carnaval

Costum fără dinți – sfaturi și trucuri despre cum să vă faceți deghizarea

Sfaturi de costum fără dinți-trucuri-idei-adulți-copii

Filmul „How to Train Your Dragon” este în prezent unul dintre cele mai populare filme de animație. Așadar, nu este de mirare că dragonii sunt foarte populari pentru deghizările de Carnaval și Halloween. Foarte des, atât copiii, cât și adulții doresc să imite silueta fără dinți și, prin urmare, caută costumul potrivit. Desigur, puteți cumpăra acest lucru, dar nu ar fi și mai frumos dacă l-ați face singur? Dacă doriți să realizați singur costumul fără dinți, îl puteți face cu sau fără cusut datorită următoarelor sfaturi și instrucțiuni. Cu câteva lucruri și materiale simple, puteți obține rapid toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă transforma în dragonul negru Toothless.

Idei de costum fără dinți

Costum fără dinți cum să-ți antrenezi dragon-a făcut-ușor-film-animație

Puteți face costumul fără dinți deosebit de ușor dacă obțineți în prealabil o imagine a dragonului și îl utilizați ca șablon. Acolo puteți arunca o privire mai atentă asupra elementelor individuale și puteți face mai ușor să le imitați. Puteți folosi haine vechi și alte resturi de țesături sau obiecte de artizanat și puteți economisi bani în acest fel. Puteți obține pur și simplu tot ce aveți nevoie în magazin. Oricum ar fi, costumul auto-făcut Toothless va fi mai ieftin decât unul cumpărat. Consultați câteva idei originale pe care le puteți folosi pentru ca acestea să se întâmple:

Coaseți singur costumul fără dinți dintr-un hanorac

costum-fără-dinți-aripi-hanorac-pulover-ochi-dragon

Un hanorac sau pulover în culoarea neagră este baza perfectă pentru un costum simplu pentru copii ca un dragon. Dacă are și glugă, cu atât mai bine! Costumul fără dinți este îmbrăcat foarte repede și este confortabil de purtat tot timpul. Deoarece pantalonii sunt, de asemenea, aleși separat și nu sunt conectați la partea de sus, mersul la toaletă nu este nici o problemă. În principiu, te vei simți ca și cum ai purta haine normale de zi cu zi.

Reproiectați capota pentru capul dragonului

costum-fără-dinți-copii-adulți-doar-fă-te-singur

Folosiți gluga în loc de mască sau capac. În câțiva pași se transformă în capul dragonului. Tot ce ai nevoie este o pereche de ochi. Cel mai simplu mod de a le obține este să le tăiați din pâslă. Fără dinți are ochii verzi, așa că nu trebuie să uiți asta atunci când cumperi pâsla. Ochii și elevii pot fi apoi pur și simplu lipiți pe capotă. Ar trebui să fie suficient. Desigur, dacă preferați o cusătură mai fermă, nimic nu vă stă în cale.

Aripile dragonului

Costum-fără-dinți-jachetă-glugă-carnaval-Halloween-îmbrăcat

De asemenea, puteți folosi aripile de liliac din articolul nostru pentru accesorii de costum ca instrucțiuni pentru costumul fără dinți. Acestea sunt realizate rapid din resturi de țesătură. Alternativ, o umbrelă poate fi, de asemenea, tăiată în jumătate, astfel încât fiecare jumătate poate fi folosită pentru o aripă. Apoi atașați aripile dragonului în spate între capotă și pieptene zimțate.

Alternativ, o țesătură triunghiulară poate fi atașată pur și simplu între mâneci și partea superioară a corpului. Acest lucru vă lasă spatele liber pentru vârfuri, despre care vom vorbi într-o clipă. Această variantă este posibil chiar mai ușor de realizat decât aripi suplimentare. Decideți singur ceea ce vă place cel mai mult.

Coarne și creastă zimțată

Costum-fără-dinți-model-de-cusut-model-fă-o-singur-costum-idee-fată-băiat

Dacă doriți să coaseți costumul fără dinți, aveți nevoie de câteva alte elemente care sunt atașate la hanorac. Dragonul are câteva coarne. Puteți, de asemenea, să le faceți din fetru și apoi să le coaseți pe capotă. Cu toate acestea, dacă doriți ca acestea să fie mai voluminoase, puteți coase conuri din țesătură și apoi le puteți umple cu material de umplere. Nu uitați și pieptenele zimțate. Deoarece nu toate se vor potrivi pe jachetă, puteți atașa pur și simplu aproximativ 3 piese pentru a imita pieptenele. Acestea sunt situate sub aripi și pot fi din nou decupate din pâslă sau din piramide de țesături umplute.

Proiectează pantalonii

costum-fără-dinți-fă-te-singur-sfaturi-trucuri-costum-negru-de-pantaloni

Acum mai ai nevoie de o pereche de pantaloni. Desigur, acest lucru ar trebui să fie și negru. Pantalonii largi, eventual cu pantaloni evazați, sunt de preferat. În cele din urmă, totuși, orice este negru este potrivit. Se pot folosi chiar și colanți sau jambiere. Dar nu este suficient să purtați doar pantaloni. La fel ca și hanoracul sau puloverul, acesta este echipat și cu alte elemente, cu condiția să nu fi atașat deja coada la pulover, deoarece poate fi localizată și acolo.

O coadă de dragon pentru costumul fără dinți

Costum-fără-dinți-pălărie-tricotat-catifea-țesătură-cusut

Pentru coadă, coaseți un tub care devine mai îngust pe o parte și pe care îl închideți acolo. Utilizați deschiderea mai mare pentru a umple coada cu material de umplutură. Acum îl puteți atașa la pantaloni și îl puteți decora cu alte puncte cu care puteți continua acest lucru pe spate. Rețineți că vârfurile ar trebui să devină mai mici spre vârful cozii. Vârful cozii zmeului are, de asemenea, o parte de înotătoare. Puteți găsi instrucțiuni utile pentru coadă în articolul nostru despre coaserea personală a unui costum Pascal.

Mască fără dinți și alte accesorii

Costum fără dinți mască-dinți-zmeu-deghizare

Dacă jacheta nu are glugă, puteți face, de asemenea, pur și simplu o mască pe care o puteți folosi pentru un costum fără dinți pentru adulți sau copii. Alternativ, este potrivită și o pălărie, care poate fi fie tricotată, fie cumpărată și apoi prevăzută cu ochi. Există, de asemenea, variante pentru capotă în care niște dinți albi din bucăți triunghiulare de pâslă sunt atașați de margine. Totul este o chestiune de gust și ce aveți la dispoziție pentru instrucțiunile de cusut pentru costumul fără dinți.

Instrucțiuni-costum-fără-dinți-picioare-pălărie

De asemenea, puteți echipa pur și simplu capota cu vârfuri și apoi, așa cum am menționat deja, folosiți o mască sau machiați fața pentru a se potrivi costumului ca fiind fără dinți. Cu toate acestea, deoarece o mulțime de negru trebuie folosit aici, mulți preferă masca. Acest lucru se poate face rapid și ușor, mai ales din pâslă.

Costum fără dinți diy-dragon-solzi-ochi-fetru

Puteți pune ultimele atingeri pe costumul finisat cu ajutorul paietelor mari sau a elementelor decorative similare și puteți crea cântare. Desigur, nu le aplicați pe întregul costum Toothless, ci doar pe ici pe colo pe unele suprafețe de pe cap (adică glugă sau capac) și pe brațe și pe spate. Mai ales că paietele sclipesc în lumini, se creează un efect interesant. Petele asemănătoare scării pot fi create și cu silicon negru.