camping

În aer liber, camping și co-trend sau stil de viață?

camping-cort-lac-munți-peisaj

Campingul este un cult pentru unii și groaza pentru alții. Campingul poate fi acum la fel de confortabil ca și vacanța într-un bungalou sau o casă de vacanță. Depinde doar de cât de bine este echipamentul. Cum se echipează camperii cu sensibilitate și care este unul dintre ustensilele de bază într-o vacanță de camping care fac viața în exterior mai frumoasă, mai ușoară și mai confortabilă este subiectul acestui articol.

15 corturi practice de camping pentru mașina ta – vacanță de vis în natură

Vesela indestructibilă este indispensabilă pentru o vacanță de camping

camping-vacanță-bucăți-de-rupt-indispensabile-melamină-alternativă-bună

Piesele rupte pot aduce noroc, dar sunt orice altceva decât plăcute într-o vacanță de camping. Pe de o parte, va exista în curând o pierdere enormă în dulapul deja puțin echipat și, pe de altă parte, nu ar trebui subestimat riscul de accidente. Sunteți în siguranță cu vase din melamină. De asemenea, poate cădea sau se poate rostogoli prin rulot în cazul unei opriri de urgență fără a fi deteriorat. Și este și șic. Zilele în care vacanțele de camping erau asociate cu hamurile de câmp în stil militar au dispărut de mult.

Melamina arată ca porțelanul, este ușor de curățat și are avantajul față de alte materiale că nu atrage mirosuri precum plasticul sau zgârieturile ca metalul. De asemenea, nu cântărește atât de mult încât este perceput ca o povară pentru drumeții. Vesela de melamină este, ca să spunem așa, globetrotterul între ustensilele de uz casnic. De asemenea, cu baloane termice, sticle de băut și vase de gătit, ar trebui să acordați atenție rezistenței la rupere.

În general, se recomandă recipiente incasabile în care alimentele, lichidele și medicamentele pot fi depozitate ermetic. Pentru că mirosurile se răspândesc rapid într-un cort sau rulotă. Pe de altă parte, umezeala pătrunde mai repede decât într-o casă. Acest lucru este deosebit de problematic pentru droguri. Prin urmare: recipientele etanșe la apă și la vase, precum și vasele robuste fac parte din echipamentul de bază atunci când faceți camping.

Cort, RV sau planeta de origine

camping-motorhome-noapte-cer-înstelat-confort

Comerțul cu articole de camping este în plină expansiune și în timpul sărbătorilor rulotele se aliniază pe autostrăzi. A prezentat Caravaning Industrie Verband e.V. Germania (CIV D) în acest raport a stabilit că 2015 a fost un an record pentru sectorul de camping și rulote și el presupune că această tendință se va reflecta, de asemenea, pozitiv în următoarele statistici din 2016.

Familiile văd în special campingul ca modalitate perfectă de a-și petrece timpul liber. Campingurile sunt destul de obișnuite, copiii pot fi mult în aer proaspăt și dacă se varsă sos de roșii, nu este o problemă. Nu este de mirare că s-a dezvoltat o întreagă ramură a industriei dedicată dezvoltării, fabricării și vânzării produselor în aer liber. Cu toate acestea, părinților nu li se permite doar să se gândească la lucrurile frumoase din vacanță, ci trebuie să se ocupe și de planificarea călătoriei – de exemplu, ce se întâmplă în valiză.

Când faci camping, totul nu este întotdeauna atât de luminos și însorit

Cort de camping în aer liber-plajă-apus-soare-cântând la chitară

Rezistența la intemperii și rezistența la rupere sunt cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le aducă articolele corespunzătoare, în funcție de faptul dacă sunt articole de uz casnic sau îmbrăcăminte funcțională. Industria vehiculelor își extinde, de asemenea, ofertele cu accesorii potrivite pentru camping și pentru cooperarea cu producători cunoscuți. De exemplu, Audi livrează acum corturi către Heimplaneten, care sunt adaptate pentru Audi Q3.

