vrei să-ți faci singur costumul mexican, poți găsi chiar și lucrurile necesare în garderoba ta. Dacă nu, căutați o afacere la un magazin obișnuit. Puteți purta părul deschis cu valuri ușoare și o floare mare ca podoabă capilară. Sunt de preferat culorile strălucitoare. Dacă alegeți o bluză albă, cel puțin aveți grijă de o fustă viu colorată.

Un sombrero și cizme de cowboy se potrivesc mexicanului, precum și mexicanului. Ideea cu pușcă și cartușă o găsim foarte amuzantă, ceea ce conferă costumului un aspect revoluționar.

Pinata ca idee haioasă de costum pentru carnavalul realizat din hârtie creponată

Sau ce zici de asta Costum de pinata de mai sus, pentru care tăiați fâșii de pâslă, cauciuc spumos sau crep pentru a crea franjuri și apoi le lipiți pe orice articol de îmbrăcăminte cu adeziv fierbinte? Cactusul ca costum este potrivit și pentru temă.

Costum de tequila cu sare și lămâie sau scorțișoară și tei

Tequila ca costum de grup cu sare și lămâie sau scorțișoară și tei - sugestii creative

Tequila este potrivită și pentru un costum solo, dar îl poți alege și dacă vrei să faci singur costume de carnaval pentru 3 persoane. O persoană este tequila, iar celelalte două sunt fie sare și lămâie, fie scorțișoară și tei, în funcție de tipul de tequila. Ai nevoie:

 • rochie albă sau argintie pentru tequila albă; rochie galbenă sau portocalie pentru tequila aurie
 • rochie albă pentru sare; rochie de culoare maro deschis sau bronz pentru scorțișoară
 • rochie galbenă pentru lămâie; rochie verde pentru var

Desigur, puteți pune îmbrăcămintea diferit după cum doriți. De exemplu, un top verde pentru tei poate fi purtat cu o fustă neagră sau puteți opta pentru blugi simpli. Este vorba de a folosi cât mai multe elemente posibile pentru aceste costume de carnaval din propria garderobă în loc să le cumpărați pe cele noi.

Faceți-vă propriul costum de sare pentru costumul de tequila cu tematică Mexic

Cu toate acestea, trebuie făcută o mică aranjare, astfel încât să se recunoască cu adevărat ceea ce doriți să reprezentați. Etichetele simple de umăr cu cuvântul „sare” sau „scorțișoară” și eticheta unei sticle de tequila sunt ideale. De asemenea, puteți proiecta o lămâie sau lime pe o cămașă cu pâslă albă (consultați instrucțiunile de mai jos), pur și simplu scrieți sau tipăriți „Tequila” și „Sarea” deasupra cu un stilou. Creativitatea este necesară aici, dar asta înseamnă, de asemenea, că posibilitățile sunt numeroase.

Faceți-vă personal costumele de carnaval – floarea costumului de carnaval

Faceți-vă personal costume de carnaval - mască și pălărie într-una din hârtie

Florile sunt colorate și vesele și, prin urmare, ideale pentru ocazie. În plus, există idei și tehnici cu adevărat simple pentru realizarea unui costum de flori. Dacă doriți să faceți singuri flori ca costume de carnaval, avem câteva recomandări pentru dvs. Prima idee nu este despre un anumit tip de floare. Prin urmare, vă puteți juca cu culorile după cum doriți. Au fost folosite cauciuc spumos și pâslă, dar hârtia este, de asemenea, potrivită.

 • Spuma de cauciuc in orice culoare
 • pâslă galbenă
 • foaie albă de hârtie
 • Farfurie de hartie
 • foarfece
 • Perforator
 • cauciuc
 • Pinii
 • lipici fierbinte

Creați-vă propriile accesorii pentru costumele de carnaval cu cauciuc spumant - trageți cu flori

Dacă doriți să faceți singuri o floare ca costum de carnaval, cel mai bine este să începeți prin tăierea petalelor. Pentru a fi la fel, pregătiți mai întâi un șablon din hârtie albă și transferați forma pe cauciucul spumant. Puteți alege singură forma petalelor. Decupați apoi cercul interior al plăcii de hârtie, astfel încât să rămână un inel. Gaura ar trebui să fie suficient de mare pentru ca fața să se potrivească. Prin urmare, o gaură ovală poate fi mai bună decât una rotundă.

Apoi utilizați pistolul de lipit fierbinte pentru a lipi florile în spatele plăcii decupate. Deoarece inelul este încă vizibil după aceea, ar trebui să fie acoperit cu elementul următor. Pentru exemple, a fost decupat un inel ondulat, iar pentru cealaltă floare au fost tăiate bucăți mici cu franjuri din pâslă galbenă. Dar poți veni și cu ceva al tău.

De îndată ce ați terminat cu floarea, găuriți-o în două locuri opuse și legați o bandă de cauciuc cu care puteți fixa floarea pe cap. Puteți fie să imitați tulpina cu îmbrăcăminte verde, fie puteți să o faceți din cauciuc spumos și să o lipiți de îmbrăcămintea normală pe care doriți să o purtați pentru Carnaval. De asemenea, ar trebui să aveți câteva coli de hârtie la dumneavoastră.

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de păpădie

Păpădie amuzantă cu coafură asortată și rochie verde

Păpădia este într-adevăr o idee originală când vine vorba de costume de carnaval de casă pentru adulți și copii. În imaginea de mai jos puteți vedea materialele necesare. Cu toate acestea, capetele pufoase ale semințelor pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, astfel încât să puteți deveni creativi. Vă prezentăm acum un ghid rapid și câteva alternative:

Puteți folosi suporturi pentru baloane, frigarui de kebab sau alte tipuri de bețe, ale căror vârfuri pot fi apoi acoperite cu pene albe, vată albă sau blană falsă pe una dintre părți. Spuma florală este prevăzută cu lipici fierbinte și introdusă în pălărie. Lipiți pălăria de spumă în acest fel, astfel încât să nu poată aluneca nimic. Apoi fabricați semințele și lipiți-le prin capac în spumă.

Păpădia ca costum - materiale posibile pentru deghizarea de carnaval

Dacă nu aveți frigărui la îndemână sau preferați să vă lipsiți de ele, deoarece costumul este destinat unui copil, de exemplu, le puteți lăsa afară și lipiți materialul alb direct pe pălărie. În acest caz, nu este necesară spumă florală și în locul unei pălării puteți folosi și o ciorap subțire pentru femei, care nu vă ține la cald. Purtați îmbrăcăminte verde pentru a se potrivi cu acoperirea capului, concepută pentru a imita tulpina.

Faceți-vă singur costum de floarea soarelui

Instrucțiuni pentru floarea-soarelui simplu din pâslă galbenă

Dacă doriți să faceți dvs. populare floarea-soarelui ca costume de carnaval, puteți alege primul model de flori și pur și simplu folosiți culorile galben și maro închis pentru floare. Sau ce zici de o astfel de bentiță ca accesoriu pentru costumul de carnaval?

