Bucătărie

Chiuvete din alamă care aduc cu ele farmecul lumii vechi

Chiuvetă din alamă-coș de veselă-echipament de bucătărie-robinet montat pe perete

Vechiul devine nou! Nu te confunda. acestea sunt Chiuvete de alamă Concepute în stilul vechi, dar acum au o față nouă de la compania italiană Repornire a primi. Materialul este vechi, finisarea noii chiuvete se face cu o atingere aurie și multă eleganță. Pe scurt, are totul în el pentru a schimba aspectul camerei în care este amplasată și pentru a adăuga frumuseții estetice lumii vechi ambianței. Aceasta a fost ideea principală a designerilor care au creat această piesă. Pătrat și pe jumătate închis, chiuveta vine combinată cu un coș de veselă și suport pentru prosop, care adaugă frumusețe.

Chiuvete din alamă ca un plus estetic pentru bucătăria ta

Robinet din alamă pentru uscător de vase, montat pe perete

Chiuvetele din alamă de stil vechi au o consolă frontală specială și plăcută din punct de vedere estetic și margini cu un finisaj excelent. Chiuvetele au, de asemenea, un robinet fantastic din alamă, cu facilități pentru apă caldă și rece separată.

Chiuvete din alamă pentru bucătării elegante

Chiuvetă din alamă-șină-prosop-robinet-montată-pe-chiuvetă

Robinetul poate fi montat fie pe chiuvetă, fie pe perete. Noua chiuvetă din alamă are 79,5 cm lățime, 47 cm adâncime și 17 cm înălțime. De asemenea, puteți comanda variante personalizate în funcție de spațiul disponibil. Chiuveta frumoasă din alamă va fi un plus estetic pentru bucătăria ta. Deci, nu vrei noua chiuvetă din alamă în bucătăria ta? Poți la Repornire verificați-le, au și chiuvete uimitoare din cupru și oțel inoxidabil! Distrează-te căutând!

Design fermecător pentru bucătării sofisticate 

Chiuvetă din alamă-Robinet-stil-Vintage-Montat-pe-chiuvetă

Chiuvetă din alamă-cu-șină-pentru-prosop-montată-pe-chiuvetă

Robinet montat pe perete

Robinet-de-chiuvetă-din-alamă-pentru-apă-caldă-rece-separată

Chiuveta de colț

Chiuvete retro-din alamă-design-italian-pentru-colțuri-de-bucătărie