Bucătărie

Designul modern al bucătăriei combină bucătăria și camera de zi

design bucatarie moderna albastru galben motus living parchet bucatarie insula

Vârsta bucătăriei tradiționale, care este o lume proprie, separată de sufragerie și sufragerie prin patru pereți, trece încet și în curând va exista cel mai probabil doar în trecut. În epoca spațiilor de locuit deschise și a zonelor sociale care încurajează o interacțiune mai mare între membrii familiei, asta reprezintă design modern de bucatarie Acum, în majoritatea cazurilor, este o extindere a zonei de locuit, tocmai acest concept a fost dus la un nivel complet nou de către designerii de la Scavolini. O demonstrează cu noul lor produs, numit Motus Kitchen, care creează o legătură simbiotică și organică între cele două camere. Astăzi vă prezentăm designul inteligent și modern al bucătăriei cu numele „Motus”.

Ideea modernă de proiectare a bucătăriei cu placă de jos pentru televizorbucatarie design galben deschis otel blat masa masa tv lowboard

Designul modern al bucătăriei a fost creat de Vittore Niolu. Sistemul de bucătărie Motus nu oferă consumatorilor o gamă nesfârșită de opțiuni. Fiecare bucătărie este special concepută pentru a satisface nevoile dvs. specifice și puteți oricând să îndepărtați componentele individuale, rafturile și dulapurile pentru a adapta mai bine designul bucătăriei moderne la nevoile stilului dvs. de viață. Spațiul nu este o problemă cu bucătăria Motus, este un sistem excelent „care curge”, transformă chiar și cel mai mic colț într-o unitate de afișare și depozitare organizată și versatilă. Datorită fluidității designului, bucătăria și camera de zi sunt conectate vizual aici. Granița dintre cele două camere este ușor neclară. Aceasta este pur și simplu o bucătărie dinamică și la modă pentru casa urbană și modernă!

Ideea modernă de design a bucătăriei, cu luciu ridicat și cu raft încorporat

bucătării moderne proiectare bucătărie albă insulă bar raft încorporat luciu ridicat

Designul ușilor și lipsa mânerelor favorizează crearea unui cadru elegant și neconvențional în care designul modern al bucătăriei și camera de zi se completează reciproc până la punctul în care este dificil să se distingă una de cealaltă.

Design de bucătărie gri cu o insulă de bucătărie originală

hota kuechen design gri insulă albă modernă

Bucătărie și sufragerie într-una

bucatarie design italian motus lemn gri deschis chiuveta

Bucătărie modernă, lucioasă, cu o unitate de perete potrivită

bucatarie design bej lucios modern masa de luat masa interior interior living alb

O variantă a aceluiași design de bucătărie cu masă și raft

bucatarii moderne design unitate de perete idee masa de luat masa gri deschis luciu ridicat

Bucătărie gri și placă pentru sufrageria într-una singură

bucatarii moderne design gri perete minimalist masa masa canapea alb

Designul modern al bucătăriei, cu o mulțime de rafturi

mobilier de bucatarie gri alb chiuveta chiuveta scaun de perete incorporabil

Design bucătărie de către Scavolini.