Bucătărie

Idei de design pentru bucătării în stil modern – Pep it up!

design-bucătărie-neregulat-design-futurist-negru-alb

Există un număr infinit de variante și modele pentru bucătăria modernă. Atunci când alegeți, nu doar gustul dvs. joacă un rol important, ci și planul de podea și dimensiunea camerei în care urmează să fie instalate unitățile de bucătărie. Cu toate acestea, diferite inspirații sunt întotdeauna un lucru binevenit, motiv pentru care am pus la punct câteva idei de design pentru bucătărie. Fiecare idee de design pentru bucătării merită luată în considerare și garantează un aspect unic, al cărui scop este de a face timpul petrecut în bucătărie cât mai confortabil. Lasă-te inspirat și încearcă să folosești bucătăriile de designer și sugestiile pentru tine!

design-bucătării-bucătărie-mare-insulă-maro-gresie lucioasă

Încercați să faceți bucătăria modernă și mai interesantă și mai familiară cu câteva elemente suplimentare, forme sau materiale speciale, astfel încât să nu doriți să părăsiți deloc bucătăria. Fie că sunteți în căutarea unor idei pentru un spațiu mare sau a unui design pentru o bucătărie mică, este posibil să găsiți ceva potrivit mai jos.

Design pentru bucătării în negru

design-bucatarii-negre-dulapuri-albe-insula-masa-de-masa-din-lemn

Deși utilizarea multor negri în bucătărie nu este evitată de puține ori, deoarece pur și simplu nu aveți încredere în culoarea închisă, o cameră luminoasă poate arăta în special dacă dulapurile de bucătărie sunt alese în întregime în negru. Puteți alege între un luciu modern modern sau un finisaj mat. Luciul ridicat are avantajul că reflectă și lumina, în timp ce negru mat arată deosebit de elegant.

design pentru bucătării-negru-mat-raft-modern-bucătărie-insulă

Anumite materiale precum lemnul lăcuit sau piatra naturală pot crea, de asemenea, aspectul dorit. Dacă nu îndrăznești să alegi culoarea neagră, în ciuda fațadelor mari ale ferestrelor și multă lumină naturală, poți lua în considerare și un design pentru bucătării în alb și negru și astfel să creezi un echilibru.

Bucătării iluminate cu podea

proiectare pentru bucătării iluminat bucătărie-lămpi-iluminat indirect-dulapuri-gri

Chiar și cu ferestre mari și multă lumină naturală, lumina artificială este necesară seara. Lămpile de deasupra suprafeței de lucru și o lampă pe tavan sunt necesare pentru a putea găti confortabil seara. Dar puteți utiliza și alte efecte de iluminare pentru a pune bucătăria modernă în centrul atenției și a o face un adevărat punct de atracție.

proiect pentru bucătării iluminat-efect de podea-insulă de bucătărie-laminat

Iluminarea chiar deasupra solului este foarte atractivă. Acest tip de design de bucătărie creează, de asemenea, impresia că dulapurile plutesc în aer. Bucătăria sau insula de gătit pot fi, de asemenea, evidențiate în același mod. În acest scop, luminile sunt atașate pur și simplu direct sub blatul proeminent. Pentru un astfel de design, lămpile LED sunt perfecte pentru bucătăriile cu iluminare decorativă, deoarece sunt economice și vin în diferite nuanțe de galben și alb.

Combinați materiale naturale

design-bucătării-materiale naturale-scaune de bar-marmură-alb-maro-bucătării

Bucătăriile moderne pot consta dintr-o mare varietate de materiale. O combinație plăcută este piatra și lemnul, de exemplu, pentru că creați un contrast interesant între materialul cald și cel rece. Blaturile de lucru din piatră și placarea insulei cu lemn arată deosebit de elegant. De asemenea, puteți alege piatra naturală cu un design pentru bucătării cu scaune de bar din lemn.

design-bucătărie-piatră-naturală-blat-de-oglindă-cu-oglindă-din-lemn

În general, pot fi create diferite efecte. Lemnul și metalul sau piatra și metalul arată, de asemenea, atrăgător și se potrivesc minunat cu o bucătărie cu luciu ridicat. În orice caz, veți obține bucătării de înaltă calitate dacă aveți încredere în producătorul potrivit de bucătărie. Deci, faceți-vă cercetările cu mult timp în avans și căutați garanția. De asemenea, ar trebui să aflați despre tipurile adecvate de piatră naturală pentru blatul de lucru și tipurile de lemn potrivite pentru dulapuri.

design pentru bucătării lemn-negru-alb-bucătărie-insulă-stil-minimalist

Atât variantele pentru forme, cât și culorile sunt numeroase pentru designul modern al bucătăriilor și, prin urmare, pot fi planificate după cum doriți. Deasupra puteți vedea o variantă atractivă din lemn și piatră în negru și gri foarte deschis și alb.

