Bucătărie

Bucătărie mică, cu soluții individuale de spațiu de depozitare, pentru a găti confortabil

bucatarie mica suprafata aspect modern lemn

Cine crede că bucătărie mică nu oferă suficient spațiu de stocare, este cu siguranță greșit cu părerea sa. Un lucru trebuie să ții cont – să folosești toată înălțimea camerei și să pui o insulă de bucătărie în loc de o masă cu scaune. Echipați atât cu o mulțime de dulapuri, cât și rafturi și apoi veți obține totul în ordine perfectă. Utilizarea la maximum a fiecărui milimetru înseamnă, de exemplu, mese pliante și scaune stivuitoare care fac ca bucătăria mică să pară mai mare.

Bucătărie mică sau chicinetă

Chicinetă în sufragerie în culori vii

the bucătărie mică sau unitatea de bucătărie care duce perfect în zona de luat masa este practică și colorată. Camera vă oferă posibilitatea de a găti și, în același timp, de a vă bucura de propria familie sau prieteni și, mai presus de toate, de a stăpâni călătoria lungă cu farfurii pline pe o tavă. Bine nu? La fel de practice sunt și insula de bucătărie din lemn sau cu un blat de lucru laminat pe o rolă, care poate fi mutat în fiecare colț sau colț al bucătăriei și nu ar trebui să colecteze pete sau resturi de alimente de pe podea sau să le curățați separat. Ideile inovatoare pentru bucătăria contemporană sunt, de asemenea, un bloc de bucătărie independent, pe care îl puteți utiliza și cu opțiunea de chiuvetă, plită sau rafturi pentru vase și cărți de bucate. Pentru a obține cu adevărat igiena în această cameră mică, puteți așeza gresie și faceți fără covoare. Există gresie frumoasă din ceramică, piatră naturală, teracotă sau gresie porțelanată. Pentru cei care doresc și plăci de perete, există o selecție imensă de plăci de mozaic 3D eficiente.

Bucătărie mică cu un design minimalist

Gresie lucioasă - scaune înalte

Suprafețe albe, netede, cu luciu ridicat, optică din oțel inoxidabil sau lemn și felinare moderne sau lumini pandantive – atât bucătărie mică cu interior minimalist. Aparatele de bucătărie se îmbină în spatele dulapurilor de bucătărie și sunt aproape invizibile, insula de bucătărie este în același timp o masă și o suprafață de lucru pentru bucătărie. De ce să nu te bucuri doar să fii aproape de cei dragi acasă. Dar, de asemenea, înseamnă că vopselele de perete pentru bucătărie contribuie, de asemenea, la acest decor la modă. Acest lucru va reduce severitatea designului și va face să pară mai confortabil. Aruncați o privire la cele 20 de idei de amenajare pentru bucătăriile mici, care variază de la stilul rustic de casă de țară la designul modern până la minimalism cu suprafețe lucioase și un aspect din oțel inoxidabil.

dulapuri-din-două-blaturi-realizate-din-lemn-alb

Profitați la maximum de fiecare colț

dulapuri-albe-fabricate-din-candelabre-din-lemn-masiv

Utilizați înălțimea camerei pentru rafturi

Bucătărie-în formă de U-cu-placă-de-piatră-naturală-culoare-maro

Culorile bucătăriei în tonuri de maro

culori-la-moda-in-rosu-bucatarie

Combinați suprafața lucioasă roșie cu lemnul și oțelul inoxidabil

bucătărie-design-rustic-din-lemn

Bucătărie rustică în alb

Suprafață de lucru din piatră naturală - bucătărie mică

suprafata moderna-minimalista-bucatarie-lucioasa

bucătărie-modernă-în-picioare-metalice-roșii-masă-și-scaune

Bucătărie-echipată-cu-aparate-de-bucătărie-idei

idei de design-bucătărie-tavan-coborât

bucătărie-mică-cu-dulapuri-albe-plăci-laminate

Bucătărie-insulă-pe-role-din-lemn-alb-bucătărie

scaun-transparent-bucătărie-idei-în-antracit

Bucătărie-design-pentru-bucătărie-mică-bucătărie-insulă-pe-role

dulapuri înalte-idei-echipamente-de-bucătărie-mici

mobilier-alb-perete-albastru-mobilier-alb-bucatarie