Bucătărie

Insula de bucătărie pe roți: formă și funcție

suprafață de tăiere schemă de culori neutre confortabile

Estetică, ergonomie și căldură primitoare – acestea sunt cuvintele cheie din bucătăria modernă. Și când se reunesc într-un pachet compact și elegant, așa se numește Insula de bucătărie pe roți. Da, există multe noi adăugiri și soluții creative pentru zona de bucătărie care vă pot ușura viața. Insula mobilă de bucătărie este un astfel de adaos care câștigă popularitate imensă recent. Combinația de eficiență cu designul elegant face din insula bucătăriei pe roți un plus șic care vă poate servi bine în mai multe moduri.

the Insula de bucătărie pe roți este o idee care a apărut din bucătăria industrială și oferă căruțe reci pentru bucătăria modernă, dublează substanțial posibilitățile într-o bucătărie bine organizată. Deci, există multe opțiuni pentru fiecare proprietar. Potrivind fiecare stil de design, schemă de culori și șablon de design pe care îl aveți în bucătărie, insula pe roți vă poate revigora atmosfera și vă poate aduce o anumită doză de joie de vivere tinerească în bucătăria dvs.!

Insula de bucătărie pe roți – mică și eficientă

Idei de proiectare a pardoselilor laminate realizate din lemn

Dacă avem un Insula de bucătărie pe roți atunci trebuie să lăsăm forma să urmeze funcția și acest lucru este valabil mai ales atunci când aveți nevoie de o insulă mobilă de bucătărie pentru o bucătărie compactă. Planul general al bucătăriei dvs. ar trebui să determine dimensiunea insulei mobile, forma și caracteristicile sale. Dacă aveți o bucătărie lungă și îngustă, cu foarte puțin spațiu între pereți, o insulă dreptunghiulară cu aspect îngrijit ar fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Dacă aveți o bucătărie mică, pătrată, puteți opta fie pentru o insulă mobilă cu mult spațiu de depozitare, fie pentru un cărucior rotund de bucătărie cu un blat robust..

Alegerea unei insule de bucătărie pe roți este similară cu alegerea unei insule de bucătărie obișnuite în ceea ce privește stilul, dimensiunea și caracteristicile. Cu versiunea mobilă, totuși, trebuie să vă gândiți dacă doriți să utilizați insula de bucătărie ca cărucior de servire atunci când nu o utilizați ca insulă de bucătărie. Dacă da, puteți alege un coș care este ușor și are foarte puține rafturi închise suplimentare.

Insula de bucătărie pe roți – modele moderne

Idei de insulă de bucătărie minimalist modern

unu Insula de bucătărie pe roți nu trebuie doar să fie un simplu cărucior de bucătărie care să servească scopurilor diferite. Designerii contemporani gândesc întotdeauna noi, uimitoare insule de bucătărie pe deplin, care sunt la fel de elaborate și complexe ca acestea fără roți și totuși vă oferă multă flexibilitate atunci când vine vorba de mișcare. Blatul insulei mobile de bucătărie este o altă caracteristică importantă care definește aspectul și atractivitatea generală. Alegerea unui material este, de asemenea, crucială, trebuie să se potrivească cu masa de masă vecină sau cu rafturile de bucătărie, astfel încât să se creeze o atmosferă coerentă și plăcută în bucătăria modernă.

Iluminarea este, desigur, un factor cheie în proiectarea bucătăriei dvs., deci asigurați-vă că aveți un amestec potrivit de iluminat direcțional și difuz pentru insula mobilă de bucătărie. Oricine intenționează să utilizeze insula pe roți atât ca zonă de pregătire, cât și ca zonă de luat masa, trebuie să ia în considerare diferitele cerințe de iluminare pentru aceste funcții. Cu lumini cu opțiune de reglare și o remorcă inteligentă, acest lucru poate fi realizat fără prea mult efort sau agitație!

Insula de bucătărie pe roți – un amestec creativ de stiluri

Gătitul pe insulă din lemn se bucură de un design practic

În timp ce clasele Insula de bucătărie pe roți Este o opțiune la modă, aceste adăugări viclene pe roți încă arată superb în bucătărie, care este proiectată în stil rustic, industrial sau rural. Deoarece majoritatea insulelor de bucătărie rulante își datorează creația unui fundal industrial, ele se potrivesc perfect pentru bucătăriile echipate industrial. Doar puneți mai mult accent pe aparatele dvs. de bucătărie din oțel inoxidabil și vasele de cupru și veți obține imaginea perfectă a unei bucătării în stil industrial. Dacă v-ați amenajat bucătăria în stil vintage sau victorian, atunci insula pe roți se rostogolește acolo atât cu clasă, cât și cu eleganță!

Deci, după cum puteți vedea, o insulă de bucătărie pe role nu este doar un plus pentru bucătăria modernă, ci și un apel interesant și bogat în caracteristici. Acesta este un factor care pur și simplu nu poate fi ignorat. Jucaus uneori și pragmatic în alte ocazii, insula de bucătărie pe roți oferă ceva pentru toată lumea … Deci, ești gata să te rostogolești?

Insulă modernă din lemn ca un plus la bucătăria bloc

Insula de gătit farfurie de marmură pregătirea mâncării

Mic insulă de gătit din oțel inoxidabil pentru bucătărie în stil de viață industrial

Idei de bucătărie din lemn pentru bucătărie Idei elegante de design elegant

Proiectați o bucătărie mică – insula de bucătărie oferă scaune suplimentare

Suprafața insulelor din lemn rulează practic o suprafață de tăiere suplimentară

Modernă și practică – bucătărie pe colț cu insulă de bucătărie pe roți

schema de culori neutre de design minimalist modern

Role de lemn realizate idei clasice de bucătărie

Stilul stilului lemnului de frasin arată roțile din bucătărie

Role din lemn, idei practice de proiectare

design modern practic confortabil elegant

Detalii din sticlă din lemn din oțel inoxidabil

faceți insula de gătit cu roți practic flexibilă

insulă compactă din lemn care servește roți pentru cărucioare

Bucătărie de proiectare insulă roll idee rece

Formă bucătărie insulă lemn culoare albastru deschis

Rolls din oțel inoxidabil idei moderne de design elegant

Role cu insule de bucătărie proiectează o bucătărie flexibilă

Insula realizată din role din oțel inoxidabil cu design modern

Idei de design modern minimalist elegant

Insula de bucătărie acoperă podeaua laminată de culoare verde deschis, elegantă

Tapet model floral dulapuri albe insulă din lemn

Insule de bucătărie rulează idei moderne de design elegant elegant

rola de insulă verde de bucătărie minimalistă

Bucătărie picioare din oțel roșu insulă de gătit practic elegantă

Idei de proiectare a insulelor din lemn de bucătărie