camping

Alegerea cortului de camping – sfaturi utile înainte de a merge la camping

Sfaturi pentru cortul de camping alegând un cort mare

V-ați decis deja campingul ca opțiune de vacanță? Bun. Atunci este momentul acela Cort de campare a selecta. Iată câteva sfaturi utile care cu siguranță vă vor ajuta atunci când alegeți un cort.

Alegerea unui cort de camping – o chestiune de mărime

Sfaturi pentru alegerea cortului de camping în două straturi

the Cort de campare Ar trebui să faceți selecția pe baza unui număr de criterii importante. Prima întrebare care apare este despre dimensiunea cortului. În mod logic, determinați dimensiunea în funcție de numărul de persoane care vor dormi în interior. În multe cazuri, însă, uitați că cortul nu este doar pentru dormit. De asemenea, ar trebui să locuiți acolo câteva zile. Dacă ați ales un cort de familie, luați în considerare o cameră separată pentru copii. Și nu uitați că cu cât cortul este mai mare, cu atât este mai greu de transportat și cu atât este mai complex de asamblat. Dacă faceți drumeții, cel mai bine este să luați în considerare o variantă cu un cort mai mic, care este mai ușor și mai ușor de instalat.

Criterii de selecție pentru corturi de camping – înălțime

Sfaturi pentru selecția cortului de camping pridvor

La alegere Cort de campare înălțimea este, de asemenea, un criteriu important. Ar fi ideal dacă te poți ridica liber în cort și ai suficient spațiu pentru cap.

Corturi cu două straturi de țesătură

Sfaturi pentru selecția corturilor de camping camping în pădure

Corturile foarte mici au un singur strat de acoperire. Dar dacă faci asta Cort de campare selectați, căutați design dublu strat. Asigurați-vă că există suficient spațiu în spațiul pentru pumn. Aceasta este o condiție prealabilă importantă pentru ca cortul să nu se scurgă dacă plouă.

Prelată pentru cort

Sfaturi pentru selectarea corturilor de camping afară

În zilele noastre majoritatea au Cort de camparero propriile lor prelate. În corturile mici, prelata acoperă întregul etaj, în timp ce în structurile mai mari fiecare zonă are propria sa acoperire. Dacă nu doriți insecte în cortul dvs., cel mai bun lucru de făcut este să cumpărați una cu o prelată învelită.

Cort pentru camping – alegerea materialelor

Sfaturi pentru alegerea corturilor de camping corturi galbene

Corturile pot fi din bumbac, nailon sau poliester. Construcția a fost realizată în principal din aluminiu sau oțel. Dacă faceți drumeții, cel mai bine este să optați pentru versiunea mai ușoară din aluminiu. Uneori, două dintre aceleași modele de corturi sunt realizate din țesături diferite. În acest caz, acordați atenție prețului, care, în majoritatea cazurilor, oferă și o indicație a calității.

Literatură specializată

sfaturi pentru designul rotund de selecție a corturilor de camping

În cele din urmă, este important să aveți informații importante despre dvs. Cort de campareColectează s înainte de a cumpăra. Faceți propriile cercetări pe internet sau cumpărați reviste de camping specializate. Cumpărarea unui cort de camping este un pas important și ar trebui luată destul de în serios și cu atenție.