Bucătărie

Proiectarea perdelelor de bucătărie – idei șic pentru decorarea ferestrelor

perdele-de-tort-design-modern-alb-rosu-szoff-schalosien-model-de-flori

Nu fără motiv perdelele sunt unul dintre cele mai populare mijloace de decor. Oferă fiecărei camere o atmosferă confortabilă, amestecând o anumită joacă cu o tradiție îndelungată. Dar acestea nu sunt doar o fereastră decorată binevenită în camera de zi și dormitor. Bucătăria poate fi, de asemenea, proiectată minunat cu ajutorul lor. Nu numai clasicele perdele albe sunt potrivite, ci și cele colorate sau cele cu accente colorate. Aveți diferite opțiuni pentru asta Design perdele de bucatarie la eliminare. Așa-numitele perdele de panouri sunt deosebit de populare aici, deoarece pot acoperi opțional jumătatea inferioară sau superioară a ferestrei sau chiar întreaga. Perdelele, pe care le puteți glisa deoparte și din nou în fața ferestrei, sunt, de asemenea, practice. Indiferent de tipul pe care îl alegeți, luați în considerare dacă perdeaua ar trebui să protejeze împotriva soarelui și cât de translucidă ar trebui să fie în consecință. Dar acum aruncați o privire asupra posibilităților și a atmosferei minunate care poate fi realizată cu un design frumos de perdea de bucătărie.

Design perdea de bucătărie – alb delicat

Perdele de tort-design-alb-vintage-blat-de-lemn-gresie-marmură

Cu o astfel de perdea albă, puteți obține un accent delicat și romantic, care nu este prea vizibil. Designul perdelelor de bucătărie are motive jucăușe sub formă de albine.

Perdele de bucătărie cu flori vintage

Perdele de tort-design-bucătărie-masă de masă-lemn masiv-dulap de bucătărie-obloane din țesături-decorare-vintage

Acest design de perdea de bucătărie este la fel de jucăuș datorită motivelor sale florale în roșu, albastru și verde. Cu dvs. puteți seta accente de culoare în bucătăria dvs. sau puteți completa culorile existente. Vă asigurați confortul pe care îl veți simți în timp ce gătiți.

Combinație de decor

Perdele de tort-design-alb-țesătură-model-verde-blat-de-lucru-negru

Căutați un design frumos de perdea de bucătărie care este oferit cu perne de scaune potrivite, o față de masă, un șorț, suporturi pentru oale sau alte accesorii. În acest fel puteți aplica aceeași temă în bucătărie. Acest set cu motive de floarea soarelui creează o atmosferă însorită.

Perdele de panou

design-perdea-tort-vintage-bej-bumbac-in-tesatura

Aceste perdele amintesc cu adevărat de Toscana. Perdelele cu discuri ca variantă pentru designul perdelelor de bucătărie acoperă atât jumătatea inferioară a ferestrei, cât și capătul superior și oferă bucătăriei o atmosferă confortabilă. Puteți deschide și închide cu ușurință perdelele inferioare.

Perdele cu jaluzele

idei-perdele-bucatarie-design-perdele-bej-cu-jaluzele

De asemenea, puteți combina perfect perdelele de bucătărie cu un jaluzel și astfel puteți oferi mai multă intimitate fără a sacrifica confortul. Modelele cu dungi sunt deosebit de populare anul acesta și acest lucru se aplică și designului perdelelor de bucătărie.

Cortina romană

idei-design-perdele de bucatarie-perdele-model-protectie fereastra

O perdea romană ca aceasta poate fi trasă împreună minunat ca o ruletă sau poate fi utilizată pentru a oferi intimitate și protecție solară. Are un design modern de perdea de bucătărie cu un model original în culori naturale plăcute.

Proiectarea perdelelor de bucătărie – culori pastelate

bucătărie-design-gresie-vintage-perdele-fler-mediteraneene-galben-pastel

Acest design de perdea de bucătărie este colorat și delicat datorită tonurilor pastelate care au fost alese pentru țesătură. La rândul său, aceasta este transparentă, astfel încât, chiar și atunci când este închisă, poate intra încă suficientă lumină în cameră.

Perdele în stil rustic

shabby-chic-bucătărie-perdea-design-subtil-model-de-flori-mov-cârpe

Pentru o bucătărie în stil rustic, sunt potrivite diferite tipuri de design de perdele de bucătărie. Această perdea amintește de o pictură realizată din culori naturale și are un stil vintage. Este perfect pentru bucătăria albă cu pereți bej.

Decorarea ferestrelor în carouri

perdele-ferestre-bucătărie-moderne-țărănești-jaluzele-rulouri-decor ferestre

Într-o bucătărie de casă la țară, modelul de verificare este la fel de potrivit pentru designul perdelelor de bucătărie, precum și pentru toate celelalte accesorii. Ce culoare alegeți depinde în totalitate de gustul dvs. și de restul decorului din bucătărie. Albastrul sau roșul sunt deosebit de populare în bucătăriile albe. Tonurile pastelate într-o culoare caldă sunt, de asemenea, foarte potrivite.

Design colorat de perdea de bucatarie

bucătărie-perdea-design-colorat-model-perete din spate-faianță-alb-negru

Îți place colorat? Apoi, acest design de perdea de bucătărie realizat din flori colorate în stil retro este perfect pentru dvs. Puteți pune vase colorate pe rafturi și o bună dispoziție este garantată.

Perdele din bucătărie

bucătărie-modernă-design-aqua-fronturi-colorate-perdele-podea-cu-model

Perdelele lungi arată și ele minunat într-o bucătărie. În acest exemplu, dați bucătăriei moderne, albastre, o atmosferă primitoare, care vă face să trebuie doar să vă îndrăgostiți de această bucătărie. Deci, dacă aveți ferestre mari în bucătărie, profitați de ele!

Perdele pliante cu dungi

bucătărie-confidențialitate-ecran-pliabil-jaluzele-cu-dungi-robinet-design-vintage

Și, în cele din urmă, avem un exemplu minunat de design al perdelelor de bucătărie realizat din dungi colorate. Alegeți-l în orice culoare care se potrivește cu cea din bucătăria dvs. Modelul cu dungi este potrivit atât pentru bucătăriile moderne, cât și pentru cele rustice. Nu poți greși cu ei.

idei-bucatarie-perdea-patchwork-model-mix-rosu-galben-albastru

design-perdea-bucatarie-galben-clasic-cu-mobilier-in-carouri-idei

Decor perdea de bucătărie-albine-motiv-alb-fraged-transparent-decor fereastră

perdele de bucătărie în stil rustic-design-flori-motive-vintage-căpșuni

perdele-fereastră-bucătărie-ca-decorare-alb-flori-galbene-aplicate-eșarfe de grădină

Perdele culisante-bucătărie-nisip-galben-idei-perete-culoare-design