 • pâslă galbenă
 • pâslă maro
 • Bandă
 • Lipici fierbinte sau lipici textil
 • foaie albă de hârtie
 • Știfturi sau cleme

Floarea-soarelui ca idee de costum pentru carnaval cu o floare pentru cap

Tăiați o petală din hârtie. Apoi utilizați această formă ca șablon și o transferați în pâsla galbenă. Decupați petalele, precum și un cerc maro (aprox. 7,5 cm) și o fâșie maro (aprox. 5 x 30 cm). Apoi îndoiți fâșia longitudinal în mijloc, așa cum se arată în imagine, și ciupiți sau fixați părțile laterale, astfel încât să nu se desfășoare din nou. Tăiați banda de-a lungul pliului de mai multe ori la mică distanță una de cealaltă, apoi rulați banda ca un melc, aplicând adeziv la intervale regulate.

Creați-vă propria bandă cu trei floarea-soarelui pentru costume de carnaval

Acum lipiți cercul maro pe bandă. Îndoiți o parte a petalelor galbene în partea de jos și lipiți cele două părți împreună. Acest lucru creează un efect 3D. Lipiți aceste petale în partea de sus de-a lungul cercului. Distribuiți din nou petalele desfăcute pe partea inferioară decalată față de celelalte. În cele din urmă, lipiți melcul maro pe floare și coafura dvs. este gata pentru carnaval.

Faceți-vă personal costume de carnaval – idei pentru costumul de mâncare

Puteți face singuri numeroase alimente pentru costume de carnaval

Mâncarea ca idee de mascat nu este doar amuzantă, ci și foarte populară. Ideile variază de la fructe și legume de mai sus Fast food pâna la Dulciuri și deserturi. În cele ce urmează, vă vom arăta câteva idei cu privire la modul în care puteți confecționa astfel de costume de carnaval. Să începem cu fructe sănătoase!

Costum de ananas

Variante pentru costumul de ananas de imitat pentru copii și adulți

După cum puteți ghici deja, puteți veni cu numeroase variante pentru ananas dacă doriți să faceți singur costume de carnaval. Vă vom arăta o coafură asortată și câteva idei pentru restul hainelor.

Rochie galbenă și coroană de frunze pentru un costum exotic de ananas

Realizați singur coroana de frunze pentru costumele de carnaval

Tot ce ai nevoie pentru coroana verde este:

 • fetru verde
 • Bandă
 • Rola de hârtie igienică
 • foarfece
 • creion
 • lipici fierbinte

Instrucțiuni simple pentru coroana de frunze de ananas - Cum se face coafura

Desenați forme de frunze ca o ghirlandă pe lungimea foii de pâslă, o linie în zig-zag, ca să spunem așa. Frunzele nu trebuie să fie perfect modelate și fiecare nouă ghirlandă ar trebui să fie cu câțiva centimetri mai îngustă decât cea precedentă. Începeți cu cea mai largă pe care o lipiți în jurul ruloului. Apoi lipiți următoarea ghirlandă cea mai mare pe ea și continuați astfel până când cea mai îngustă ghirlandă este, de asemenea, lipită. 5 până la 6 straturi ar trebui să fie suficiente.

Faceți-vă un accesoriu pentru costumele de carnaval, din pâslă și o bandă

Apoi puteți îndoi cu atenție frunzele în jos. Dacă vârful este prea gol pentru dvs., puteți tăia și foi individuale de pâslă și le puteți lipi în interior. Acum lipiți coroana terminată pe bandă și vă puteți pregăti pentru petrecerea de carnaval. Acum să vă arătăm cum puteți confecționa singur ținuta pentru costumele de carnaval ananas!

Deghizare de ananas pentru tineri și bătrâni cu un poncho de casă din pâslă galbenă

Faceți-vă personal costume de carnaval – îmbrăcămintea

În exemplul de mai sus, ați văzut deja că tot ce aveți nevoie este o rochie galbenă sau o cămașă cu pantaloni galbeni pentru a completa costumul de carnaval. Deci este costumul perfect de ultim moment realizat în câteva minute. În cele ce urmează vă vom arăta și un poncho practic din pâslă pe care îl puteți face nu doar pentru copii:

 • foaie mare de fetru în galben
 • stilou negru sau vopsea acrilică
 • foarfece
 • Tricou al persoanei pentru care doriți să confecționați singur acest tip de costum de carnaval

Faceți un costum galben din fetru - Un poncho pentru costumul de ananas ușor fără a coase

Îndoiți fetru în jumătate o dată și apoi din nou. Gândiți-vă cât de mult ați dori să fie poncho și apoi marcați această lungime în mai multe locuri, măsurate din colțul pliat. Decupați acest sfert de cerc. Dacă acum desfășurați pâsla, veți obține un cerc pe care îl pliați o dată în mijloc. Luați un tricou, așezați deschiderea capului în mijlocul cutelor și marcați cele două capete și centrul inferior al deschiderii pe pâslă. Cum să obțineți dimensiunea potrivită pentru deschiderea poncho-ului.

Costum de bricolaj fără cusut pentru ca începătorii să îl poată imita cu ușurință - ananas

Apoi decupați un semicerc (care atunci când este desfăcut devine un cerc complet) și tăiați în pâslă o dată aproximativ 5 cm. Dacă doriți, puteți adăuga deschideri (sloturi) pentru brațe. Pentru a face acest lucru, îmbrăcați pe scurt poncho de casă pentru a afla unde ar fi cel mai practic. Apoi tăiați în pâslă în aceste puncte și puteți desena modelul de ananas din litera “V” cu capul în jos cu vopseaua neagră sau un marker.

Costum de ciuperci pentru femei

Costum drăguț de carnaval de ciuperci și cum poți face tu singur capacul

Singurul lucru pe care trebuie să-l joci dacă vrei tu singur să faci ciuperci ca costume de carnaval este pălăria de ciuperci, dar și asta durează puțin mai mult timp. Pentru restul costumului, alegeți pur și simplu o rochie sau pantaloni de o singură culoare, jambiere sau fustă și cămașă, bluză sau bluză într-o singură culoare: în funcție de ciuperca în alb (de exemplu, agaric sau ciupercă) sau în maro deschis sau bej ( de exemplu ciuperca porcini). Îți arătăm un agaric zburător în exemplu, dar poți să faci și o altă ciupercă și să schimbi pur și simplu culorile.

 • pâslă roșie
 • fetru alb
 • carton
 • muslin alb sau altă țesătură texturată
 • bandă largă sau elastică pentru a lega pălăria
 • Umplere (opțional, dar recomandat)
 • lipici fierbinte
 • Banda de hartie
 • foarfece
 • Cutit sau cuțit de covor

Instrucțiuni pentru o pălărie de ciuperci confecționată din carton și țesătură - trageți cu fly agaric

Tăiați o bandă de aproximativ 3,5 cm lățime din carton, care este circumferința capului plus 2 centimetri, deoarece va exista țesătură între cap și carton mai târziu. Lipiți capetele împreună și tăiați încă două benzi de aceeași lățime din carton. Atașați acest lucru la inel în formă de X. Decupați apoi un cerc mare de carton care este cu câțiva centimetri mai mare decât circumferința capului.

