Bucătărie

Bucătăriile exclusive de la Brummel cu efect WOW

Diamond-Bucătăriile-exclusive-de-la-Brummel

A avea o bucătărie practică și frumoasă nu este doar necesar, ci este vital. Mai ales atunci când ne dorim cu adevărat să ne simțim confortabil gătind sau doar să stăm în bucătărie. Un design prost ar face să părăsiți instinctiv camera imediat după ce ați terminat de gătit sau de spălat …

Bucătăriile exclusive de la Brummel – lux alb

marmola-luxusKüche-Brummel

De aceea bucătăriile exclusive din Bâzâi atât de extraordinar și incredibil. Au un efect de wow foarte unic, care te suflă literalmente în momentul în care intri în cameră. Arăți absolut uimitor. Brummel oferă modele de bucătărie luxoase și moderne, care nu s-ar demoda niciodată. Sunt elegante și frumoase, sunt tot ceea ce ar putea avea nevoie un pasionat de gătit sau un profesionist. Tehnologic și practic – bucătăriile exclusive de la Brummel sunt complet echipate în toate modurile.

Bucătăriile exclusive de la Brummel – o colecție splendidă

contemporanea-exclusive-luxury-kitchen-from-Brummel

Cea mai importantă bijuterie din bucătărie este insula de bucătărie, care este pur și simplu superbă și completează întregul interior al bucătăriei. Funcționalitatea nu vine doar cu utilitate. De asemenea, conține un echilibru perfect în ceea ce privește măsurarea spațiului individual. Prin urmare, bucătăria trebuie să satisfacă nevoile individuale ale clientului bucătăriile exclusive de la Brummel reglabil pentru a se potrivi oricărei case și a oricărei nevoi.

Grand Gourmet R – bucătărie neagră cu luciu

Bucătărie GrandGourmet-R-negru-lucios

Când vorbim despre viitorul bucătăriei și stilul acesteia, vorbim despre bucătăriile exclusive de la Brummel. Fiecare piesă este adusă într-un echilibru perfect, astfel încât interiorul să arate foarte ușor, dar foarte confortabil și elegant. Design-urile Brummel sunt dedicate perfecționismului, echilibrului natural și percepției impecabile, unice, în combinație cu soluții moderne și idei creative. Bucătăriile sunt un amestec între designul clasic și contemporan, cu o estetică luxoasă, care adaugă o notă finală interiorului. Fiecare bucătărie Brummel este de fapt o operă de artă, un design, o realitate alternativă în care te simți liber și motivat. Nu este doar un decor sau un decor. Introduce o lume de vis, o poveste care a fost adusă la viață.

bucătărie violet magnetic

Bucătărie-lux-magnetic-violet

Panouri din lemn și suprafețe lucioase

contemporanea-lemn-placare-lucios-suprafete

marmură albă și cristal

papillon-alb-lux-brummel

papillon-bucătăriile-exclusive-de-la-Brummel

papillon-blatul-bucătăriilor-exclusive-de-la-Brummel

aparate-de-bucătărie-papillon-bucătăriile-exclusive-de-la-Brummel

marmola-hotă-cristal-placare

Bucătărie din bambus

BAMBOO-două-bucătărie-insulă-lemn-deschis

BAMBOO-Bucătăriile-exclusive-de-la-Brummel

Bucătărie în stil rustic

MaisonClassique-bucătărie-exclusivă-în stil rustic

GrandGourmet-Bucătăriile-exclusive-de-la-Brummel

jaipur-lux-bucătărie-culoare-crem

Jaipur blat rotund de bucătărie