Bucătărie

Set original de cuțite de bucătar – design care economisește spațiul pentru bucătăriile mici

Ideea de proiectare a cuțitelor sushi

Unul modern Set de cuțite pentru bucătar într-un stil minimalist și designul care economisește spațiu ne-a fascinat total. Cuțitele nu impresionează doar prin aspectul lor ultra-modern, ci și prin conceptul lor practic.

Set de cuțite pentru bucătar – conceptul practic economisește spațiu

Designul plăcii de tăiat felii de roșii tăiate

Acea Set de cuțite pentru bucătar este format din patru cuțite destinate cărnii, peștilor, fructelor și altor ingrediente. Se potrivesc unul în celălalt și ocupă foarte puțin spațiu. Ușor de îngrijit și extrem de durabil – vor încânta cu siguranță toate frisoanele de hobby! Cu atât mai mult – puteți pur și simplu să împachetați acest lucru în rucsac în excursii sau călătorii lungi. În prezent, bucătăria este un spațiu multifuncțional – adesea o parte a camerei de zi. Așa că poți vorbi cu prietenii și familia în timp ce gătești – bucătăria ar trebui, desigur, să arate reprezentativă. Este important, mai ales într-un spațiu limitat, ca vasele să nu ocupe mult spațiu și să fie ușor de găsit. Setul de cuțite este o garanție că aveți acces rapid la toate cuțitele simultan și nu trebuie să căutați niciodată cuțitele individuale.

Set de cuțite pentru bucătar – ustensile de gătit de înaltă calitate din Elveția

Set de cuțite aspect modern din oțel inoxidabil

Setul de cuțite pentru bucătar a fost creat de tânărul și talentatul designer  Mia Schmallenbach pentru renumitul producător Deglon proiectat. Mia a crescut în Indonezia și a studiat designul industrial la Bruxelles în ultimii șase ani. A încercat diferite opțiuni și variante pentru seturile de cuțite până când a venit cu ideea de a combina cuțitele într-o unitate în loc să le separe optic una de alta.

Compania elvețiană Deglon este o afacere de familie fondată în 1921. Fabricația excelentă și designul de înaltă calitate au devenit o marcă comercială. În strânsă cooperare cu designeri tineri și cu experiență, aceștia dezvoltă diverse proiecte inovatoare – cum ar fi întâlnirea setului de cuțite.

Set de cuțite pentru bucătăria modernă

Somonul pregătește vin alb pentru cină

Cuțit de bucătar elegant din oțel inoxidabil

Cuțitul bucătarului arată elegant de fabricație modernă

Patru cuțite pentru carne, pâine, fructe și pește

Suport de fructe de pâine cu legume

Calitate ridicată și economie de spațiu

set de cuțite de bucătar multifuncțional de înaltă calitate

Disponibil și în negru

Idei de design de culoare neagră pentru sărbătorirea familiei

Setul de cuțite moderne de la Deglon

Holder Cooking Experience Bucătărie