Bucătărie

Mini bucătărie cu design futurist – „Soria” de Vitor Xavier

Bucătărie model 3d-optică modernă-în formă de sferă

Un spațiu mare este un lux în zilele noastre, mai ales în marile orașe. Din motive practice, piesele de mobilier care economisesc spațiu și care ocupă puțin spațiu sunt mult mai solicitate decât oricând. Spațiul de locuit suficient este factorul decisiv pentru bunăstarea noastră. V-am spus deja despre avantajele unei bucătării compacte. Aici am dori să vă prezentăm o altă soluție la problema lipsei de spațiu de locuit – cea compactă Mini bucătărie „Soria” de Vitor Xavier.

Mini-bucătăria modernă facilitează viața de zi cu zi

Dulap încorporat cu emisferă de bucătărie compactă

Camera de zi, bucătăria și sufrageria tind să fie proiectate într-o singură cameră. Într-o proprietate cu un Mini bucătărie a trăi nu poate fi ușor. Designul inovator al designerului industrial Vitor Xavier din Porto, Portugalia se bazează pe forma de bază a unei sfere, și anume pe jumătatea inferioară a unei sfere. Modelul include un congelator integrat, plită cu inducție cu 4 plite, chiuvetă, spațiu de depozitare sub chiuvetă, baterie, tavă pentru tacâmuri și chiar o masă extensibilă. Și totul într-un finisaj destul de luxos.

Mini bucătărie – soluția perfectă pentru apartamentele mici

Bucătărie mini design modern-proiect de masă compactă de masă extensibilă

Cea ergonomică Mini bucătărie Soria este conceput pentru a oferi toate funcțiile așteptate de la o bucătărie într-un spațiu cât mai mic posibil. Vitor Xavier s-a specializat în design industrial, a fost implicat în proiecte de upcycling și a participat la mai multe concursuri de design.

Mini bucătăria Soria este sofisticată și extrem de practică

Congelator-frigider-mini-bucătărie încorporat

Proiectele inovatoare pentru economisirea spațiului nu sunt importante doar din motive practice. Datorită aspectului lor, se încadrează perfect în stilul de viață modern. Elegantul Mini bucătărie se potrivește perfect în spațiul de locuit modern deschis și este o atracție excelentă.

Soria este foarte compact, dar în același timp foarte funcțional și practic

Design bucătărie optică cutie tacâmuri-design modern

Soria impresionează prin aspectul său elegant și aspectul contemporan. Cu siguranță ar face viața mai ușoară atunci când spațiul este limitat.

Bucătărie netradițională cu o ținută futuristă

Plita mini bucatarie design modern Soria

Ustensile de bucătărie pot fi depozitate sub plită

Vitor Xavier Bucătărie Design futurist

Bucătăria compactă atrage atenția tuturor

Model 3D design construit în bucătărie modern