carnaval

6 idei pentru accesorii imaginative pentru petrecerea carnavalului cu copiii

tineri de carnaval copii-fată-băiat-pirat-binoclu-hârtie-igienică-role-pirat-pânză-pânză-pirat-pălărie

Mardi Gras este, fără îndoială, cel mai frumos timp de petrecere pentru copii. Selecția costumelor este enormă, iar copiilor le este uneori greu să decidă. Vă prezentăm câteva idei creative și unice despre ce să faceți cu copiii dvs. Carnavalul Tinker poate sa. Lasă-te inspirat și nu uita că cu siguranță nu există limite imaginației tale la Mardi Gras.

Binoclu de pirați pentru carnavalul care trage cu copiii

binoclu de carnaval tineri-copii-meșteșuguri-din-hârtie-cu-dungi-cu-model-scaune-scaune-lipite-de-funie

În timpul carnavalului și la Mardi Gras, tema piraților este un adevărat clasic care îi place foarte mult copiilor. Nu este o coincidență faptul că acest motto de carnaval și petrecere este foarte popular și oferă o mulțime de spațiu pentru creativitate. Datorită selecției largi de diferite ustensile și accesorii pirați, dumneavoastră și copiii dvs. nu veți fi greu să vă transformați în pirat și să vă distrați foarte mult făcând obiecte de artizanat.

Binoclu pirat Tinker pentru carnaval cu puțin efort și materiale

artizanat fasking-pirat-binoclu-cordon-hârtie igienică-role-role-goale-bandă-adezivă-model

Binoclul pirat nu ar trebui, desigur, să lipsească în echipamentul pirat. Cu puțin material de artizanat și în câteva minute, cei dragi pot face cu ușurință binocluri din role goale de hârtie igienică, o bucată de sfoară și hârtie artizanală colorată sau bandă adezivă modelată, cu care pot vedea în viitorul prădător. Copiii își pot face propriile binocluri alegând hârtie tipărită.

Faceți binoclu unic pentru Carnaval cu modele colorate

Tricou carnaval copil-hârtie igienică rulou-gol-alb-bandă adezivă-dungi-punctate-roșu-negru-alb-cordon

Folosiți bandă adezivă colorată în culorile roșu, alb-negru, care va crea un aspect tipic de pirat și lăsați clienții să înfășoare rola de hârtie cu banda adezivă. Pentru un aspect frumos de model, luați alternativ culorile una după alta. De îndată ce rolele individuale sunt complet decorate, puteți atașa ambele role de hârtie una cu cealaltă cu adeziv sau cu o capsator. Apoi găuriți în role, filetați cablul și înnodați-l.

Telescop extensibil pentru micii căutători de comori

tiner de carnaval copil-barcă-carte-pirat-pălărie-sabie-băiat-telescop-carton-rulou-gol-pirat-cămașă-ochi-plasture-mustață

Un telescop pirat este, de asemenea, fabricat rapid din rolă de bucătărie goală sau hârtie de ambalat. Bandați cu bandă tubul de carton cu hârtie de culoare neagră sau vopsiți-l corespunzător. Cu un astfel de telescop, piratul își va prinde cu siguranță repede prada. Dacă alegeți un telescop extensibil, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să tăiați o bandă din rola de toaletă goală. Cu cât banda este mai largă, cu atât rola va fi mai subțire. Apoi legați sulurile împreună cu o bucată de sfoară, glisați-le una în cealaltă și telescopul pirat este gata.

Ținuta de pirat a fost ușoară

carnaval-tinere-fată-pânză-pirat-negru-alb-de-hârtie-rulou-alb-de-hârtie-benzi-cu-dungi

Nu trebuie neapărat să fie un costum tipic de pirat pentru a răspândi respect și puțină teamă în timpul defilării de carnaval viitoare. Un tricou cu dungi în două tonuri sau o cămașă veche pe care o tăiați va merge bine. Desigur, nu ar trebui să lipsească cerceii de pirați aurii și un batic de pirat legat în jurul capului.

Faceți un plasture pentru ochi de pirat

cercel-de-carnaval-pirat-băiat-binoclu-rola-de-hârtie-modelată-în-exterior-cercei-de-copaci-cu-pălărie-cu-mustață

Cu micii pirați împreună, puteți tăia în cel mai scurt timp un plasture pentru ochi negri din cauciuc spumos sau carton negru. Tăiați cauciucul spumant într-o formă ușor ovală, atașați o bandă de cauciuc pe plasturele pentru ochi de pe ambele părți și trageți banda peste cap. Mulți dintre pirați poartă, de asemenea, o fâșie de burtă, pălărie de pirat sau sabie, ceea ce face copilul dvs. să arate puțin mai pirat.

Copiii se transformă în mici Astronauții

carnaval-rochie-rachetă-rucsac-sticlă-apă-plastic-tesa-argintie-hârtie-benzi-galben-portocaliu-copii-băieți-astronauți

Căutați o idee de artizanat creativă, neobișnuită și originală pe care copiii o vor iubi cu adevărat? Cu acest rucsac grozav de rachetă, copiii se transformă rapid în mici astronauți. Pentru acest proiect impresionant aveți nevoie de două sticle de plastic goale, bandă adezivă, benzi de pâslă, spray color în argint, pistol de adeziv fierbinte, două pălării de petrecere fiecare și hârtie de sârmă colorată. Forma sticlelor Coca-Cola este ideală pentru rachete.

