Bucătărie

Mobilier de bucătărie de lux de la SieMatic pentru bucătăria dvs. modernă

bucătărie-luxoasă-bucătărie-insulă

Studioul de design german SieMatic este, de asemenea, producătorul Mobila de bucatarie de lux și designeri ai unor bucătării moderne uimitoare – cu un design nou și un aspect elegant. O cameră, organizată și mobilată de specialiștii de la SieMatic, poate fi recunoscută imediat. Cu elementele lor retro din ultimele două secole, creează decoruri impresionante și împrejurimi confortabile.

mobilier de bucătărie de lux alb și accente maro de la SieMatic

luxos-alb-bucătărie-maro-accente-SieMatic-Italia

Mobilier modern de bucatarie de lux de la SieMatic se bazează pe contrastele și motivele avangardiste din ornamentele care atrag atenția clienților. the Mobila de bucatarie de lux sunt în culori deschise și neutre, astfel încât elementele întunecate și puternice să poată fi așezate pe mese, rafturi și aparate electrice din bucătărie. Schema alb-negru se accentuează cu ferestrele mari și ușile sau cadrele din sticlă.

Mobila de bucatarie de lux de la SieMatic

bucătărie-lux-SieMatic-Italia

High-tech, minimalism și clasicism pot fi ușor combinate în designul tuturor bucătăriilor moderne SieMatic. Ordinea și curățenia funcționează cu liniile pure ale Mobila de bucatarie de lux, care sunt de obicei în colțul premisei. Accentele sunt setate de un candelabru de cristal regal sau de dale ceramice mozaic pe pereți. Aceste elemente cheie reprezintă cea mai importantă regulă pe care designerii SieMatic o respectă în munca lor – simplitate și măreție sub un singur acoperiș.

mobilier de bucatarie de lux

mobilier-bucatarie-italian-luxos

Materialele de înaltă calitate precum tecul și ceramica, combinate cu marmură impresionantă arată motivul pentru care produsele cu marca SieMatic Mobila de bucatarie de lux se numește. Bucătăriile moderne SieMatic vor dura cu siguranță mult timp.

Abigail

SieMatic

mobilier de bucatarie de lux de la SieMatic

mobilier-bucatarie-de-lux-SieMatic-Italia

bucătărie simplă albă de la SieMatic

white-simple-kitchen-SieMatic-Italia

bucătărie albă de lux de la SieMatic

bucătărie-alb-luxoasă-SieMatic-Italia

mobilier de bucatarie de lux SieMatic

mobilier-bucatarie-de-lux-SieMatic-Italia

bucătărie-ornamente-originale-bucătărie-insulă