Bucătărie

Design futurist de bucătărie de către Splinterworks din Anglia

Design fascinant de bucătărie futuristă

Râzând în fața convenției, aceste unități de bucătărie interesante și inovatoare au fost create de compania de design “Splinterworks ‘ creat din Anglia. Tânăra companie a fost fondată abia acum doi ani și este deja pe piața mondială. Nu este surprinzător cu produse atât de fascinante ca ale lor futurist Proiecte de bucătărie.

Aceste unități super elegante au fost proiectate de artiști și meșteri pentru a combina estetica puternică cu funcționalitatea excelentă. Obosit de cablurile convenționale pentru echipamentul de bucătărie „Splinterworks” cu dumneavoastră design futurist adăugați o nouă dimensiune acestui mediu de lucru. Acest lucru este tipic muncii lor “Punct critic “- Proiect care creează un spațiu extrem de frumos, care seamănă mai degrabă cu un foaier de galerie de artă decât cu o simplă bucătărie.

Splinterworks  design futurist de bucătărie

bucătării futuriste de la Splinterworks

Unitățile descrise aici sunt cele mai bune design futurist de bucătărie și seamănă cu sculptura mai modernă decât blaturile și aparatele funcționale. „Splinterworks” cu toate acestea, a fost foarte concentrat pe caracter practic și nimic din aceste modele nu este capricios și fără niciun scop util. Formele independente ale unităților de podea sunt atât unghiulare, cât și curbate, în funcție de unghiul de vedere. Blaturile formează un arc larg, iar unitățile se sprijină pe o linie de bază incredibil de subțire. Această înclinație interioară a blaturilor creează spațiu maxim și spațiu pentru picioare, astfel încât mâncarea să poată fi consumată în bucătărie futuristă este o experiență foarte plăcută. Curba este ideală pentru lucrări în care toate zonele sunt mai ușor de atins. Acest design este configurat ca o arenă futuristă pentru prepararea mâncării, gătitul, mâncarea și, în cele din urmă, prepararea vaselor. Toate activitățile pe care le puteți face în orice bucătărie normală sunt de asemenea făcute aici cu stil.

futurist Design bucătărie – Arena pentru pregătirea mâncării

Designul futurist al bucătăriei oferă, de asemenea, o abordare nouă a depozitării. Pentru această ocazie, dulapurile sunt forme simple emisferice. Acestea sunt atașate de perete printr-un sistem ingenios de segmente suprapuse, despre care se crede că au fost inspirate de forma unei portocalii. Aceste dulapuri inovatoare, când sunt deschise, devin rafturi de afișare atractive în bucătărie futuristă iar când este închis – obiecte sculpturale minunate.  „Splinterworks” A fost destinat pentru designul lor futurist de bucătărie,

„… .. un loc pe deplin funcțional, dar și sufletesc, care poate fi apreciat atât în ​​angajamentele sociale, cât și în sarcinile de zi cu zi.”

Cu siguranță ați atins acest obiectiv și multe altele.

Design futurist de bucătărie – dulapuri cu forme emisferice

de Jaz

Proiectant: Splinterworks

“>