Bucătărie

Planificați-vă bucătăria într-un mod modern și funcțional – planificarea bucătăriei pe măsură

Bucătărie modernă-blat de lucru cu luciu ridicat-design jucaus-oval

De regulă, o bucătărie nouă este una dintre cele mai scumpe achiziții pentru o casă sau un apartament. Germanul mediu cheltuiește de obicei mai mulți bani pentru mobilarea bucătăriei într-un mod modern și funcțional decât pentru mobilarea restului camerelor. În plus, durează câțiva ani înainte ca bucătăria să fie reînnoită. În orice caz, statisticile spun că germanul mediu va cumpăra trei bucătării în viața lor. Pentru aceasta, acesta ar trebui să fie fiabil și robust, astfel încât să poată dura 20 de ani și mai mult fără dificultate. În primul rând, calitatea și apoi selectarea modelelor, culorilor și materialelor joacă un rol important în procesul decizional.

Proiectează bucătăria modernă, rurală sau industrială – care este stilul tău?

Bucătărie modernă - podea cu parchet alb-fără mânere-din lemn

Planificarea noii bucătării ar trebui să fie bine gândită, deoarece posibilitățile de proiectare sunt aproape infinite și astăzi oamenii nu mai lucrează doar în această cameră, ci mai presus de toate se obișnuiesc cu ea. Mai mult de 20% dintre germani care locuiesc în Neubeuten raportează dintr-o combinație de gătit, luat masa și locuit Welt.de. La proiectarea bucătăriei fără perete, trebuie luat în considerare stilul de locuit și mobilierul camerelor rămase. Livingul fără bucătărie-cum-living preia designul camerelor rămase. Bucătăria de astăzi nu mai trebuie doar să fie practică și funcțională, ci și frumoasă și prezentabilă.

Mobilarea unei bucătării moderne – visul multor germani

Bucătărie modernă-iluminat cu LED-contra-lumină indirectă

Uneori, aveți deja în vedere un anumit aranjament al bucătăriei atunci când planificați, dar de obicei este întotdeauna o idee bună să colectați sugestii și inspirații suplimentare. Cu toate acestea, acestea trebuie să se raporteze cât mai strâns cu situația specifică a camerei și să fie realiste. Extras, precum fațadele de lac, suprafețele din sticlă, dulapurile fără mânere și aparatele de bucătărie eficiente din punct de vedere energetic se bucură de o cerere crescândă și fac din bucătărie un simbol de stare. Ca un reprezentant Sondaj realizat de Zukunftsinstitut în numele Siemens sugerează că o bucătărie grozavă este mai importantă pentru germani decât mașina. O face modernă, dar utilă, este acum văzută ca o investiție pe termen lung.

O bucătărie de vis este o bucătărie pe măsură

Bucătărie modernă-echipament-jucăuș-lemn-de-înaltă calitate

Întrucât fiecare cameră are propriile dimensiuni, doar mobilierul personalizat se potrivește perfect și nu este irosit spațiul valoros. La fel, o bucătărie, modernă și personalizată, oferă spațiu maxim de depozitare. Dulapurile extensibile funcționale pot fi planificate individual în colțuri moarte în loc de compartimente mici sau rafturi deschise. Cum funcționează și personalizarea o gamă de bucătării pot fi găsite online pe această pagină. În plus, există o mare varietate de forme de bază din care puteți alege atunci când planificați bucătăria. Care dintre ele este potrivit pentru dvs. și, de asemenea, utilizează condițiile și proprietățile arhitecturale depinde de propriile preferințe, dar și de situația dvs. de viață.

Proiectarea unei bucătării în formă de U într-un mod modern și funcțional

bucătărie-modernă-alungită-gri-alb-gresie-perete bucătărie

Forma caracteristică a bucătăriei în formă de U face o utilizare optimă a spațiului și ocupă 3 din patru pereți. Prin urmare, nu este întotdeauna posibil să se integreze o zonă de luat masa. Este extrem de funcțional și oferă suficient spațiu de lucru și depozitare. Drept urmare, se iau în considerare multe aspecte ergonomice, iar navetele și fluxurile de lucru ale gospodinei sunt scurtate semnificativ. Multe dulapuri înalte planificate în această formă pot transmite rapid senzația de a fi copleșiți. Pur vizual, dulapurile înalte arată mai bine așezate pe o parte sau în colțuri.