Ca deghizare de ciupercă pentru carnaval și faceți-vă chiar o pălărie

Puteți utiliza apoi tetiera pe care tocmai ați făcut-o ca șablon pentru a desena un cerc în mijloc și a-l tăia. Apoi, puteți adapta această gaură la forma capului și o puteți tăia în continuare. Apoi lipiți tetiera și încă patru benzi de carton decalate una de cealaltă pe inelul pe care l-ați obținut. Lungimea lor depinde de cât de mare ar trebui să fie pălăria de ciuperci și poate fi aleasă individual.

Faceți-vă costume de carnaval din pâslă - toadstool în roșu și alb

Tăiați un cerc din țesătură care este cu 30 cm mai mare decât capul. În mijloc decupați o gaură cu 20 cm mai mare decât cea din inelul de carton. Întoarceți-vă rama de carton și lipiți țesătura pe ea cu lipici fierbinte. Faceți o mulțime de pliuri, care ar trebui să funcționeze minunat datorită dimensiunii mai mari. Apoi întoarceți pălăria înapoi și așezați pâsla roșie deasupra pentru a obține dimensiunea necesară. Pentru a fi în siguranță, pâsla ar trebui să fie puțin mai lungă. După ce ați atașat-o la pălărie, puteți reduce excesul.

Ideea de toadstool pentru carnaval cu o bonetă de casă și haine albe

Decupați apoi pete de diferite dimensiuni și forme din pâslă albă, pe care apoi le întindeți pe pălăria de ciuperci și le lipiți. În interiorul găurii pentru cap, trebuie doar să atașați o bucată de bandă pentru a o lega sub bărbie sau o bucată de cauciuc în două puncte opuse..

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de castraveți

Murături DIY pentru adulți și copii să se facă singuri

Dacă doriți să faceți singur un costum pentru motto-ul legume, aveți o selecție foarte mare. Vă vom arăta murături din pâslă pe care le puteți face ca costume de carnaval. Acest lucru se face prin cusut, ceea ce este foarte ușor!

 • pâslă verde închis (kaki)
 • Simțeam o nuanță mai deschisă de verde
 • panglici verzi
 • Lipici fierbinte sau lipici textil
 • Pinii

Decupați fața și spatele pentru lambriuri din pâslă verde închis. În acest scop, vă puteți folosi hainele din dulap (sau altcineva care va purta costumul) drept ghid. Zona de deasupra picioarelor poate fi tăiată drept și asemănătoare unui sac. Nu vă faceți griji cu privire la măsurătorile exacte, deoarece acestea nu trebuie să fie perfecte. De asemenea, permiteți încă câțiva centimetri pentru cusătură, astfel încât costumul să se potrivească liber. Așadar, fii mai generos.

Murături de casă pentru fete în verde închis

Apoi așezați cele două bucăți una peste alta (laturile drepte împreună dacă utilizați o țesătură diferită) și coaseți cele două părți împreună sub brațe. Lipiți sau coaseți cravatele de sub umeri, după care puteți încerca costumul o dată pentru a găsi locurile potrivite pentru a deschide picioarele. Fixează partea care trebuie cusută împreună în stânga, scoate din nou costumul și coase piesele împreună. Dar poți purta și costumul astfel. Apoi devine ca o rochie.

În cele din urmă, decupați câteva cercuri de diferite dimensiuni din pâsla brichetei, întindeți-le pe costumul de carnaval și lipiți-le sau coaseți-le. Purtați un top de o culoare similară, precum și pantaloni, colanți sau jambiere.

Fă-ți singur costumul de lămâie

Faceți-vă spumă de lămâie ca deghizare pentru copii și adulți

Realizarea personală a costumelor de carnaval poate fi atât de ușoară! Acest lucru este dovedit și de acest costum de lămâie, pe care îl puteți face în doar câteva minute.

 • rochie galbenă sau alte haine galbene
 • fetru alb
 • Lipici fierbinte sau lipici textil
 • o bucată de carton
 • hartie alba

Faceți-vă propriile fructe ca costume de carnaval - faceți lămâie și tei

Desenați un segment de lămâie pe hârtie și tăiați-l. Acum desenați conturul de-a lungul șablonului pe pâsla albă. Exact de câte veți avea nevoie depinde de mărime. Decupați segmentele și un inel, pe care apoi le lipiți pe cămașă sau rochie. Alternativ, puteți alege varianta din imaginea de mai sus sau următoarea, pentru care aveți nevoie de spumă, vopsea acrilică galbenă, carton, lipici, perie și o bandă elastică largă:

Tăiați un cerc din spumă și un segment de lămâie din carton ca șablon. Desenați o margine în jurul cercului de spumă cu vopseaua galbenă, apoi așezați șablonul pe cerc și trasați conturul acestuia cu vopseaua. Repetați acest lucru până când ați proiectat suficiente segmente. Apoi colorați-le și lăsați vopseaua să se usuce. Lipiți o bucată de elastic pe spate puțin mai scurtă decât circumferința taliei și ați terminat.

Fă-ți singur costumul de struguri

Faceți struguri din baloane cu frunze din fetru verde

Probabil cea mai simplă variantă pentru un costum de struguri este utilizarea baloanelor. Aveți de ales între struguri verde deschis și violet. Cel mai bine este să luați o salopetă sau un tricou și pantaloni de o culoare similară, să umflați baloanele și să le fixați pe loc, introducând știfturi de siguranță prin noduri și țesături. Acest lucru funcționează cel mai bine în timp ce cineva poartă hainele.

Faceți o ciorchină simplă de struguri din baloane mov și transportați-o la carnaval

Puteți purta apoi un guler din fetru verde sub formă de frunze. De asemenea, puteți închide acest lucru cu un știft de siguranță în gât sau îl puteți furniza cu un buton. Alternativ, puteți utiliza, de asemenea, o coroană de frunze ca o coafură și puteți proiecta șireturile cu curățătoare de țevi verzi sau maro. Dacă doriți să vă confecționați costumele de carnaval partenerului dvs., puteți alege struguri verzi, iar celălalt purpuriu.

Proiectați costumul de struguri cu frunze și crenguțe de la produsele de curățat

Faceți-vă singur costumul de căpșuni

Faceți o căpșună drăguță dintr-o rochie roșie și semințe din fetru

Dacă costumul de căpșuni este pentru a îmbrăca femeile, puteți folosi o rochie roșie și jambiere verzi. Domnii pot alege și un tricou roșu simplu și pantaloni verzi. Din pâslă galbenă, neagră sau albă, decupați mici forme asemănătoare unei lacrimi care vor fi semințele. Apoi, luați fetru verde, pliați-l pe jumătate în lung și așezați-l deasupra decolteului.

