Bucătărie

Bucătărie modernă ascunsă în dulap de i29 Designstudio

Insulă de bucătărie ascunsă în dulap-profiluri decorative de culoare albă

Proiectanții acestui lucru Birou amenajări interioare i29 au proiectat o bucătărie care funcționează mai mult ca o piesă de mobilier decât o bucătărie. Astăzi bucătăria și camera de zi sunt în mare parte conectate și proiectate deschis, motiv pentru care au dezvoltat o soluție practică – una bucătărie ascunsă în dulap și o insulă de bucătărie atât de subțire încât pare să dispară.

Bucătărie ascunsă în dulap și insulă de gătit subțire, aproape invizibilă

dulap-bucatarie-usi-albe-ascunse-insula-neagra

Insula de bucătărie este incredibil de subțire și, privită din anumite unghiuri, pare aproape invizibilă. Acesta a fost și scopul designerilor. Designul și echipamentele sunt reduse la minimul absolut, cu un blat de lucru de numai câțiva centimetri grosime, unde sunt integrate toate apele, liniile electrice și plitele. Toate aparatele de bucătărie și suprafețele de lucru suplimentare sunt ascunse în spatele panourilor mari de perete glisante. Bucătăria a fost instalată într-un apartament din Paris, astfel încât designul este coordonat cu stilul de amenajare. Panourile de perete existente, profilate au fost copiate exact pe fronturile dulapului pentru a integra bucătăria solidă în cameră și a o face aproape invizibilă.

Elemente de design clasice și moderne în armonie

bucătărie-dulap-ascuns-subțire-schraze-insulă-blat de luat masa

Insula de bucătărie neagră, de sine stătătoare, se află în fața ușilor glisante albe ale dulapului, ceea ce creează un contrast frumos de culoare. Peretele din spate și rafturile din dulap sunt, de asemenea, negre. Două stiluri sunt în armonie în această cameră. Mobilierul modern, cum ar fi scaunul de bar, hota de extractie peste insula bucătăriei, iMac și celelalte echipamente au fost combinate armonios cu ferestrele clasice franceze, ușile și profilele decorative. Farmecul tradițional al apartamentului parizian a fost păstrat.

panourile de perete profilate sunt exact imitate

bucătărie-uși-franceze-negru-insulă-de-gătit

Minimalism pur în bucătărie

profile-decorative-pentru-ferestre-franceze-ascunse-bucatarie

insula de bucătărie oferă suficientă suprafață de lucru pentru gătit

dulap-bucatarie-panouri-albe-ascunse-profile-decorative

blat gros de doar câțiva centimetri

bucătărie-ascunsă-panouri-albe-insulă-neagră

dulap-bucătărie-încorporat-ușă-dulap-alb-insulă-neagră

design-bucatarie-linii-subtiri-bucatarie-insula-robinet