Bucătărie

Proiectați peretele din spate al bucătăriei din cupru – 20 de idei pentru oglinda cu gresie

Peretele din spate al bucătăriei-dulapuri-oglindă-cu-oglindă-modernă

Oglinda din gresie din bucătărie nu numai că are o funcție de protecție prin protejarea peretelui de stropi de grăsime. Desigur, ar trebui, de asemenea, să arate bine și poate apoi să ofere mobilierului de bucătărie atingerea finală. Și din moment ce suprafețele din metal și mai ales cupru sunt foarte la modă în acest moment, avem o colecție de idei pentru ele Peretele din spate al bucătăriei puse împreună în cupru. Uitați-vă la ce opțiuni există pentru a proiecta protecția împotriva stropilor pentru bucătărie cu cupru atractiv.

Peretele din spate al bucătăriei – cupru ca o protecție împotriva stropilor pentru aragaz

Peretele din spate al lămpii de proiectare a aragazului industrial din cupru din bucătărie

Variantele pentru peretele din spate al bucătăriei din cupru sunt cu adevărat numeroase. Cuprul poate ocupa întregul perete din spate al bucătăriei sau poate fi folosit și ca protecție împotriva stropilor pentru aragaz ca aici, transformându-l într-un accent mai interesant. Restul pereților din spate ai bucătăriei pot fi proiectați în orice mod doriți folosind plăci, sticlă sau lemn.

Peretele din spate al bucătăriei din cupru pentru stilul industrial

perete din spate-bucătărie-cupru-mediteranean-negru-auriu-retro-industrial-bucătărie-insulă

Peretele din spate al bucătăriei din cupru este potrivit și pentru orice stil. Deoarece există diferite modele sub formă de panouri sau plăci de cupru, modelul potrivit pentru stilul dvs. de bucătărie poate fi găsit rapid. Alegeți o placă de cupru netedă și simplă pentru bucătăria modernă sau plăci ornamentate pentru stilul casei rurale.

Apărătoare de bucătărie fabricate din bănuți

Perete din spate-bucătărie-cupru-penny-idee-rustic-inspirație-design de perete

Astfel de modele realizate din bănuți arată foarte interesant. Deoarece elementele individuale creează un efect strălucitor, puteți oferi bucătăriei dvs. un anumit aspect plin de farmec cu această oglindă de gresie, potrivită pentru orice stil. În imaginea de copertă, de exemplu, puteți vedea o bucătărie modernă și simplă, care este un punct de atracție interesant datorită oglinzii cu plăci Penny.

Cupru, oțel și lemn

perete spate-bucătărie-mobilier-modern-panouri-de-cupru-idei

Cuprul poate fi combinat minunat cu alte metale și materiale. Dacă peretele din spate al bucătăriei este din cupru, puteți adăuga cu încredere aparate din oțel, un blat de lucru din oțel sau alte metale prețioase. Cuprul are o culoare caldă, roșiatică, care se potrivește perfect cu lemnul, indiferent de culoare.

Cupru lucios

Peretele din spate al plăcilor de bucătărie-cupru-luciu-alb-casă de țară

Cuprul poate avea atât o suprafață mată, cât și o suprafață lucioasă. Versiunile lucioase care creează reflexii sunt potrivite în special pentru bucătăriile mai mici. Au aproape același efect ca și oglinzile, care fac ca încăperile mai mici să pară mai mari. Combinația de alb și cupru pentru peretele din spate al bucătăriei este deosebit de atractivă și este completată de plăci cu luciu ridicat.

Placi de culoare cupru

Peretele din spate al bucătăriei în stil shabby-gresie-cupru-faianță-oglindă-vintage

Plăcile de cupru au proprietatea că vor eroda în timp. Acest lucru le conferă un farmec aparte, care funcționează foarte bine și în bucătărie sub forma unui perete din spate al bucătăriei. Acest lucru vă permite să creați bucătării rustice, shabby chic, mediteraneene și clasice, aspectul cărora este chiar îmbunătățit cu plăci de cupru.

Bucătărie cu placare de perete din spate din plăci de cupru

Peretele din spate-bucătărie-țară-bucătărie-faianță-cupru-decor

Plăcile placate cu cupru pot împodobi, de asemenea, întregul perete posterior al bucătăriei sau doar zona din jurul sobei. În combinație cu un blat de lucru din lemn închis la culoare, extindeți culoarea caldă, în timp ce o culoare contrastantă subliniază mai bine zona cu gresie. Chiuvetele sunt disponibile și în cupru și pot fi alese pentru un astfel de design.

Gresie cu decorațiuni

Perete din spate bucătărie din cupru model de țiglă retro blat.

Plăcile de cupru care au astfel de decorațiuni sunt deosebit de fermecătoare. Sunt deosebit de potrivite pentru bucătăriile de țară. Modelele sunt posibile datorită structurii foarte moi a cuprului, astfel încât să poată fi selectată o mare varietate de modele pentru peretele din spate al bucătăriei. Puteți privi mai jos câteva variante interesante.

Peretele din spate al bucătăriei personalizate

Perete din spate-bucătărie-probă-idee-stropire-protecție-aragaz-design-gaz

De asemenea, puteți avea modele realizate după gustul dvs. Peretele din spate al bucătăriei de deasupra a fost realizat conform dorințelor proprietarilor și impresionează printr-o structură unică care acum împodobește aragazul. Întreaga bucătărie este formată din culori calde, care radiază confort și fac ca șederea în cameră să fie deosebit de plăcută.

