Bucătărie

Insula mobilă de bucătărie pe roți – idei și soluții de economisire a spațiului pentru zona de bucătărie

mobilă de bucătărie insulă design minimalist modern lumină întunecată combina lampă suspendată

O insulă mobilă de bucătărie are multe avantaje. Puteți să le mutați cu ușurință în jurul bucătăriei pentru a ușura pregătirea alimentelor. În plus, insulele de bucătărie pot fi repoziționate individual în timp ce prietenii sau alți oaspeți vizitează, de exemplu. O insulă de bucătărie cu scaune este, de asemenea, o modalitate excelentă de a oferi camerei dvs. un aspect modern sau industrial în acest sens. Din acest motiv, am prezentat în acest ghid sfaturi și exemple pentru insule mobile de bucătărie în interioare contemporane.

Insula mobilă de bucătărie – găsiți varianta potrivită

bucatarie stil industrial insula mica mobila mobila transportabila fructe container sticla bucatarie

În bucătăria modernă, totul se învârte în jurul esteticii, ergonomiei și căldurii primitoare într-un pachet elegant și elegant. Dar există multe accesorii de bucătărie care sunt încă blocate în trecut. Tradiția înlocuiește adesea soluțiile creative care vă pot ușura viața. Insula mobilă de bucătărie este un astfel de adaos care ar trebui să fie mult mai popular decât este deja. Insula de bucătărie pe roți combină eficiența cu designul elegant și este un plus inteligent care vă promite mai mult decât o performanță.

mobilă de bucătărie insulă cratițe lungi înalte închide bucătărie rustică vintage de stil industrial

Insula de bucătărie funcționează în multe feluri, nu în ultimul rând ca un fel de „centru de comandă”. O versiune personalizată, la fel ca oricare dintre stilurile industriale inteligente de rulare, oferă același nivel ridicat de funcționalitate, dar datorită caracteristicilor sale suplimentare și esteticii îndrăznețe, se învârte în jurul insulei de bucătărie instalată tradițional în alb.

insulă mobilă de bucătărie dublă side by side insulă de gătit cărucior de bucătărie pe roți stil industrial blaturi din marmură de fier rulou

Două mese mobile diferite pot fi poziționate împreună pentru a personaliza aspectul insulei de bucătărie în stil industrial. Această insulă mobilă de bucătărie are o suprafață din oțel inoxidabil și roți mari pe partea inferioară. Acestea îi conferă un aspect industrial, în timp ce elementele păstrează și aspectul general al bucătăriei minimalist și luminos.

insulă mobilă de bucătărie dublă side by side insulă de bucătărie cărucior pe roți uși dulap design modern

Un blat de lucru din lemn și ușile albe ale dulapului formează această unitate transportabilă pe roți și o mențin în armonie cu aspectul modern și eclectic al bucătăriei. Roțile de pe fundul acestei insule posibile de bucătărie albă se mișcă, de asemenea, astfel încât să puteți pregăti lucrurile mai aproape de restul tejghelei sau să le mutați afară dacă aveți nevoie de mai mult spațiu.

Insulă flexibilă de bucătărie mobilă pentru mai mult confort

mobilă de bucătărie insulă de gătit coș de bucătărie pe roți design modern uși dulap bucătărie albă fereastră mare

Această insulă mobilă de bucătărie într-o cameră luminoasă poate fi plasată în mijlocul bucătăriei sau împinsă în lateral pentru a face loc unei adunări mari sau a unei cine de familie. Culoarea albă face camera să pară și mai mare, în timp ce ferestrele largi oferă o lumină suplimentară.

insulă de bucătărie mobilă insulă de gătit dublă cărucior pe roți sertare de design minimalist moderne combinație grinzi din lemn

Atât insula mobilă de bucătărie, cât și masa de luat masa pot fi mutate în acest interior modern, deoarece cele două mobilier sunt pe role. Acest lucru facilitează curățarea podelei și optimizarea spațiului din bucătărie pentru a se potrivi nevoilor proprietarilor.

insulă de bucătărie mobilă insulă de gătit dublă cărucior pe roți design minimalist modern usi de sticlă grădină lumina soarelui

Puteți utiliza această unitate mobilă mare, albă, ca o cameră de pregătire suplimentară direct în zona de gătit sau glisați-o pe perete. Așadar, aveți un bufet care se potrivește perfect în fiecare colț și este potrivit pentru mai multe persoane. Părțile laterale coboară destul de mult pentru a ascunde parțial roțile în partea de jos. Acest lucru creează continuitate în bucătăria albă strălucitoare.

