camping

Autocaravana de lux Mercedes Benz pentru camping sau pentru vacanțe mai bune

Design interior de lux pentru autocaravane Mercedes-Benz A-cero

Cunoașteți deja câteva dintre casele și vilele exclusive ale faimoșilor arhitecți A-cero din Spania. Casa „Travertin”, casa din Samosagus … toți ne uimesc prin liniile lor clare și detaliile arhitecturale îndrăznețe. A-Cero știți exact cum arată luxul pur și cu această idee au proiectat o vilă de lux pe patru roți. Din Autocaravana de lux Mercedes Benz cu un design interior fascinant alb. Această rulotă echisite este spațioasă, modernă și complet echipată cu toate facilitățile de care aveți nevoie în timp ce sunteți afară.

Camionetă de lux Mercedes Benz în interior

Camper interior interior alb negru a-cero

RV-urile sunt domicilii mici concepute pentru călătorii lungi, camping și sejururi scurte. Acest Autocaravana de lux nu numai că oferă toate facilitățile de care vă bucurați în mod normal acasă, dar vă permite și să rămâneți pe camping cât doriți. Poate mult după ce te-ai întors.

Lumini încastrate din piele albă de piele albă pentru caravana de lux

A-Cero și Joaquin Torres au creat interiorul într-un stil minimalist modern. Mobila este afară Suprafață solidă Corian® fabricat astfel încât vibrațiile să poată fi reduse la minimum în timpul conducerii. Lămpile încastrate și LED-urile creează efecte fantastice și îmbunătățesc schema de culori alb pur. În afară de alte rulote de lux, acesta are un garaj, astfel încât să puteți lua mașina mică pentru o scurtă călătorie cu mașina. Cu siguranță nu ți-ar fi dor de casa ta când ai fost afară.

 Autocaravan de lux garaj propriu A-cero

Interiorul autovehiculelor de lux Mercedes-Benz A-Cero arhitecți

  Dormitor de lux Caravana cu LED-uri albe a-cero  Caravana de lux cu design interior cadă a-cero