Rucsac rachetă Tinker pentru carnaval – instrucțiuni

instrucțiuni-rachete-de-carnaval-tesa-țesături-de-sticle-de-apă-bandă-adezivă-plastic-argint-manual

Pulverizați sticlele de plastic cu spray de argint și lăsați-le să se usuce complet. Fixați cele două sticle împreună cu banda. Pentru curele de umăr mai confortabile și mai stabile, puteți lipi două benzi mai lungi de pâslă cu banda adezivă și le puteți atașa la sticle. Apoi, atașați pălăriile colorate de petrecere pe fundul sticlei cu adeziv.

Proiect original și simplu de carnaval

carnaval-tineri-copii-sticle-de-plastic-goale-vopsite-de-argintie-dungi-de-hartie-pachete-rachete-galbene-portocalii

Puneți-i pe copii să taie fâșii subțiri de hârtie de țesut și să le modeleze în ciucuri. Apoi puneți-le în deschiderea sticlei și lipiți-le. Micii astronauți sunt acum gata să decoleze și cu siguranță vor atrage atenția tuturor.

Faceți o coroană sclipitoare pentru carnaval

carnaval-tineri-copii-coroană-hârtie-roz-pietre-triunghi-rotund-pătrat-ghirlande-colorate

Ce copil nici nu vrea să se îmbrace și să se simtă regină sau rege? Carnavalul este o ocazie perfectă pentru a vă prezenta ca o înălțime regală. Desigur, acest lucru nu va funcționa fără o coroană magnifică. Copiii sunt bineveniți să ia parte la artizanatul coroanei și să-și facă propriile creații prin decupare sau decorare.

Accesoriu colorat fără efort

carnaval-răsucire-fetru-pix-pixuri-pietre-colorate-instrucțiuni-hârtie-tăiere-formă-coroană-părți-țepi

Pentru coroana de hârtie aveți nevoie de hârtie de construcție albă sau colorată, câteva pixuri sau acuarele, pensule și o mulțime de sclipici sau strasuri colorate de diferite dimensiuni și forme. Măsurați circumferința capului copilului, astfel încât coroana să se potrivească corect și să nu cadă pe umerii lor. Apoi desenați formele și punctele dorite direct pe hârtie și tăiați-le.

Decorează coroana după bunul plac

carnaval-tinker-coroană-de-hârtie-roz-copii-stras-asortate-colorate-stick-pe-decora-țepi

Acum este rândul copiilor, coroanele trebuie decorate și colorate. Coroanele de carnaval sunt colorate în roz pentru fete și auriu sau albastru pentru băieți. După ce vopseaua s-a uscat, este momentul să aplicați decorațiunile. Strasurile sclipitoare sau diferite autocolante sunt lipite. Și, în cele din urmă, piesa finită, unică, este lipită sau capsată împreună cu o suprapunere.

Pălărie amuzantă de prost pentru carnaval, cu copii

carnaval-tineri-copii-fete-ghirlande-festival-colorate-bufon-pălărie-violet-verde-stele-sclipici-model

Gândirea pentru carnaval cu copii poate fi foarte simplă. Ce zici de șapca unui nebun colorat? Pălăria prostului este adesea purtată în timpul carnavalului și răspândește multă dispoziție festivă. Este o parte inseparabilă a costumelor de carnaval și este adesea purtată de tineri și bătrâni.

Decorează pălăria prostului cu motivele tale preferate

piese-de-carnaval-carnaval-păcăleală-pălărie-de-hârtie-cercuri-triunghiuri-stele-autocolante-benzi-de-hârtie-colorate

Mai întâi tăiați o fâșie de carton colorat ambarcațiunii în jurul circumferinței capului și câteva triunghiuri la înălțimea dorită, de preferință în culori diferite. Copiii pot, de exemplu, să decoreze banda cu autocolante cu asterisc și să atașeze punctele colorate ale coroanei la interiorul inelului. Apoi lipiți capetele benzii pentru a forma un inel.

Modelați vârfurile coroanei după cum doriți

carnaval-tinker-față-de-masă-sclipici-bufon-pălărie-decupat-stick-de-hârtie-colorate-ghirlande-carnaval-timp-cozi

Sunteți binevenit să atașați un clopot mic sau alte figurine mici la vârfurile coroanei cu un fir sau un băț pe cercuri mici de hârtie. Realizarea unei pălării de prost din pâslă sau țesătură pentru carnaval sau opțiunea pentru puncte de coroană rotunjite este o idee minunată.

Decorați masca de ochi de carnaval

carnaval-tinker-fata-colier-perla-colorata-fata-masca-ochi-masca-strasuri-colorate-din-plastic

Măștile colorate, creative și chiar neobișnuite de carnaval au o tradiție îndelungată și fac parte pur și simplu din costum. Nu contează dacă copilul tău vrea să meargă la carnaval ca super-erou, prințesă sau creatură mitică, machiajul feței este gloria încununată a costumului de carnaval.

Decorați masca de față după propriile idei

masca-de-carnaval-ochi-carnaval-pene-colorate-din-plastic-pietre-petrecere-de-masa-mov-lucioasa

Dacă trebuie să mergi repede, cel mai bine este să obții măști colorate și simple pentru ochi din plastic și să-i lași pe cei dragi să le condimenteze tematic. Puteți decora marginea măștii sau în jurul fantelor ochiului cu paiete sau mărgele mici.

Transformați masca de carnaval într-un adevărat punct de atracție cu mult sclipici

masca-pentru-carnaval-pentru-copii-de-carnaval-aur-decora-pietre-colorate-lipite-pe-masa-festival-de-carnaval

De asemenea, sunteți binevenit să utilizați lumini optice cu câteva pietre sau să pictați în curlicuri minunate cu un stilou sclipitor. Penele mici și colorate care sunt lipite între găurile pentru ochi și care ies peste mască sunt, de asemenea, un decor frumos pentru masca pentru ochi..