Planificați bucătăria L într-un mod modern și practic – o bucătărie de colț

bucătărie-modern-colț bucătărie-lemn-arată-mic-funcțional-luminos

Există întotdeauna spațiu pentru o bucătărie în formă de L, indiferent de condițiile arhitecturale, motiv pentru care este cunoscută ca o versatilă. Amenajarea bucătăriei din colț permite cele mai scurte distanțe de mers între procesele de lucru și rămâne suficient spațiu pentru a amplasa o masă cu scaune. Se întâmplă adesea să se creeze un colț mort la unghiul de 90 de grade al formei L. Acest lucru poate fi evitat cu sisteme de dulapuri eficiente, astfel încât spațiul de stocare să nu se piardă inutil.

O bucătărie G concepută în stil modern și rural în același timp

bucătărie-modern-living-stil-casă-țară-modern-alb-luminos

Bucătăria G oferă funcționalitate maximă și, prin urmare, este perfectă pentru familiile a mai multor persoane. Cu toate acestea, necesită un spațiu de bucătărie destul de mare – de la 12 metri pătrați și este soluția ideală pentru un plan deschis. Această formă este versatilă și poate fi proiectată individual în structura sa. Pare a fi o bază perfectă pentru bucătăria de vis, deoarece multe aspecte ale construcției moderne de bucătărie, cum ar fi o insulă de bucătărie sau un blat de bucătărie, sunt posibile.

Planificați o bucătărie modernă cu o insulă de bucătărie

Bucătărie modernă-insulă-podea din lemn-alb-lucios

Bucătăriile cu insule sunt una dintre cele mai populare forme de planificare. Tendința pentru insulele de bucătărie se caracterizează în primul rând prin planul din ce în ce mai deschis al clădirilor noi, unde este nevoie de o tranziție lină în spațiul de locuit. Dacă camera oferă spațiul necesar de la 15 metri pătrați, există numeroase opțiuni pentru o planificare sofisticată a bucătăriei. Deoarece insula însăși poate fi combinată flexibil cu alte forme de bucătărie sau jucăuș cu alte dulapuri, de exemplu o serie de dulapuri înalte independente. Dacă există o rază de mișcare mai mică de 80 de centimetri pentru pasarele, o peninsulă poate fi planificată ca alternativă.

Proiectați bucătăria pentru a fi modernă, dar funcțională – bucătărie pe măsură pentru mai mult spațiu de depozitare

bucătărie-modern-plan-depozitare-spațiu-depozitare-funcțional-practic

În apartamentele mici există adesea o lipsă de spațiu de depozitare, dar nici mini-bucătăriile nu trebuie să se descurce fără mobilier modern și confortabil. Cel mai important lucru nu este risipirea spațiului, ci optimizarea a ceea ce este disponibil. Acest lucru funcționează cel mai bine cu dulapurile realizate pentru a măsura până la înălțimea camerei. Acest lucru creează spațiu de stocare suplimentar în cazul în care soluțiile standard convenționale sunt altfel insuficiente. Ușile glisante economisesc spațiu, deoarece ușile suspendate convenționale necesită o suprafață mare pentru a se deplasa în fața dulapurilor.

Proiectați bucătăria pentru a fi modernă și durabilă folosind materiale de înaltă calitate

bucătărie-modern-alb-fără-mânere-parchet-lemn-podea-din-lemn-casă-țară-întunecată-din-oțel inoxidabil

Calitatea înaltă a unei bucătării începe cu alegerea corectă a materialului și a manoperei. Procesele moderne de producție și grosimea materialului de cel puțin 19 milimetri garantează rezistența maximă și o durată lungă de viață. Planificarea inteligentă a bucătăriei și mobilierul pe măsură vă permite să profitați la maximum de spațiu și să nu pierdeți niciun milimetru.