Bucătărie

Plantele din bucătărie – sfaturi despre îngrijire

plante în bucătărie decorare perete-legume-moderne

Bucătăria este un loc în care florile nu trebuie să lipsească. Împrospătează aerul, creează o atmosferă confortabilă și sunt plăcute ochiului. Dacă ghivecele de flori și cutiile sunt alese corect, ele pot fi, de asemenea, accente frumoase în cameră. Iedera iubitoare de căldură, floarea cu trei catargi și crinul verde se simt în mod deosebit ca acasă în bucătărie. Ferigile luxuriante și smochinul plângător trăiesc, de asemenea, fără probleme în bucătărie, deoarece prezența unei chiuvete creează o umiditate mai mare. Este potrivit în special pentru Fitodesign și pentru plantele citrice mici. Dacă aveți suficientă grijă pentru kumquat, ar trebui să-l luați în considerare și pentru că, cu el, veți avea un adevărat punct de atracție. Lămâiul este, de asemenea, unul dintre cele potrivite Plante în bucătărie și va arăta grozav acolo. Florile de lămâie miros extrem de bine, dar acest lucru este prea intruziv pentru unii. În cele din urmă, alegerea depinde în totalitate de gustul și imaginația ta.

Plantele din bucătărie – la ce să ai grijă

plante în bucătărie metal-găleată-floare-cutie-agățat

Bucătăria îndeplinește în mare parte condițiile de viață de care are nevoie o plantă. Are multă lumină, o umiditate și o temperatură mai ridicate, iar sursa de apă este aproape. În plus, acesta este și locul în care aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă îngriji Plante pentru bucătărie poate stiva departe.

Plante în bucătărie și locația potrivită

plante din bucătărie plantând pungi-idei-îngrijire-sfaturi

De cele mai multe ori, Plante în bucătărie așezat pe pervazul de deasupra încălzitorului sau la capătul mesei. Pe lângă plantele decorative, unele legume care au fost plantate într-o oală se simt bine și pe pervazul ferestrei. Adesea, plantele din alte camere mai întunecate sunt aduse în bucătărie pentru o anumită perioadă de timp, astfel încât să se poată relaxa acolo. În ansamblu, însă, diversitatea plantelor are nevoie și de o anumită organizare și ordine.

Plantele din bucătărie au nevoie, de asemenea, de îngrijirea potrivită

planta-bucatarie-deco-toaster-carte-de-bucate-blat

Potrivit Plante în bucătărie sunt plante drăguțe, insensibile, cărora nu le deranjează circulația crescută a aerului. La urma urmei, în această cameră se deschide fereastra cel mai des.

Plantele delicate și delicate nu sunt recomandate pentru bucătărie. Plantele luxuriante care ar interfera cu curățarea frecventă în bucătărie sunt la fel de nefavorabile. De asemenea, evitați ghivecele cu flori Plante în bucătărie să fie amplasat în locuri în care locuitorii casei merg constant. Cel mai bine este să alegeți plante pe care le puteți planta în ghivece suspendate.

Alegerea legumelor pentru bucătărie

plantă-bucătărie-ghiveci-flori-legume-dovleac-bucătărie-insulă

Dacă aveți o sobă cu gaz, va trebui să vă descurcați fără flori înflorite. Singurul care poate trăi în aceste condiții este nobilul. De asemenea, ar trebui să evitați plantele parfumate puternic sau neplăcut în bucătărie. La urma urmei, nu vrei să îți strici pofta de mâncare.

Ghivecele joacă, de asemenea, un rol important în bucătărie. Acolo poți folosi forme mai extravagante precum ceainicele, bolurile sau gălețile mici din zinc. Veți fi observat imediat ce intrați în bucătărie.

Este cel mai potrivit pentru configurarea Plante în bucătărie pervazul ferestrei. Acolo panselușul, cactușii, iedera, ceapa de primăvară, boia de ardei și lămâi pot fi așezați unul lângă celălalt. Puteți planta flori de pasiune și begonii în ghivece suspendate.

Există o gamă largă de plante în bucătărie

Idei de sfaturi pentru îngrijirea cutiilor din lemn pe bază de plante

Plantele care au frunze strălucitoare, cum ar fi smochinul plângător, frunzele ferestrelor, palmierii și filodendronii, sunt cele mai bune pentru bucătărie. Ele colectează praful, dar pot fi șterse rapid și ușor. Coriandrul, pătrunjelul și busuiocul se potrivesc cel mai bine printre ierburile parfumate. Nu numai că sunt drăguțe, dar au și capacitatea de a purifica și împrospăta aerul.

Evitați plantele luxuriante din bucătărie

mențineți vârfurile confortabile ale umidității solului

Seteaza Plante în bucătărie niciodată lângă chiuvetă. Umiditatea este ideală aici, dar stropurile de apă, care conțin adesea detergenți, pot afecta sănătatea plantei. La fel, niciun strop de grăsime nu ar trebui să aterizeze pe ele. Acest lucru se datorează faptului că se acumulează în timp, ceea ce face planta să respire mai greu și poate muri în cele din urmă. Acesta este motivul pentru care cel mai bine este ca frunzele să fie șterse cel puțin o dată pe lună. Dacă frunzele sunt prea mici, este suficient să clătiți planta la duș. Frunzele mai mari pot fi șterse cu o cârpă umedă și moale.

Aranjați plantele pe dulapurile de perete

Idei de sfaturi pentru îngrijirea plantelor de bucătărie

Plantele de apartament superioare pot fi așezate în colțuri

Idei plante de apartament bucătărie fronturi albe

Plante în bucătărie – flori pe pervaz

Sfaturi pentru îngrijirea ferestrelor idei dulapuri din lemn de stejar

Sfaturi pentru îngrijirea plantelor idei trucuri

Păstrați camera cu plante în grădină cu plante medicinale

sfaturi de îngrijire la domiciliu idei plante de apartament

Îngrijirea adecvată a plantelor de interior au bucătărie de grădină cu ierburi

Sfaturi pentru îngrijirea pervazului bucătăriei plante în ghivece

creați sfaturi pentru îngrijirea ghivecelor de plante

Idei cutie culoare albă design bucătărie

agățat alege ghivece de flori potrivite

agățate pe fronturi albe veșnic verzi