Bucătărie

Hota extractoare Elica – Compania introduce noi produse la Eurocucina 2018

Elica noi modele hota aragaz design modern

O hotă extractivă a fost mult timp mai mult decât un dispozitiv pentru filtrarea și extragerea vaporilor de gătit, și anume un punct culminant elegant pentru fiecare bucătărie. Modelele de la producătorul italian Elica sunt deosebit de impresionante. Fiecare hota Elica este o expresie a esteticii și eleganței moderne care caracterizează marca. La târgul internațional de mobilier de bucătărie Eurocucina 2018, care a avut loc la Milano la sfârșitul lunii aprilie, vizitatorii au putut să întrevadă viitorul. Renumita companie a prezentat ultimele sale produse, care reprezintă combinația perfectă de inovație și design. Inovațiile Elica au fost prezentate într-o zonă expozițională atrăgătoare de 800 de metri pătrați.

Standul Elica – inovația se întâlnește cu designul

Plită cu inducție cu extractor integrat Rotiți clapeta Activați sistemul

Firma italiană de arhitectură Labics a fost însărcinată să proiecteze interiorul pentru târg. Ideea proiectului se întoarce la un mediu urban – o metaforă pentru lumea Elica. Un spațiu deschis, curgător, împărțit într-o serie de clădiri mici și străzi. Interiorul ar trebui să fie conceput ca o zonă de living primitoare, în care produsele Elica intră în propriile lor.

Hota Elica controlează placa de plită prin intermediul telefonului mobil

Fiecare cameră avea o temă diferită și le-a permis vizitatorilor să se familiarizeze cu noile produse ale mărcii, să învețe despre funcțiile lor și să interacționeze cu ele. Zona publică extinsă, pe de altă parte, era alcătuită dintr-o serie de străzi și piețe dintr-un oraș. Designul interior a oferit o imagine completă a companiei. Un mare accent a fost pus și pe materialele utilizate. Când vizitatorii târgului mergeau prin micul oraș Elica, puteau vizita camere diferite și obține informații despre diferitele specificații ale produsului.

Plita cu gaz modern Inovatoare Fair Elica 2018

Camerele – „Inspired Cooking”, „Silence”, „Lighting” și „ConnectAir” – au fost proiectate pentru a prezenta cele mai noi produse și modul în care funcționează, în timp ce camera „Vision” a arătat interpretarea lui Elica despre bucătăria viitorului. Am rezumat cele mai importante momente ale târgului pentru dvs.:

Plită cu inducție cu hota extractivă integrată – NikolaTesla Switch

Plită cu inducție cu hota extractivă integrată Elica Nicola Tesla Switch

În prima cameră, intitulată „Gătit inspirat”, accentul a fost pus pe noua linie de produse „NikolaTesla Switch”. Câmpul inovativ indifuncțional cu hota de extractie integrată revoluționează experiența zilnică de gătit și ne răstoarnă ideile. Inducția și aspirația sunt combinate într-un singur produs.

Plită cu inducție extractor integrat clapetă insulă modernă inovatoare

„Comutatorul NikolaTesla” oferă toate avantajele plitelor cu inducție, precum gătitul rapid și curățarea ușoară, în timp ce sistemul de extracție atinge un nivel ridicat de performanță în ceea ce privește extragerea fumului, nivelurile de zgomot și eficiența energetică (clasa A +). Este chiar de cinci ori mai puternic decât sistemele convenționale. Un inel cu efect de fontă și un cerc de sticlă sunt poziționate în centrul plăcii plitei. Aspirația este activată prin rotirea acestui element circular.

Plită cu inducție Elica alb nou sistem de evacuare integrat

Plită cu inducție Elica albă cu extractor integrat, insulă de gătit modernă

Hota aragazului Elica Haiku

Hota extractora Elica noua montare pe perete seria Haiku neagra

Sala „Silence”, pe de altă parte, a fost creată pentru a prezenta noua linie de produse Haiku. Seria include hote de extractie moderne care întruchipează conceptul de linii clare, sisteme puternice de evacuare, niveluri reduse de zgomot și materiale de înaltă calitate. Această nouă capotă extractivă de la Elica este rezultatul dorinței unei forme simplificate, fără elemente de prisos, dar care este îmbogățită în același timp cu conținuturi diferite, care interacționează armonios.

