camping

Camping în Italia – 5 locuri de camping de top pentru o vacanță relaxantă

Camping Italia trei vârfuri rulote Park Sexten

Există multe campinguri în Italia. Majoritatea sunt deschise din aprilie până în octombrie. Există mai multe locuri de campare aproape de plajele din Italia. Acestea sunt deosebit de populare printre turiști în lunile de vară. Alte campinguri populare sunt adesea situate direct într-o pădure sau nu foarte departe de o pădure. Dacă stați într-o Camping în Italia S-ar putea să fiți interesați și de aceste 5 campinguri și să vă ușurați decizia.

Camping de top din Italia – Satul Dolomiti

Sat Dolomiti-Camping în Italia

Acea Camping în Italia Satul Dolomiti & Wellness Resort oferă nenumărate oportunități de vară și iarnă pentru distracție, sport și bucurie de natură. Dolomiti Camping Village este situat în Dimaro in Val di Sole (Trentino-Tirolul de Sud) la o altitudine de 800 m deasupra nivelului mării. Zona frumoasă oferă numeroase opțiuni pentru experiențe apropiate de natură și activități aventuroase excelente pentru pasionații de sporturi distractive – cum ar fi coborâri pe râul Noce cu rafting, hidrospeed, canoe-caiac sau ciclism montan, nordic walking, canyoning, trekking vara și schiând iarna. Autobuzele de schi fac legătura între Camping Village Dolomiti și facilitățile de schi aflate la doar 5 km.

Camping Italia locuri de călătorie în mijlocul mediului rural

Camping în Italia-Stațiunea Spa Dolomiti Village

Loc de camping în Italia - natură verde

Pitch corturi corturi camper-dolomiti

Italia Dolomiti Village-Resort Bungalows piscină în aer liber

Camping în Italia – Centro Vacanze San Marino

Repere San Marino Italia

Celebrul oraș cu ziduri San Marino nu este considerat doar o destinație istorică bună de călătorie cu vederi fantastice, ci și un loc bun pentru Camping în italiană, în zona Rimini. Este plăcut să vă plimbați pe alei și pe străzile din zona istorică timp de câteva ore. Centro Vacanze se află la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul istoric al orașului San Marino și la 15 minute de mers cu mașina de plaja Rimini. Campingul a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru o vacanță relaxantă și în același timp activă și distractivă în regiune și constă dintr-o zonă de camping și o zonă hotelieră. Peste 200 de locuri de parcare se extind pe terase amenajate, mărginite de gard viu sau copaci.

San Marino destinații de călătorie Adriatica

San Marino camping hotel de vacanță piscină

Vacanță de camping corturi Italia-San Marino

Camping în Italia-San Marino-Camping

Cele mai bune campinguri din Italia – Camping La Sfinge

Camping Italia La Sfinge-lângă mare

Campingul La Sfinge este ideal pentru iubitorii de natură – este situat într-o vale încântătoare (pe o suprafață de 18.000 m2) în mijlocul verdeaței, sub pini și salcâmi. Parcul Național Cinque Terre poate fi accesat în câteva minute. Acest Camping în Italia oferă posibilitatea unei vacanțe active – alpinism, surfing, canotaj, scufundări, pescuit. Oricine își poate găsi propria relaxare aici. Natura curată și neatinsă vă invită să faceți excursii cu bicicleta sau drumeții.

Campinguri lângă mare Italia Adriatică În mijlocul pădurii

Camping bungalouri-La Sfinge

Camping Bella Italia

Campinguri în destinații din Italia

Acea Camping în Italia Bella Italia este într-adevăr un loc prietenos cu familia. Într-o atmosferă de familie vă puteți relaxa cu adevărat aici. Campingul este la doar câteva minute distanță de centrul orașului Peschiera și vă oferă un sejur plăcut în mijlocul unei păduri verzi de pini.

Camping Bella Italia-Adria

Camping de top Italia-Bella Italia

Camping cu piscină în aer liber Italia

Camping lângă mare Italia

Camping lângă mare Bella Italia

Camping Caravan Park Sexten – Tre Cime di Lavaredo

Camping Italia Tre Cime-di Lavaredo

Caravan Park Sexten este un paradis liniștit în mijlocul munților celor trei vârfuri. Facilitățile de agrement sunt perfecte pentru persoanele cu propriile rulote sau pentru cei care doresc să închirieze o rulotă. Vederile spectaculoase, un centru spa și de wellness mare și o piscină interioară asigură o vacanță relaxantă.

Camping Drei Zinnen cu piscină interioară

Drei Zinnen rulotă de vacanță în camping

Italia Drei Zinnen Vacanțe de camping-Italia