Bucătărie

Cum să vă faceți bucătăria rezistentă la copii – sfaturi pentru o protecție ușoară a copiilor

Plăci de acoperire a aragazului de bucătărie la fața copiilor

Ai un copil mic care încet, dar sigur atinge o vârstă când vrea să descopere totul de la sine? Se târăște și se trage în sus pe tot felul de mobilier? Sau draga ta face deja primele încercări de mers pe jos? Apoi, trebuie să fii cu ochii pe copilul tău de acum înainte, astfel încât să nu i se întâmple nimic. Din acest moment, este necesară precauție, în special pe scări, aparate electrice și mai ales în bucătărie. Deoarece cu aragazul, ustensilele de bucătărie și prizele în special, există un pericol pentru copilul tău dacă își descoperă împrejurimile nesupravegheate. Prin urmare, este mai bine să vă asigurați că bucătăria dvs. este rezistentă la copii în timp util. Am rezumat cele mai importante sfaturi pentru dvs..

Asigurarea bucătăriei pentru copii – copii mici într-un tur de descoperire

Faceți bucătăria rezistentă la copii-aragaz-tigaie-rezistentă la copii

Bucătăria, în special, prezintă o serie de surse de pericol pentru copiii mai mici, ceea ce trebuie bineînțeles evitat. Din acest motiv, ar trebui să vă gândiți la următoarele puncte:

Cuptor:

Cel mai grav pericol este de obicei soba. Dărâmarea oalelor sau a sobei fierbinți în sine poate provoca răni grave. Din acest motiv, plăcile de acoperire pentru fereastra cuptorului sunt avantajoase.

Clapete și sertare ale ușilor:

De asemenea, vă puteți echipa ușile și sertarele cu încuietori de securitate. Acest lucru înseamnă că copilul dumneavoastră nu are ocazia să pună mâna pe agenți de curățare otrăvitori sau cuțite ascuțite.

Prize:

De asemenea, acordați atenție tuturor prizelor din întreaga zonă de locuit și asigurați-le un dispozitiv de siguranță pentru copii.

Asigurați bucătăria rezistentă la copii – reduceți la minimum sursele de pericol

Faceți din bucătărie ustensile de bucătărie cu sertare și copii

Aparate de bucatarie:

Asigurați-vă că nu țineți blenderele, aparatele de cafea sau ceainicele la îndemâna copilului dumneavoastră. Cablurile dispozitivelor nu ar trebui să se blocheze. Este recomandabil să scoateți întotdeauna ștecherul din priză după utilizare și să stocați dispozitivul corespunzător în siguranță.

În timp ce gătiți:

Dacă este posibil, puneți tigăi și tigăi pe plăcile din spate ale plitei atunci când gătiți. Deci, copilul tău nici măcar nu este tentat să ajungă la ei. Păstrați întotdeauna mașina de spălat vase și cuptorul închise.

Faceți bucătăria rezistentă la copii - prize - la copii

Dacă doriți și să vă modernizați bucătăria, este recomandabil să aveți instalat un cuptor deasupra. Nu numai că este rezistent la copii, dar este și ușor pe spate. Dacă măsurile de remodelare din bucătăria dvs. ar trebui să devină mai extinse și aveți nevoie de asistență profesională, atunci ar trebui Experți din elha-service.de consulta. Indiferent dacă este vorba despre o renovare a bucătăriei sau o bucătărie nouă montată: de la sfaturi până la planificare până la implementarea finală, experții în bucătărie de la serviciul elha vă sunt de contact și vă vor ajuta cu plăcere să faceți bucătăria potrivită pentru copii.

O bucătărie sigură pentru copii merită

Realizați bucătăria cu clapete-sertare-mici pentru copii

O reproiectare a bucătăriei pentru copii, adeseori aduce cu sine câteva caracteristici noi în ceea ce privește aspectul. Ați ucis două păsări cu o singură piatră: aveți o bucătărie sigură pentru copii, care de obicei pare puțin mai modernă. Acum îți poți descoperi copilul cu liniște sufletească și lasă-l să alerge, fără să trebuiască să se teamă de nimic. Și dacă vrei să fii cu ochii pe copilul tău în timp ce gătești, pune doar ștrandul în bucătărie. Bucurați-vă de viața de zi cu zi la maximum cu o bucătărie pentru copii.

Faceți bucătăria rezistentă la copii-sertare-rezistentă la copii