Faceți-vă personal costume de carnaval - idee DIY pentru o căpșună pentru începători

Marcați ușor decupajul de pe pâslă cu un creion. Decupați un semicerc (când îl deschideți, veți avea acum o gaură în mijlocul pâslei). Acum tăiați frunzele din jurul său, astfel încât să se creeze un guler. În cele din urmă, tăiați-l astfel încât să îl puteți pune în jurul decolteului și să-l puneți. Lipiți-l și semințele de îmbrăcăminte. complet!

Dar poți face și tu un poncho din fetru roșu ca în instrucțiunile pentru ananas ca costum de carnaval și apoi lipi frunzele verzi pe decolteu. Se poate face și o coafură pentru a extinde costumul. De exemplu, ideea coroanei ananasului este potrivită.

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de cartofi prăjiți

Costume DIY pentru începători fără a coase - geantă de cartofi prăjiți cu instrucțiuni de artizanat

 • carton
 • vopsea spray roșie și galbenă
 • spumă groasă (aproximativ 7,5 cm grosime)
 • taietor de cutii
 • foarfece
 • lipici fierbinte
 • panglică albă
 • rochie galbenă

Tăiați elementele pentru cartofii prăjiți din carton după cum urmează: Spatele are 83 cm înălțime în punctul cel mai înalt, partea din față în cel mai mic 48 cm; ambele au o lățime de 63 cm. Panourile laterale au o lățime de 38 cm, laturile din spate ale ambelor sunt la fel de înalte ca partea exterioară a spatelui, iar laturile din față sunt la fel de înalte ca partea exterioară a părții frontale. Apoi pulverizați elementele decupate roșii (ideal în aer liber sau cu fereastra deschisă).

Faceți cartofi prăjiți simpli din carton și vopsea roșie

Odată ce vopseaua s-a uscat, lipiți elementele împreună cu lipici fierbinte. Fii generos cu adezivul. Stai în geantă și vezi unde trebuie să fie curelele, astfel încât să se așeze pe umerii tăi. Marcați locurile și lipiți panglicile în lungimea dorită acolo.

Tăiați spuma în cartofi prăjiți lungi și pulverizați-i cu vopsea galbenă

Apoi folosiți cuțitul utilitar pentru a tăia spuma în benzi care sunt la fel de late ca spuma (astfel încât cartofii prăjiți să aibă patru fețe de aceeași dimensiune). Tăiați cartofi prăjiți de diferite lungimi (în exemplul 60 și 100 cm). Apoi pulverizați benzile galbene, ceea ce poate duce cu ușurință la un aspect patos. Aranjați cartofii prăjiți pe marginea conului de cartofi prăjiți și lipiți-i pe loc. Nu uitați să lăsați spațiu pe brațe.

Faceți-vă idei distractive pentru costume de carnaval - cartofi prăjiți din baloane lungi

Bacsis: În loc de spumă, puteți folosi și baloane lungi și eticheta geanta (de ex., Cu „cartofi prăjiți” sau un logo McDonald’s).

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de brânză

Realizați-vă singur costume de carnaval simple cu brânză, cu carton, spumă florală și vopsea galbenă

 • 2 cutii mari de ambarcațiuni
 • vopsea acrilică galbenă sau spray
 • Tăietor circular pentru hârtie
 • Banda elastica
 • foarfece
 • lipici fierbinte
 • Haine în galben

De asemenea, pentru coafură:

 • culoare portocalie
 • Spumă florală
 • pensulă
 • Bandă sau bandă pentru cap
 • Cuțit de covor sau ferăstrău mic
 • Lingură sau lingurițăPrepararea brânzei galbene cu găuri - Instrucțiuni pentru agățarea semnelor

Utilizați tăietorul de cercuri pentru a decupa cercuri de diferite dimensiuni din ambele cutii de carton. Apoi vopsiți sau pulverizați cutiile cu vopsea galbenă. Dacă interiorul găurilor nu este colorat la pulverizare, puteți ajuta cu o perie. Tăiați două bucăți de elastic de aceeași lungime și lipiți-le pe cele două cutii de carton, astfel încât să aveți curele pentru umeri.

Tinker brânză elvețiană cu găuri și duceți-o la carnaval

Pentru coafură: tăiați o bucată triunghiulară din spuma florală și răzuiați câteva găuri ici și colo cu o lingură. De asemenea, pulverizați spuma florală galbenă și apoi vopsiți găurile cu o pensulă și vopsea portocalie. Lipiți brânza obținută în acest fel pe o bandă sau bandă pentru cap.

Costum de minge Rocher

Costum Ferrero Rocher în aur și bronz pentru femei și bărbați

Pentru un costum Ferrero Rocher ai nevoie doar de o fustă maro și un top auriu strălucitor. Alte opțiuni pe care le puteți folosi pentru a confecționa astfel de costume de carnaval sunt:

 • rochie aurie, care este lipită cu hârtia maro Rocher în zona inferioară
 • blat maro cu fusta aurie
 • Bilele Real Rocher pot fi lipite de fustă și / sau de sus
 • În loc să căutați un articol vestimentar de aur, puteți lipi folie de aur pe una simplă

De asemenea, puteți folosi costumul Ferrero Rocher ca costum de grup și îl puteți combina cu alte delicatese precum Raffaelo, săruturi Ferrero și altele asemenea.

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de bomboane fără a coase

Costum de carnaval jucăuș și colorat - bomboane colorate cu tul și fetru

 • Simțit în diferite culori de bomboane (culori pastelate), inclusiv alb
 • tul alb
 • Foarfece din țesături
 • lipici fierbinte
 • Fiberfill
 • Ace de siguranță
 • Banda elastica
 • bandă

Gândiți-vă cât de mare doriți bomboanele și tăiați două cercuri din pâsla albă în această dimensiune (75 cm diametru în exemplu). În acest scop, puteți folosi, de exemplu, un cerc de hula sau un vas mare de spălare. Decupați apoi mai multe vârtejuri în două dimensiuni diferite din țesăturile colorate din pâslă. Pentru a fi la fel, puteți pregăti un șablon din hârtie albă în prealabil.

Meșteșuguri pentru Mardi Gras - instrucțiuni pentru costumele copiilor pentru dulciuri

Întindeți vârtejurile pe unul dintre cercurile albe de fetru și lipiți-le în loc. Pur și simplu tăiați orice material în exces. Apoi rotiți cercul cu partea colorată în jos în fața dvs. și celălalt cerc deasupra acestuia. Lipiți ambele margini împreună cu lipici fierbinte. Dar lăsați o mică deschidere prin care lipiți poliamidă. Odată ce sunteți mulțumit de cantitatea de vată, lipiți cu bandă deschiderea.

Faceți-vă bomboane ca costume de carnaval cu folie și o pălărie de petrecere

Folosiți știfturile de siguranță și apoi niște lipici pentru a atașa banda elastică pe spate, prin care brațele vor fi introduse ulterior. Apoi întindeți tulul din fața dvs., așezați bomboanele pe el cu partea colorată în jos, înfășurați tul în jurul său și legați cele două capete cu panglica. În același mod și cu un băț, puteți face o acadea mică ca accesoriu.

