Bucătărie

bucătării minimaliste de la Cesar – geniale și practice

strălucitor și practic

alb-modern-bucatarie-cesar

Ca toate celelalte bucătării moderne, acestea sunt idei strălucitoare și practice pentru bucătării minimaliste by Cesar este pe lista ta de dorințe dacă ești gospodina perfectă sau dacă îți place pur și simplu să fii înconjurat de toate aparatele din bucătărie în timp ce gătești mâncare delicioasă. Cesar este un studio de design de bucătărie italian pe care al său idei moderne de bucătărie a fost înaintea lumii de aproape jumătate de secol. Acestea sunt unele dintre cele mai bune …

design minimalist de bucătărie de către Cesar cu tec

design-bucatarie-minimalist-cesar-tec

După cum puteți vedea din imaginile idee de bucatarie modernaDe la Cesar, studioul italian își dă preferințele față de tec și bambus ca fiind cele mai bune materiale atunci când vine vorba de bucătărie și mobilier de bucătărie. Bucătăriile minimaliste sunt simple și elegante, practice și strălucitoare – oferă spațiu și suficient spațiu pentru ca bucătarul să se inspire și să facă artă. Bucătării moderne mizează pe această idee în zilele noastre.

bucătărie minimalistă de Cesar în alb și portocaliu

minimalist-bucătărie-cesar-alb-portocaliu

bucătării minimaliste von Cesar aderă de obicei la idei moderne de amenajare a bucătăriilor, prezentând o cameră cu toate lucrurile necesare – cu toate decorurile și condițiile funcționale pe care femeile și bărbații contemporani le cer pentru a pregăti cina pentru soțul lor. Minimalismul este minunat pentru acest lucru – acest tip de decor se bazează pe trei reguli cheie – confortabile, practice și frumoase.

negru și roșu – design modern de bucătărie de către Cesar

negru-rosu-modern-bucatarie-design-cesar

niste bucătării minimaliste sunt puțin diferite de celelalte idei moderne de bucătărie – de exemplu acesta cu tabelul roșu. Culorile luminoase pentru care a optat Cesar fac camera mai proaspătă și mult mai originală din punct de vedere vizual. Masa roșie invită la prânz, candelabrul vorbește despre cine romantice și aristocratice, iar gadgeturile retro, aparatele, îmbrăcămintea și farfuriile simbolizează micul dejun tradițional al unei familii extinse..

Abigail

bucătărie modernă Cesar – gri și galben muștar

bucătărie-modernă-cezar-gri-muștar-galben

bucatarie moderna cu design nuc

design modern de nuc de bucatarie

Bucătărie compactă practică de la Cesar

minimalist-bucătărie-cesar-practic

Lemn deschis – design bucătărie

bucătărie-minimalistă-lemn-deschis-de-cesar

bucătărie minimalistă de Cesar

bucatarie-minimalista-lemn-design-cesar

minimalist-bucătărie-cesar-tec

minimalist-bucătărie-cesar

bucătărie compactă minimalistă de Cesar

bucatarie-minimalista-cesar-lemn-inchis

Bucătărie din stejar

practică-bucătărie-stejar-cesar

Paletă de culori luminoase în designul bucătăriei de către Cesar

bucătărie-minimalistă-cesar-culoare-strălucitoare

Alte 100 de idei pentru bucătărie