Camperul cu trup și suflet nu cunoaște vremea rea ​​sau este cel puțin pregătit pentru asta. Este bine echipat și se bucură de cursul naturii. Pentru că o apropiere de natură, asociată cu o sete de aventură, probabil că toți rulotii au în comun. Și o furtună cu adevărat puternică este înspăimântătoare și fascinantă în același timp.

Îmbrăcămintea potrivită pentru exerciții în aer curat

camping-mers-pe-jogging-corect-pantofi-important

Când vine vorba de activități sportive, depinde de pantof

Sportul nu este obligatoriu pentru rulote, dar este foarte popular. Bicicletele pot fi împrumutate rapid sau pot fi aduse și pe acoperișul mașinii. Multe locuri de campare au facilități de scăldat, astfel încât înotul este desigur o opțiune bună și puteți merge la jogging oriunde. Echipamentul potrivit este important pentru toate activitățile. Dacă sunteți afară și cu pantofi buni, vă puteți bucura de zonă și nu trebuie să vă gândiți la vezicule, puncte de presiune sau picioare umede.

Nu numai când facem jogging, drumeții, mers pe jos, chiar și atunci când mergem, picioarele noastre trebuie să ne poarte. Prin urmare, este extrem de important să acordați atenție nu numai aspectului pantofilor, ci și funcționalității, potrivirii și confortului, astfel încât aceste părți importante ale corpului să nu perceapă timpul petrecut în aer liber ca o tortură. În pantofii de la New Balance, caracteristicile menționate sunt combinate într-un mod ușor de utilizat. Din Pantoful este în modele diferențiate și toate modelele au în comun faptul că sunt elegante și confortabile. Așa că merg cu diferite ținute precum pantaloni scurți, fuste mini și blugi. Fără îndoială, cele mai mari avantaje în ceea ce privește campingul sunt greutatea redusă și capacitatea sa de a nu se prăbuși chiar și într-o valiză îngustă..

Când vine vorba de textile, este important ca acestea să se poată adapta la orice vreme. Încălzirea, dar și ventilarea, este la fel de importantă ca protecția împotriva umezelii sau a soarelui. În mod ideal, îmbrăcămintea de exterior este așezată în straturi și are opțiunea de a regla mânecile și picioarele pantalonilor în lungime și lățime pentru a satisface nevoile actuale. Cu toate cerințele de îmbrăcăminte, nu trebuie să fie prea grele. Deoarece atunci când fac activități în natură, sportivii recreativi doresc să se bucure de senzația de liberă mișcare și să nu se simtă ca un animal de ambalaj – mai ales că trebuie întotdeauna să poarte suficient lichid cu ei, ceea ce, de asemenea, cântărește foarte mult.

Tehnologie în campare: siguranță pentru viață și membre

camping-în aer liber-siguranță-activități-în aer liber-foc

Dispozitivele tehnice pentru sejururile în aer liber trebuie întotdeauna testate TÜV. Acest lucru se aplică aragazului de camping, stingătorului și, de asemenea, lanternei. În cazul unei rulote, obligația de a aduce vehiculul la inspecția principală în mod regulat se aplică oricum. Cei care economisesc la capătul greșit la echipamentul tehnic își pot păstra vacanța în amintiri neplăcute atunci când accidentele, incendiile sau inconvenientele cauzate de eșecul total cauzează stres și pericole.

Neatenția fratelui rămâne acasă

Prietenii activităților în aer liber solicită adesea mult de la ei înșiși. Ei salută fiecare provocare sportivă. Aici este foarte important să vă cunoașteți opțiunile și să le evaluați în mod realist. Mergând singur în tururi de cățărare sau angajându-vă în grabă în noi tipuri de sporturi pot exista riscuri pe care chiar și sportivii experimentați în aer liber nu reușesc să le evalueze corect. Știți cât de grave sunt consecințele acțiunilor neglijent Servicii de salvare și salvare montană a raporta.

Surse:

pixabay.com © Yassine_Noamani (Domeniul public CC0)

pixabay.com © Hans (Domeniul public CC0)

pixabay.com © skeeze (Domeniul public CC0)

pixabay.com © pexels (Domeniul public CC0)

pixabay.com © anneleino (Domeniul public CC0)

pixabay.com © memoryCatcher (Domeniul public CC0)