camping

Glamping în Bolivia: camping de lux în mijlocul deșertului

Glamping în destinația de camping din Bolivia exotică

Ai visat vreodată o aventură? Sau ați dori să vizitați țări îndepărtate? Atunci Kachi Dome – un paradis glamping în Bolivia – este doar lucrul pentru tine. Situat la poalele vulcanului Tinupa, în mijlocul deșertului, luxosul camping vă oferă posibilitatea de a experimenta cultura și tradițiile boliviene de aproape. Începeți o călătorie virtuală în America de Sud și alăturați-vă unui tur al acestei stațiuni de sănătate unice.

Glamping în Bolivia: o aventură pentru întreaga familie

Glamping în Bolivia camping de lux călătorie pe distanțe lungi

În mijlocul deșertului bolivian, la 3700 de metri deasupra nivelului mării, înconjurat de munți înalți și lângă un vulcan bolivian binecunoscut, este destinația noua tendință pentru pasionații de glamping din întreaga lume. Șapte corturi oferă un total de 14 locuri foarte căutate pentru turiști. Dar care este principala atracție a stațiunii? Pe de o parte, organizatorii oferă o experiență unică în aer liber (noaptea puteți admira stelele pe cerul nopții). Pe de altă parte, corturile glamping exclusive sunt extrem de confortabile și oferă toate conforturile unui hotel. Într-un cort mare, oaspeții se pot relaxa cu mâncăruri și băuturi delicioase din regiune și pot lăsa seara să dispară. Sau puteți vizita orașul Coquesa din apropiere, puteți arunca o privire la faimosul sit arheologic Alcaya și apoi mergeți cu bicicleta în jurul campingului și puteți experimenta de aproape natura boliviană.

Glamping în Bolivia: facilitatea promite un confort maxim

Experimentați glampingul în Bolivia din America de Sud de aproape

Mobilarea cortului mare permite oaspeților să se cufunde în atmosfera tipică a unei case boliviene. Tipice țărilor din America de Sud sunt mesele joase cu sculptură în lemn elaborată, felinarele, precum și textilele de mână de înaltă calitate și covoarele cu modele geometrice..

Glamping în corturile oaspeților din Bolivia

Corturile individuale sunt, de asemenea, echipate cu tot ceea ce este necesar: un aragaz oferă căldură plăcută în serile reci, un pat dublu promite un confort maxim de somn. Două noptiere, o comodă și o măsuță de cafea joasă completează gama de mobilier.

Glamping în Bolivia corturi pat dublu pat din lemn

Textilele de înaltă calitate, covoarele exotice din blană și păturile țesute manual, cu o senzație extrem de plăcută, adaugă tușele finale interiorului strălucitor. Există chiar și o baie ascunsă în spatele tăbliei patului supradimensionat.

Glamping în Bolivia Baia de lux pur

Desigur, apa curentă și electricitatea nu ar trebui să lipsească într-un loc de glamping. Una peste alta, corturile spațioase oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță minunată, departe de agitația celebrelor orașe turistice.

Glamping în Bolivia camping în aer liber

Glamping în Bolivia stele cer de noapte deșert

Site-ul glamping Kachi se uită este un proiect realizat de Amazing Escapes