Faceți-vă singur costum de bomboane

Idei pentru fete cu bomboane cu bomboane adevărate, perucă și acadea de casă

Ai vrea să-ți faci singur un costum de fată cu bomboane? Atunci poate fi foarte colorat și puteți folosi o mare varietate de materiale pentru a face orice dulciuri și a le combina pentru costumul de carnaval. Toate tipurile de îmbrăcăminte cu o culoare puternică sau pastel sunt potrivite ca îmbrăcăminte. Iată câteva idei cu care puteți confecționa personal aceste tipuri de costume de carnaval:

Idei de costum jucăuș pentru Carnaval și Halloween cu dulciuri ca accesorii

 • role de hârtie colorate pentru stropi
 • lipind pe haine adevărate bomboane sau urși gumosi
 • Tutu din fâșii de tul colorate ca fustă
 • vată de culoare roz pentru vată de zahăr
 • pompoane colorate
 • Coliere din bomboane adevărate
 • peruca roz

Sau ce zici de dulciurile de format mare ca acest dulce și bomboane rock:

Ideea Candy Girl - Accesorii creative pentru costumul cu zahăr bomboane și acadea

The acadea Tinker cu un cerc de spumă și un băț de lemn, pe care îl pulverizați alb și îl lipiți în cerc. Vopsiți spuma cu culori vii, creând vârtejuri. The Zahăr de piatră lipiți o minge de spumă poliuretanică la unul dintre capetele unui băț de lemn și colorați ambele bej. Zaharul îl faci tu singur din tăiței de la piscină, pe care îl tai mai întâi în felii și apoi în bucăți mici. Lipiți aceste cuburi cu generozitate pe bățul de lemn și apoi pulverizați-le în orice culoare (lipiți bețeaua de lemn pentru aceasta).

Realizați-vă costumele de carnaval – Costumul roșu și alb viu te-a făcut singur

Pur și simplu trageți costume roșii și albe pentru petreceri de carnaval și costume

Roșu și alb sunt culori populare pentru carnaval și costume în general. În plus față de agaricul de zbor din ghidul de mai sus, există numeroase moduri și teme pentru care puteți folosi culorile. Iată câteva idei despre cum puteți confecționa singur costume de carnaval în această combinație de culori:

Faceți-vă singur costumul farului

Creați un far amuzant pentru costumele de carnaval roșu și alb

Cea mai simplă variantă cu care poți confecționa singur costume de carnaval la far este să folosești îmbrăcăminte albă și bandă largă, roșie, cu care poți crea dungi pe îmbrăcăminte. Acest lucru funcționează, în principiu, ca instrucțiunile pentru condamnat de mai sus. O rochie largă care devine mai îngustă spre vârf arată cel mai bine, dar dacă este necesar sunt potrivite și pantaloni albi cu tricou alb. Puneți o cască pe cap și echipați-o cu un far.

Creați-vă propria coafură pentru far și decorați-o cu o lanternă

De asemenea, această pălărie, care a fost inițial destinată unui costum de pisică în pălărie, dar este, de asemenea, excelentă ca sfat pentru far.

 • cauciuc sau fetru spumos roșu și alb
 • cutie de carton
 • foarfece
 • lipici fierbinte
 • banda adeziva
 • Bandă

Faceți-vă personal costume de carnaval - pălărie de far pentru costum

Formați un cilindru din carton subțire și lipiți capetele împreună cu bandă. Decupați două cercuri dintr-o altă bucată de carton, care ar trebui să aibă o circumferință puțin mai mare decât cilindrul. Folosiți acest cerc ca șablon pentru a tăia un cerc din cauciuc / fetru din spumă roșie și albă, care la rândul său este mai mare decât cel din cutia de carton. Acoperiți ambele cercuri de carton cu cercurile din cauciuc spumos. Procedând astfel, împăturiți cauciucul spre interior și lipiți-l de cercul de carton.

Instrucțiuni pentru o pălărie cu dungi din carton și cauciuc spumos care să se potrivească costumului farului

De asemenea, veți avea nevoie de trei benzi din fiecare culoare, decupate cu o lungime de aproximativ 3,5 cm. Lipiți aceste benzi alternativ în jurul cilindrului (începeți cu roșu în partea de sus și terminați cu alb în partea de jos). Este posibil ca ultima bandă să fie prea largă și să fie tăiată puțin mai îngustă. Acum lipiți cilindrul pe partea roșie a cercului roșu și apoi partea inestetică a cercului alb pe cilindru. Fixezi pălăria terminată pe o bentiță. Dacă doriți, puteți adăuga o lampă de buzunar sau LED.

Sfat pentru pălăria de ultim moment: Alternativ, puteți utiliza și carton alb pentru cilindru, pe care apoi vopsiți dungi roșii cu un stilou sau vopsea acrilică.

Faceți-vă singur costum de floricele

Faceți-vă personal costumele de carnaval cu floricele în pași simpli - mai multe instrucțiuni pentru bricolaj

Fie că este vorba de o rochie cu dungi roșii și albe pentru carnaval sau o geantă de carton de casă, ca în exemplul pentru geanta de cartofi prăjiți, un costum de popcorn poate fi asamblat rapid și ușor într-un mod creativ. Puteți găsi câteva idei grozave cu instrucțiuni în postarea noastră despre costumele de popcorn. Există chiar și o idee cu un suport pentru bebeluși, astfel încât să puteți participa la petrecerea de carnaval împreună cu bebelușul dumneavoastră.

Fă-ți singur costumul Reginei Inimilor

Regina inimilor cu o coroană de cărți într-o rochie roșie pentru Mardi Gras

Regina Inimilor din filmul „Alice în Țara Minunilor” este de obicei asociată cu costumul Reginei Inimilor și acesta este, de asemenea, un costum de carnaval foarte popular. V-am prezentat deja câteva idei pentru costumul Reginei Inimilor, precum și instrucțiuni pentru aplicarea machiajului. Dacă doriți să creați singur costumul Reginei Inimilor, puteți folosi cartea de joc propriu-zisă ca temă și deveniți cu adevărat creativi în acest proces..

Regina Inimilor de la Alice în Țara Minunilor a fost unul dintre cele mai populare costume de câțiva ani

O rochie roșie este baza dacă doriți să faceți singuri costume de carnaval pentru femei. Alternativ, unul alb este, de asemenea, potrivit. Pentru machiaj folosiți aceleași culori, desigur, și o față albă cu buze roșii și eventual sprâncene roșii, gene, capace și obraji este de preferat. Puteți, de asemenea, să puneți o inimă mică pe obraz. Accesoriile sunt, de asemenea, importante! Lipiți trei cărți de joc pe o bandă de cap și faceți un sceptru cu un punct din cărți. Sau ce zici de guler?