Forma și funcția se rotesc împreună

mobilă de bucătărie insulă cărucior dublu din lemn masă laterală pe roți chiuvetă în fața ferestrei masă scaune cuptor din oțel inoxidabil

Insula mobilă de bucătărie pe roți este o idee care a apărut din bucătăria comercială. Cu cărucioarele moderne de bucătărie din lemn, care oferă de două ori mai multe insule de bucătărie șic și bine organizate, există o mulțime de opțiuni pentru fiecare proprietar. Potrivind fiecare design și stil, schemă de culori și șablon pe care le aveți în bucătărie, insula pe roți contribuie la revitalizarea bucătăriei dvs. cu o joie de vivre tânără..

mobilă de bucătărie insulă dublă din lemn insulă de gătit cărucior pe roți chiuvetă în fața ferestrei podea din lemn

Când vine vorba de un cărucior de bucătărie, ideea principală este să lăsați forma să urmeze funcția. Acest lucru este valabil mai ales dacă alegeți o insulă mobilă de bucătărie pentru un spațiu compact. Planul de bucătărie ar trebui să dicteze dimensiunea, forma și caracteristicile pe care ar trebui să le aducă acasă. Dacă aveți o bucătărie lungă și îngustă, cu foarte puțin spațiu între pereți, o insulă dreptunghiulară cu aspect clar este alegerea ideală. Puteți alege fie o unitate pătrată cu mult spațiu de depozitare, fie căruciorul rotund de bucătărie cu un blat robust.

unitate de bucatarie mica insula bucatarie rulou design alb rafturi sertare usa

Alegerea unei bucătării cu insulă și blat este similară cu proiectarea unui spațiu normal de bucătărie din punct de vedere al stilului, dimensiunii și proporțiilor. Cu versiunile mobile, totuși, trebuie să vă gândiți dacă doriți să le folosiți ca un cărucior rece pentru servire atunci când nu sunt utilizate. Dacă da, gândiți-vă la căruțe care sunt ușoare și care au foarte puține rafturi închise suplimentare.

Insulă de bucătărie mobilă cu design contemporan

mobilă de bucătărie insulă de gătit cărucior de bucătărie pe roți design modern perete roșu tavan element industrial frigider

O insulă de bucătărie cu roți pivotante nu trebuie doar să fie o simplă căruță de bucătărie care să servească diverse scopuri. În zilele noastre, designerii creează niște insule de bucătărie uimitoare și cu drepturi depline, la fel de elaborate ca și cele fără roți. Cu toate acestea, ele oferă multă flexibilitate atunci când vine vorba de mișcare. Blatul de bucătărie al insulei este o altă caracteristică importantă care definește aspectul și atracția. Alegerea unui material asemănător mesei de mese adiacente sau rafturilor de bucătărie la umbră creează, de asemenea, o atmosferă coerentă și plăcută în bucătăria modernă.

insulă de bucătărie mobilă, scaune individuale, insulă de bucătărie albă cărucior pe roți roți montate iluminat bucătărie

Evident, iluminatul este, de asemenea, un factor cheie în proiectarea bucătăriei. Deci, asigurați-vă că aveți amestecul potrivit de lumină naturală și iluminare ambientală concentrată pentru insula dvs. mobilă de bucătărie. Dacă intenționați să utilizați insula atât ca bufet, cât și ca zonă de luat masa, trebuie să luați în considerare diferitele condiții de iluminare pentru fiecare sarcină. Cu ajutorul unui comutator de reglare, puteți realiza acest lucru fără prea mult efort.

Un amestec creativ de stiluri

trend insulă bucătărie pe roți din oțel inoxidabil design retro fotoliu raft cărți tavan înalt fereastră covor de bucătărie montat forme geometrice

În timp ce un blat de bucătărie pe rotile este o opțiune la modă, aceste adăugări ingenioase arată și mai superb în bucătăriile rustice și industriale. Majoritatea insulelor de gătit rulante își au originile într-un cadru industrial. Din acest motiv, nu veți fi prea nerăbdători să găsiți unul care să se potrivească cu designul bucătăriei dvs. în acest fel. Indiferent dacă bucătăria dvs. este vintage sau victoriană, o insulă mobilă de bucătărie trebuie să o servească cu clasă și expertiză.

idei inspiratoare bucatarie moderna insula pe roti sertare albastre din taburet din otel inoxidabil cosuri pentru pardoseala laminata

O insulă mobilă de bucătărie cu scaune vă permite, de asemenea, să comutați între numeroasele vederi pe care bucătăria dvs. le oferă. Într-o lume în care peisajul din exterior definește majoritatea caselor și atracția lor generală, acesta este un factor pe care nu îl puteți ignora. În unele cazuri, o insulă mobilă de bucătărie poate fi jucăușă și în alte ocazii poate fi pragmatică, dar are ceva pentru toată lumea.