Hote extractive Elica negre de montare pe perete aer evacuat seria Haiku

Toate conceptele care fac din Haiku un produs extrem de inovator din categoria sa sunt implementate la o adâncime de doar 32 cm. Hota cu ecran plat și dulapul de fum se alătură perfect și formează o singură margine, ceea ce face ca imaginea de ansamblu să pară deosebit de armonioasă.

Elica capota extractor insulă bucătărie modernă-living plită mare

Hota extractoare Elica montată pe perete, aspect beton Haiku

Instalare plafon insulă capotă extractor Elica aspect simplu

Hota extractoare Elica Lullaby cu iluminare integrată

Insula hotei Elica cu lumina LED integrata

„Cântec de leagăn” se concentrează pe subiecte precum arhitectura, materialul și lumina, care joacă un rol deosebit de important în bucătărie. Hota de plafon de la Elica oferă o multitudine de funcții, deschide noi perspective și creează medii inovatoare în care vă puteți scufunda și vă puteți simți bine.

Hota aragazului Elica montat pe tavan, iluminat cu LED integrat

Lumina este punctul central al liniei de produse „Lullaby”: Distribuția uniformă și echilibrată a luminii în cameră creează o ambianță unică și atmosferică. Puteți regla intensitatea luminii și alege temperatura culorii. Modelul este perfect pentru spațiile de locuit deschise, unde bucătăria și camera de zi ar trebui să se armonizeze vizual.

Hota aragazului cu lumina LED din lemn de design modern

Combinație de lămpi de plafon Elica cu capotă cu plită

Lămpi suspendate cu capotă extractoare, design fără cameră, cu fler japonez

ConnectAir și Snap – ultima generație de opțiuni de conectivitate

Elica hotă funcționarea telefonului mobil calitatea aerului

„ConnectAir” a fost camera în care au fost prezentate soluțiile exclusive pentru casă inteligentă Elica. La Eurocucina 2018, Elica a prezentat o selecție de produse care pot fi controlate de smartphone-uri. Conexiunea wireless între plita cu inducție, hota de extracție și dispozitivul Snap pentru controlul calității aerului permite gestionarea completă a aerului în bucătărie. Deoarece bucătăria și camera de zi se revarsă de obicei una în cealaltă în clădirile noi, aerul proaspăt din cameră este esențial pentru bunăstare.

Hota de extractie a sticlei de sticlă de cupru mat Luminos bucătărie modernă

Hota extractoare este punctul central al acestui sistem revoluționar de casă inteligentă. Prin comunicarea directă cu plita și „Snap”, acesta monitorizează aerul din cameră și se activează automat, dacă este necesar, pentru a asigura o calitate ridicată a aerului în timpul gătitului și între timp.

Hota Elica Summilux

Hota extractivă Elica nouă lumină optică Summilux din cupru

O parte a noii linii de produse Téchne este hota de recirculare „Summilux”. Modelul poate fi conectat la dispozitivul „Snap” printr-o aplicație specială, iar calitatea aerului poate fi monitorizată. Un alt punct plus – are mai multe surse de lumină LED cu puteri diferite (9 W, 30 W, 40 W, 3500 K). Lumina în sus poate fi estompată pentru a crea o ambianță primitoare. Inelul cu LED, care este îndreptat în jos către plită, asigură o luminozitate suficientă. Combinația de oțel inoxidabil lustruit și sticlă creează echilibrul perfect între estetică și tehnologie.

Hota extractiva Elica design modern sticla aspect cupru

Hota extractivă a lămpii suspendate Elica într-o insulă de gătit din oțel inoxidabil