Fă-o deghizată pe prințesă

Prințesă cu o fustă din tul mov și o coroană de hârtie - idei și instrucțiuni de imitat

O fustă lungă de tul de casă și o coroană sunt aproape tot ce aveți nevoie dacă doriți să realizați singur costume de carnaval de prințesă. Desigur, sunt incluse și un top și, eventual, colanți în culori asortate. Și asta se aplică atât copiilor, cât și adulților. Desigur, puteți căuta și o rochie potrivită în magazin. Dar ar trebui să faci cel puțin coroana chiar tu, pentru că atunci este garantat că va fi unic

Coroana Tinker o prințesă – Idei DIY pentru petreceri de carnaval sau de ziua de naștere a copiilor

Coroane Tinker din diferite materiale pentru a se potrivi costumului

Costum de prințesă pentru fete – proiect DIY rapid și ușor, fără a coase

Costum de minge discotecă

Faceți o minge de discotecă pentru a vă îmbrăca din hârtie mache și decorați-o cu hârtie lucioasă

 • balon rotund de aproximativ 90 cm mare
 • Hârtie de ziar
 • făină
 • apă
 • bandă holografică (sau hârtie pe care o tăiați în benzi)
 • banda adeziva
 • foarfece
 • panglică de argint sau panglică cu paiete
 • Banda de colete
 • blat și pantaloni scurți argintii, albi sau gri (nu sunt vizibili)

Instrucțiuni pentru realizarea mingii disco cu un balon mare și ziar

Amestecați făina și apa într-un raport de 1: 1 pentru a face o pastă pentru hârtia mache (o consistență precum lipici gros). Apoi umflați balonul și rupeți sau tăiați ziarul în benzi. Introduceți o bandă în adeziv, stoarceți excesul de lichid și așezați banda pe balon.

Repetați acest lucru de multe ori, până când întregul balon este acoperit. Apoi, veți avea nevoie de încă trei straturi, lăsând fiecare strat să se usuce înainte de a aplica următoarea. Când al patrulea și ultimul strat este uscat, puteți străpunge balonul și ceea ce rămâne este capacul din hârtie machetă. Decupați două găuri în partea de sus și de jos, cu cea inferioară puțin mai largă, astfel încât să puteți merge în timp ce purtați mingea.

Faceți-vă personal costume de carnaval - faceți o minge pentru deghizări precum mingi, mere și multe altele

Tăiați benzi lungi de bandă holografică și tăiați una dintre laturile lungi de mai multe ori pentru a crea franjuri. Bandați benzile din jurul mingii cu bandă adezivă, începând de la partea de jos și încetinindu-vă drumul în sus. Fiecare rând nou ar trebui să se suprapună pe cel precedent. Acum tot ce ai nevoie este un transportator. Rugați pe cineva să ajute la măsurarea lungimii corecte în timp ce purtați costumul. Apoi atașați benzile de argint sau paiete finite pentru curele la interiorul mingii cu bandă de ambalare (sau cu un capsator).

Bacsis: Puteți utiliza, de asemenea, o minge de hârtie de mache pentru numeroase alte idei de costume (de exemplu, costumul de bomboane de mai sus).

Faceți-vă singur un costum de doctor

Costumul de doctor este un clasic și poate fi combinat rapid cu lucruri simple

Ai nevoie de o haină albă. Pentru copii, puteți folosi o cămașă albă pentru adulți, iar pentru un adult, puteți folosi o cămașă supradimensionată. Alternativ, un simplu tricou alb poate fi tăiat deschis în față dacă nu aveți o cămașă la îndemână. Dacă doriți, puteți vopsi o cruce roșie pe smock-ul tencuit și obțineți ultimele atingeri cu accesoriile potrivite: un stetoscop, un termometru, o mască, o seringă (fără ac!) Și altele asemenea sunt foarte potrivite și pot fi utilizat într-o farmacie sau magazin de jucării.

Faceți-vă singur costum curcubeu

Curcubeu colorat din pâslă pentru a deveni deghizat pentru carnaval

Costumul curcubeu este eficient și ușor de realizat în același timp. În combinație cu un soare și un nor de ploaie cu fulgere, picături de ploaie sau fulgi de zăpadă, este minunat potrivit pentru un costum de grup cu tema „vremii”. Ai nevoie:

 • Pâslă de diferite culori ale curcubeului
 • fetru alb
 • foarfece
 • lipici fierbinte
 • Panglici pentru curele

Decupați jumătate de elipsă sau semicercuri din toate culorile (cu excepția albului) după cum urmează: Începeți cu culoarea de jos, pe care o puteți folosi ca ghid după aceea. Decupați un semicerc de orice dimensiune (sau elipsă). Apoi puneți-l pe următoarea culoare, măsurați o distanță de aproximativ 5 cm și decupați și această culoare. Apoi puneți al doilea semicerc deasupra celei de-a treia culori și repetați toți pașii până când ați tăiat toate culorile. Apoi lipiți-le împreună sau decupați toate elementele încă o dată pentru spate.

Tăiați nori din pâslă albă pentru a vă decora fundul curcubeului. Lipiți panglica pe interior și agățați semnul obținut de gât sau puteți folosi un alt semn pentru spate și lipiți fața și spatele cu două panglici de aceeași lungime pentru a atârna costumul peste umeri. Purtați haine de orice culoare (de ex. Albastru deschis pentru cer).

Idei curcubeu grozave cu o fustă de tul colorată, tăiței de piscină sau fetru

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva idei pentru realizarea costumului. De exemplu, fidea de la piscină poate fi folosită pentru obiecte de artizanat sau pentru o fustă din tul DIY din benzi colorate din tul. Un nor mic pe care îl lipiți de o bandă pentru cap este potrivit pentru o coafură.

Idei de costume de carnaval din baie

Idei din baie - Cum să te îmbraci după acest motto

Baia are o mulțime de obiecte și inspirație pentru a crea un costum original și super distractiv. Iată câteva idei care ți-ar putea plăcea dacă vrei să faci singur costume de carnaval:

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de baie din spumă

Faceți-vă costume de carnaval cu baloane - idee pentru o baie cu bule cu baloane albe, bonetă de duș și burete

Faceți singur costume de carnaval și imitați o baie cu bule? Nu numai că sună amuzant, ci este! Veți avea nevoie de îmbrăcăminte albă și baloane albe care să imite bulele de săpun și spuma. Apoi realizați costumul folosind aceleași instrucțiuni ca și pentru struguri. Accesoriile suplimentare pe care le puteți utiliza sunt un capac de duș, o perie, o rață de baie, un burete sau o sticlă de șampon. Vino cu ceva amuzant!

Faceți-vă personal costume de carnaval – duș de costume

Pentru costumul de duș, un partener se poate îmbrăca ca o toaletă din carton

 • Țevi din PVC, suficient de mari pentru a se potrivi cercul hula
 • Conectori
 • Izolarea țevilor
 • Perdea de duș (plus inele, dacă nu sunt disponibile)
 • Cap de dus
 • Tăietor de țevi
 • legaturi de cablu
 • bandă largă de hârtie
 • orice accesorii (de ex. capac de duș, perie, burete

Faceți un duș ca costum de carnaval din țevi din PVC și o perdea de duș

Dacă vrei să faci tu dușuri ca costume de carnaval, ai nevoie de un suport pentru umeri care să țină cortina. Acest lucru îl construiți din țevi și conectori urmând șablonul din imaginea de mai sus. Este mai bine să tăiați mai întâi tuburi mai mari, pe care apoi le puteți scurta dacă este necesar. Acoperiți elementele care vor fi pe umăr cu izolația și acoperiți-le cu bandă de hârtie adezivă.