Design mozaic pentru oglinda de gresie

perete spate-bucătărie-accent-cu-oglindă-gresie-metalică-cupru-lemn-închis

Nu trebuie uitate plăcile mozaic la modă. Acestea constau din elemente mici din sticlă sau plastic, pe care este prelucrată o folie cu aspect de cupru. Mozaicul este deosebit de interesant ca accent în bucătărie. De exemplu, evidențiați peretele din spate al bucătăriei în zona aragazului.

Un amestec de culori

perete din spate-bucătărie-blat-scaune-bar-maro-alb-blat pentru micul dejun

Utilizați mozaic de cupru pentru peretele din spate al bucătăriei pentru a face o bucătărie patchwork și mai colorată. Această bucătărie este formată din dulapuri de culoare albă, albe și verzi subtile. Și, în ciuda multor culori diferite, există o interacțiune armonioasă. Iluminarea hotei de aspirare lasă, de asemenea, zona cu gresie să strălucească și să-i sublinieze farmecul.

Oglindă cu plăci cu design matlasat

perete din spate-bucătărie-cupru-matlasat-aragaz-stropi-protecție-vintage

Fără îndoială, acest design este, de asemenea, o atracție reală. Se caracterizează printr-un model matlasat, așa cum îl știm din cuverturi, care emană un confort deosebit. Acest accent este combinat cu cărămida ușoară. Ambele materiale formează un perete posterior unic al bucătăriei în stil rustic. Cuprul arată ca o operă de artă.

Idei de bucătărie cu panouri

Peretele din spate al panourilor de bucătărie-cupru-modern-elegant-metal

Panourile de perete pentru bucătărie din cupru sunt, de asemenea, disponibile în diferite versiuni. În partea de sus, aveți modele cu o suprafață simplă și formă dreptunghiulară care pot fi mutate oriunde pentru a crea modele interesante. Panourile simple pentru peretele din spate al bucătăriei sunt potrivite atât pentru bucătăriile moderne, cât și pentru cele retro.

Cupru ciocanit

Perete din spate-bucătărie-cu-ciocănit-aragaz-aragaz-stil-country-idee

Dacă o placă de cupru netedă este prea simplă pentru dvs., alegeți pur și simplu panouri din cupru ciocănit. Puteți vedea cum poate arăta acest lucru în exemplul de mai sus. Panourile sunt deosebit de ușor de întreținut, deoarece au articulații puține sau chiar deloc. Chiar și suprafața neuniformă a cuprului ciocănit poate fi curățată rapid și ușor. Varianta perfectă pentru peretele din spate al bucătăriei!

Cupru asemănător valurilor

perete din spate-bucătărie-cupru-val-design-chiuvetă-design

Sau ce zici de un astfel de design de undă? Modelul conferă peretelui din spate al bucătăriei o structură interesantă și poate relaxa puțin atmosfera, mai ales în bucătăriile simple. Elementele proeminente trebuie să fie bine rotunjite, astfel încât zona cu gresie să poată fi curățată cu ușurință.

Setează accente în bucătărie

Perete din spate-bucătărie-insulă-cupru-extractor-bufet-accent

Cuprul poate intra în propriile sale caracteristici atunci când doar câteva zone sunt proiectate cu acest material. Micul bar din această bucătărie are un perete din cupru. Deoarece este un accent subtil, poate fi decorat cu alte accesorii din cupru. În acest scop, a fost aleasă o hota de cupru în locul unui întreg perete din spate al bucătăriei.

Panouri din spate pentru bucătării cu cupru aprins

perete din spate-bucătărie-flăcat-cupru-stropire-protecție-plită-bucătărie-insulă

Modele deosebit de frumoase în diferite nuanțe de culoare pot fi create cu cupru flăcat. Pentru un astfel de perete din spate al bucătăriei vă puteți juca cu diferite structuri de suprafață. Așa se pot crea oglinzi artistice cu faianță, ca acest design care amintește de un soare. De asemenea, acordați atenție ușilor dulapului, care sunt coordonate în culori cu cuprul.

Bucătărie modernă

perete din spate-bucătărie-modern-minimalist-metal-stropire-protecție-lemn-gri

Iată o altă idee pentru panouri simple de cupru care au fost alese pentru peretele din spate al bucătăriei într-un stil modern. Lemnul cenușiu se face puțin mai cald în acest fel. Peretele din spate al bucătăriei nu trebuie să fie întotdeauna între dulapurile superioare și inferioare. Un perete gol poate fi, de asemenea, protejat în acest fel.

Peretele din spate al bucătăriei cu blat de lucru asortat

Perete din spate-bucătărie-parchet-încorporat-în-frigider-veselă-agățat-cupru-perete din spate bucătărie

Și aici, peretele din spate al bucătăriei este doar un accent în zona de gătit. Cu toate acestea, acest lucru este completat de un blat de lucru asortat pentru insula de bucătărie. Aceste culori mai întunecate, care pot fi găsite și în pardoseală, sunt o combinație perfectă pentru bucătăria rustică luminoasă. Dacă aveți o insulă de bucătărie cu un suport pentru oală deasupra, puteți, de asemenea, să atârnați vase de cupru acolo.