Bucătărie

Chiuveta Modex din granit – cu standarde înalte de calitate și design

chiuvetă de granit modex tăiere neagră insulă albă

Blanco a fost mult timp o companie lideră în domeniul chiuvetelor de înaltă calitate și design modern, cu sediul în micul oraș Oberderdingen, Germania. Și-a uimit încă o dată clienții cu acest nou produs – Chiuvetă din granit Modex (prezentat aici cu robinetul Alta). Această chiuvetă de bucătărie din granit este ușor de instalat și cu liniile sale clare este potrivită pentru orice bucătărie modernă sau minimalistă.

Chiuvetă din granit Modex în alb

chiuvetă de granit modex blanco tăiere albă dreptunghiulară

Proiectarea Chiuvetă din granit Modex este rezultatul unei reinterpretări inteligente a spațiului din jurul unei chiuvetă tradițională care este adesea acoperită cu apă sau particule alimentare atunci când se pregătește o masă. În partea stângă a chiuvetei, suprafața de scurgere este ușor teșită, astfel încât excesul de apă să curgă în jos spre scurgere. Singura gravitație lasă apa să curgă. Zona de picurare nu este destinată numai în acest scop. O placă de tăiere este montată pe ea și transformă această zonă în suprafață de lucru suplimentară cu eliminarea directă a deșeurilor.

Chiuvetă din granit Modex – suprafața picurătorului înclinată în două direcții

sil granit chiuveta bucatarie gri frasin dreptunghiular

În partea de jos a chiuvetei se află capacul de la unitatea de drenaj. Este lat și fabricat din oțel inoxidabil, cu un spațiu extrem de mic pentru a păstra particulele nedorite în chiuvetă. the Chiuvetă de granit este disponibil în șase culori. Negrul Pentru acest produs, Blanco a pus un mare accent pe reacția cu ingredientele alimentare, astfel încât designul este rezistent la pete și insensibil la murdărie. Această chiuvetă modernă de bucătărie are o serie de proprietăți pozitive, cum ar fi o formulă brevetată de protecție a igienei, rezistență la căldură până la 280 ° C, duritate și rezistență la zgârieturi.

Robinet de bucătărie Alta de la Blanco

chiuvetă de granit modex robinet manetă din oțel inoxidabil

Paleta de culori Silgranit

chiuvetă de granit modex bucătărie gri cenușă modernă rezistentă la zgârieturi

design minimalist și de înaltă calitate

chiuveta granit alb modex blanco germania

Chiuvetă de granit în negru

chiuvetă din granit negru modex blanco dreptunghiular

suprafața de picurare înclinată   chiuvetă încorporată din granit modex blanco negru rezistent la zgârieturi rezistent la căldură