Chiar și începătorii pot face ei înșiși dușuri ca costume de carnaval

Scurtați hula hoop, dacă este necesar. Deschideți-l la deschiderea originală și încercați să ridicați conectorul, astfel încât să puteți pune cauciucul scurtat la loc. Piesa rămasă, tăiată, o puneți în capul de duș și apoi într-o țeavă mai lungă din PVC, pe care o introduceți apoi într-una dintre cele două deschideri inferioare din suport. De asemenea, puteți pulveriza cauciucul alb sau îl puteți înfășura cu bandă de hârtie.

Celelalte deschideri sunt, de asemenea, prevăzute cu tuburi suficient de lungi pentru a ajunge la anvelopă. Închideți perdeaua de duș și legați suportul de anvelopă cu legături de cablu (tăiați orice legături proeminente). Includeți, de asemenea, inelele, astfel încât să nu poată aluneca. Închideți săpunul sau un burete, puneți o glugă și sunteți bine să plecați.

Faceți-vă personal costume de carnaval – idee pentru un costum de pastă de dinți

Costumul de pastă de dinți se îmbracă din haine albe

Nu găsești prizonierul, soldatul sau vrăjitoarea atât de originală și plictisitoare? Toate acestea sunt, desigur, destul de des alese idei de costume de carnaval. Dacă sunteți în căutarea unor costume amuzante care sunt, de asemenea, neobișnuite, costumul de pastă de dinți este fără îndoială o variantă minunată. Și la urma urmei, ar trebui să fie distractiv la carnaval!

Improviza! Luați o foaie în care vă veți tăia o gaură pentru cap, o rochie lungă sau o cămașă albă cu pantaloni albi. Apoi scrieți numele oricărei paste de dinți pe ea. Sau faceți un tub din carton (lipiți-l împreună pentru a forma un cilindru) și atașați curele pentru umeri. Puteți folosi o ceașcă de hârtie mai mare ca pălărie pentru a imita un capac. Se potrivește și o periuță de dinți pentru un costum de partener.

Faceți-vă singur costumul de monstru cookie

Monstru amuzant de biscuiți în albastru închis, cu o fustă de pene sau tul și o față din fetru

Pâsla este ideală dacă vrei să faci singur costume de carnaval simple. Simțul măreț intră din nou în joc cu Monstrul Cookie. Ai nevoie:

 • pâslă maro deschis și maro închis
 • pâslă neagră
 • fetru alb
 • îmbrăcăminte albastru închis (de ex. bluză, jambiere și tutu)
 • opțional: pene de culoare albastru închis

Posibilități pentru monstrul cookie ca deghizare pentru carnaval și instrucțiuni pentru coafură

Un tricou albastru închis stă la baza dacă vrei să faci singur costume de carnaval. Creați fața monstrului cookie pe el și este foarte ușor. Decupați două cercuri de aceeași dimensiune din fetru alb și decupați aceeași dimensiune din negru, cu excepția faptului că trebuie să fie mai mici decât cele albe. Apoi lipiți pe ochi în zona pieptului. Decizi singur dacă vrei să creezi un monstru care se strecoară, să-l faci să privească în sus, în jos sau în lateral. Doar experimentează înainte de a lipi totul pe.

Salopete și salopete în albastru închis sunt potrivite pentru monstrul cookie ca costum de carnaval

De asemenea, puteți modela gura după cum doriți din pâslă neagră. Apoi, veți avea nevoie de încă câteva fursecuri, care sunt alcătuite din cercuri mari maro deschis și mici bucăți de pâslă maro închis. Puteți răspândi astfel de cookie-uri oriunde pe costum. La rândul lor, lipiți-vă un gătit mușcat de gură. Si asta e! De asemenea, puteți face un tutu din tul albastru sau pene. Bărbații pot purta și cămașa și pantalonii de culoare albastru închis. Dacă doriți, puteți face coafura din instrucțiunile din imaginea de mai sus (bile din spumă de poliester, bandă pentru cap, pene albastre și pâslă neagră).

Creați-vă propriul costum de brad

Creați-vă propriul pom de Crăciun pentru a purta din tutu, tul, carton sau pâslă

Un top verde, un tutu verde și un cardigan verde, cu care porți colanți sau jambiere maronii (pentru trunchi) și pe care le decorezi cu ghirlande de Crăciun și lumini de zână, este tot ce ai nevoie pentru pomul de Crăciun. Dar, desigur, aceasta nu este în niciun caz singura opțiune. Deoarece această variantă nu are forma clasică a pomului de Crăciun, elementele de Crăciun ar trebui să adere la o referință la tema placării.

Dacă este prea Crăciun pentru dvs. și ați prefera să creați singuri brazi de Crăciun neutri ca costume de carnaval, desenați copacul pe o foaie mare de hârtie sau carton și tăiați-l. Acum aveți un șablon cu care puteți transfera bradul de două ori pe cât doriți pe carton, pâslă verde sau cauciuc spumos verde și tăiați-l. Dacă folosiți carton, vopsiți-l în verde. Apoi legați ambele elemente la o distanță mai mare și îmbrăcați costumul.

Puteți, de asemenea, să coaseți fetru împreună și apoi să îl puneți. În acest caz, ar trebui să faceți cele două elemente suficient de mari pentru a se potrivi în interior. Acest lucru este valabil mai ales pentru gaura pentru cap. Dacă trebuie făcut foarte repede, pâsla poate fi, de asemenea, pur și simplu lipită între ele.

Faceți-vă personal costume de carnaval – ca animal pentru carnaval

Îmbracă-te ca animale și fă-ți singur costumele de carnaval - idei pentru pisici, leoparzi și urși

Animalele deghizate pentru carnaval sunt fără îndoială un clasic atât pentru adulți, cât și pentru copii. Alegerea este desigur nesfârșită, deoarece nu pot fi alese doar mamifere, ci și insecte, reptile și pești. Vă arătăm acum patru idei populare pentru animale pe care le puteți face ca costume de carnaval.

Faceți pisica să vă deghizați

Asamblați pisica neagră din hainele obișnuite de zi cu zi

Chiar dacă culoarea neagră este de obicei aleasă pentru costumul de pisică, asta nu trebuie să însemne că nu puteți alege alte culori tipice de blană. Oricum, puteți purta îmbrăcăminte normală, cum ar fi o cămașă (cu mâneci lungi sau scurte după cum doriți) sau un top și jambiere sau pantaloni. Accentul se pune mai mult pe machiajul și accesoriile pisicii atunci când îți faci singur un costum de pisică. Alte idei:

Idei pentru urechi de pisică realizate din curățătoare de țevi, sârmă, fetru sau hârtie

 • pulover pufos
 • Vesta din blană artificială
 • Fuste de bal din tulle
 • rochie scurtă și jambiere
 • (deschise) mănuși

Urechi pentru costumul de pisică din sârmă, fetru, curățător de țevi sau dantelă

Faceți-vă singur urechile pentru costumele de carnaval

Pentru urechi ai nevoie de o bentiță în culoarea costumului tău. Pentru urechi aveți o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Puteți să le tăiați din hârtie, pâslă, cauciuc spumos sau blană falsă, dar le puteți forma și din curățătoare de sârmă sau țevi și le puteți atașa la bandă.