Formă neregulată pentru dulapuri și insulă de bucătărie

design-bucătării-forme-neregulate-nivel-cuptor-design-ferestre-fronturi

Liniile drepte și simple sunt fără îndoială o caracteristică tipică a designului de bucătărie modernă și minimalistă și fac pur și simplu parte din aceasta. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că elementele individuale trebuie să aibă în mod necesar forma unui cuboid regulat. Dimpotrivă, vă puteți juca cu forme și, de exemplu, puteți lăsa un dulap să iasă din lateral.

Insula sculpturală de bucătărie

design-bucătărie-bucătărie-insulă-contra-sculptură-beton-lemn

Dacă doriți să vă faceți bucătăria modernă și căutați un design neobișnuit pentru insula de bucătărie, alegeți modele de bucătărie care au o insulă sculpturală. Se transformă dintr-un element pur util într-un punct culminant pentru cameră și arată artistic și atractiv. Cu betonul, puteți crea chiar și un design individual pentru bucătăriile cu insule și le puteți adapta la spațiul și gustul dvs..

design-bucătărie-artful-forme-insulă-sculptură-sticlă-masă-minimalist-modern

Același lucru se aplică unei bucătării cu un blat care este conectat direct la insulă sau poate chiar face parte din ea. Voi decideți cât de extravagant ar trebui să fie aspectul în cele din urmă. Există modele mai subtile în care doar câteva rotunjiri sunt folosite ca efecte, precum și modele de gătit și insule de bucătărie deosebit de neregulate..

Combinați culori neutre și puternice

design-bucătării-moderne-gri-galbene-accente-proaspete-idei

Culorile neutre sunt simple și elegante și, de asemenea, arată minunat în bucătărie. Nu este neobișnuit ca ele să fie prima alegere pentru bucătăriile minimaliste. Prin urmare, o bucătărie în gri lucios, negru, alb sau bej nu este neobișnuită. Cu toate acestea, există iubitori de minimalism cărora li se pare prea neutru aspectul neutru. Și pentru astfel de persoane există accente colorate.

design-bucătărie-colorat-cu-accent-culori-luciu-lucios-negru-blat

Fie că designul pentru bucătării în gri cu galben din exemplu, o versiune neagră cu uși de dulap viu colorate sau orice altă combinație de culori, principalul lucru este că se potrivește gustului dumneavoastră. Culorile de accent pot fi utilizate nu numai cu ajutorul designului pentru fronturile de bucătărie, ci și prin alte elemente de bucătărie, cum ar fi blatul de lucru.

Insula bucătăriei în direcții diferite

design-bucătării-originale-t-formă-maro-lemn-modele-bucătărie

În cazul unui design pentru bucătării cu blat și insulă de bucătărie, se poate alege și un design complet diferit. De ce trebuie să fie întotdeauna dreptunghiulare și să alerge într-o singură direcție? În schimb, utilizați ambele elemente de bucătărie pentru a crea o formă originală în T! Acest lucru creează o structură interesantă, iar bucătăria are două zone separate – un ghișeu pentru ședere și o insulă pentru lucru.

design pentru bucătării bucătărie-insulă-forme-t-alb-minimalist

De asemenea, designul bucătăriilor în formă de L nu poate fi utilizat doar pentru unitățile de bucătărie. Forma poate fi aleasă și ca direcție pentru cele două elemente de bucătărie menționate. Nu de puține ori, un design de cerc pentru bucătării este folosit pentru a sparge puțin aspectul drept și minimalist. Pentru a vă asigura că bucătăria rămâne modernă, ar trebui să utilizați suficient alte proprietăți minimaliste, cum ar fi luciul ridicat. Ce formă este mai bună depinde în primul rând de camera dvs. și de poziția bucătăriei în ea.