Pisica Cheshire ca alternativă la pisica normală ca deghizare cu videoclip pentru machiaj

Faceți-vă singur pisica Cheshire ca costume de carnaval

Sau ce zici de alegerea pisicii Cheshire de la Alice în Țara Minunilor în locul clasicului? Culoarea mov nu trebuie să lipsească în costum. Dar mai presus de toate machiajul este important aici.

Faceți-vă personal costume de carnaval – carnaval de costum leopard

Leopards pentru costume de dama confectionate din imbracaminte cu imprimeuri de animale

Întrucât amprentele cu animale sunt foarte la modă în zilele noastre, cu siguranță veți avea niște haine cu imprimeu leopard în dulap, nu? Dacă nu, asta nu contează, pentru că probabil veți găsi îmbrăcămintea potrivită în fiecare magazin, astfel încât să vă puteți confecționa rapid și ușor propriul costum de leopard. Și cel mai bun dintre toate: puteți purta în continuare hainele după Carnaval.

Machiază corect fața pentru costumul de leopard

Cel mai bine este să folosiți următoarele tipuri de îmbrăcăminte, dintre care unele pot fi și negre pentru a nu exagera cu modelul:

 • Top
 • trage pe dreapta
 • Jambiere (de exemplu, rochie cu imprimeu leopard și jambiere negre sau invers)
 • Palton (cu imprimeu leopard peste pulover negru, top sau cămașă)
 • Vestă (peste cămașă cu mânecă lungă)
 • Cizme (negre cu jambiere / pantaloni leopard sau cu imprimeu animal cu picioare negre)
 • Salopeta

Machiaj de leopard

Petele sunt, în principiu, realizate foarte simplu cu vopsea neagră. Dar este util să mai adăugați câteva culori pentru a obține aspectul tipic bej-portocaliu al leopardului. De asemenea, este important să folosiți un fond de ten bun, astfel încât machiajul de leopard să dureze mult timp.

Faceți-vă copiii de costum de oaie

Oile se fac rapid și ușor cu o vestă albă și bile de bumbac

 • tunica albă sau rochie scurtă și pălărie sau vesta cu căciulă
 • cămașă neagră cu mânecă lungă (dacă folosiți o vestă) și jambiere sau pantaloni
 • pantofi negri
 • pâslă neagră
 • Bile de bumbac
 • lipici fierbinte

Tot ce trebuie să faceți dacă doriți să vă confecționați singur un costum de oaie este să lipiți bile de bumbac în jurul întregii veste (sau tunică). Tăiați urechile alungite din pâslă neagră și lipiți-le pe părțile laterale ale glugii (sau capacului). Pune hainele negre și vesta deasupra. Un simplu punct negru pe nas este suficient ca machiaj.

Fă-ți singur costumul de urs

Ursul brun pentru bărbați, femei și copii - Cum puteți confecționa singur costume de carnaval

În special pentru copii, un pulover simplu cu glugă care are și urechi de urs poate fi găsit rapid într-un magazin. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să vă machiați fața în consecință și să găsiți pantaloni sau jambiere maro pentru a merge cu el. Dar dacă preferați să dați o mână singură, puteți face și voi urechile. Ce zici, de exemplu, de un urs de îngrijire pentru bricolaj pe care îl poți folosi și ca costum de grup.

Panda în haine alb-negru și ochelari rotunzi

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de panda

Puteți folosi aceleași articole vestimentare pentru costumul panda ca și pentru costumul de oaie, doar că de data aceasta nu aveți nevoie de bile de bumbac. Puteți face o față și urechi de panda din pâslă și atașați-le la glugă. De asemenea, puteți face machiaj pe față: o față albă și cercuri negre în jurul ochilor, asta este tot ce aveți nevoie. Dar ideea cu ochelarii o găsim foarte drăguță. Acest lucru ar trebui să fie mare și rotund.

Urs polar cu salopetă sau vestă albă cu glugă sau capac

Faceți-vă personal costume de urs polar ca costume de carnaval

Desigur, veți avea nevoie de îmbrăcăminte albă pentru ursul polar. Dacă realizați singur costumele de carnaval, puteți face mâneci și picioare de pantaloni sau pantofi cu gheare din pâslă neagră și o față de urs pe glugă sau o șapcă albă. Bineînțeles, nu poți atașa urechi aici decât să-ți machiezi fața.

Faceți-vă personal costume de carnaval – costum de șofer de curse

Fă-ți singur șoferii de curse ca costume de carnaval - idei cu salopetă și o mașină din carton

Ești tu sau copilul tău un fan al Formulei 1? Atunci costumele cu motto-ul „curse” sunt doar lucrurile pentru tine. Și cel mai bun lucru este că piloții de curse, de exemplu, își pot confecționa cu ușurință costume de carnaval. Tot ce aveți nevoie este un costum sau un costum sport în orice culoare (de ex. Roșu pentru Ferrari), pe care îl proiectați cu bandă în carouri alb-negru. Nu uitați de șapca de baseball atunci când puneți împreună costumul de Mardi Gras. Alternativ, un capac retro din piele cu ochelari poate fi imitat ca în imaginea de mai sus.

Opțional, puteți lipi, de asemenea, bannere publicitare pe spate și un steag pe piept. Dacă doriți, puteți lipi și banda adezivă pe pantofi. Adevărații pasionați de artizanat pot încerca mâna la o mașină de curse din carton care este agățată pe umerii lor. Pentru instrucțiuni, consultați videoclipul de mai jos. Link-ul către șablonul pentru imprimare poate fi găsit în comentariile videoclipului.

Fă-ți singur costumul Falbala

Pentru costumul Falbala pentru Mardi Gras ai nevoie de o fustă albă și un top albastru

Hainele lui Falbala din filmul Asterix și Obelix sunt ușor de copiat și nu trebuie neapărat să fie o copie exactă. Tot ce aveți nevoie este un top albastru, mai lung și o fustă strânsă în stil sirena, al cărei tiv inferior îl proiectați cu o bandă albastră de pâslă sau bandă adezivă. În plus, poți purta o centură albă în zona taliei, precum și cercei albaștri și o brățară.

Falbala de la Asterix și Obelix design pentru o petrecere de costume cu filme tematice

Părul blond este un semn distinctiv al Falbalei. Deci, dacă nu aveți părul blond, vă recomandăm cu siguranță să folosiți o perucă. Accesoriile extraordinare de luat în considerare sunt un coș de răchită sau un buchet de flori.