Bucătărie

Blat negru de bucătărie albă: idei și inspirații pentru tendințele bucătăriei din 2020!

De câțiva ani încoace, bucătăriile ușoare se bucură de popularitate din ce în ce mai mare și din motive întemeiate – sunt atemporale, super elegante și asigură întotdeauna o atmosferă prietenoasă și confortabilă. Bucătăriile albe au fost foarte populare în ultima vreme și sunt una dintre cele mai populare tendințe de bucătărie din 2020. Culoarea albă din mobilier reprezintă eleganță și oferă o senzație de prospețime și curățenie. Fie că este vorba de o casă de țară, de o bucătărie modernă de designer sau de o bucătărie minimalistă scandinavă – albul este întotdeauna posibil și poate fi adaptat minunat la fiecare stil de bucătărie individual. Un blat de bucătărie alb negru arată deosebit de elegant și elegant și transformă camera într-un adevărat ochi. În articolul nostru vă vom spune la ce ar trebui să acordați atenție atunci când mobilați, care este cel mai bun material pentru un blat de bucătărie și care culoare de perete se potrivește cel mai bine noii bucătării și multe alte sfaturi utile!

Configurarea sfaturilor de bucătărie scandinavă tendințele bucătăriei 2020

Albul și alte culori deschise fac ca bucătăria să pară semnificativ mai mare și mai deschisă și, prin urmare, sunt cea mai bună alegere pentru camere mai mici și mai întunecate. Un alt avantaj al albului este că se armonizează deosebit de bine cu toate celelalte culori. Fără îndoială, un blat de lucru este unul dintre cele mai importante elemente din orice bucătărie. În primul rând, trebuie să fie rezistent la căldură, robust și rezistent la pete și umiditate. Dar nu este în niciun caz tot ceea ce ar trebui să fii atent. Blatul de bucătărie nu este doar o bază de lucru pentru diferite sarcini de bucătărie, cum ar fi gătitul, tăierea etc. De asemenea, trebuie să fie atractiv din punct de vedere vizual și adaptat la restul facilității.

bucatarie alba cu idei splashback bucatarie blat negru

Blat negru de bucătărie albă

Mobilați un apartament modern, bucătărie albă, blat negru, care culoare de perete

Blaturile de lucru negre, de exemplu din marmură sau granit, arată deosebit de bine într-o bucătărie albă și oferă un contrast unic și incredibil de frumos cu celelalte mobilier de bucătărie. Deci, dacă sunteți în căutarea unei inspirații elegante și moderne pentru interior, o bucătărie albă cu blat negru este greu de învins. În plus, această tendință în bucătărie a devenit recent sinonimă cu șic, eleganță și lux.

Ce material să folosiți pentru o bucătărie albă cu blat negru?

Sfaturi pentru îngrijirea blatului de bucătărie din marmură Mobilarea unei bucătării moderne

De la granit la plastic până la sticlă – gama de materiale pentru blatul de lucru este pur și simplu imensă. Din acest motiv, alegerea blatului potrivit pentru bucătăria noastră nu este din păcate atât de ușoară.

  • Blaturi din piatră naturală arată elegant și elegant și sunt întotdeauna foarte populare. Puteți alege între marmură, granit și ardezie. În plus, sunt foarte rezistente la tăieturi, zgârieturi și căldură. Blatul din marmură a fost, este și rămâne clasicul pentru blatul de bucătărie alb negru. O placă de marmură este deosebit de eficientă în bucătăriile de design în alb, care reprezintă nu numai un design exclusiv și luxos, ci și un grad ridicat de funcționalitate.
  • Blaturi de granit sunt deosebit de robuste, rezistente la căldură, durabile și ușor de întreținut. Dacă doriți să reproiectați un blat de bucătărie alb negru lucios, vă recomandăm să folosiți un blat din granit. Materialul din piatră subliniază caracterul înalt și de înaltă calitate al dulapurilor și fațadelor strălucitoare într-un mod unic.

bucatarie alba cu blat negru tendinte de viata 2020

  • Blat negru de bucătărie alb din piatră artificială – Piatra artificială este, de asemenea, cunoscută sub numele de compozit de cuarț, piatră de cuarț și material de cuarț și este o alternativă mai ieftină și mai ușor de întreținut față de blaturile convenționale din piatră naturală. Deoarece materialul nu trebuie impregnat, este folosit destul de des în bucătărie. Prin adăugarea diferitelor coloranți și așchii de oglindă și sticlă, se pot obține multe efecte minunate care conferă unei bucătării albe cu un blat negru un anumit lucru.
  • Alte materiale populare pentru blaturi sunt Plastic (laminat), beton, gresie sau sticlă.

Blat negru de bucătărie albă – Ce culoare de perete?

bucătărie albă blat negru bucătărie idei perete din spate tendințe de viață 2020

Ce culoare este cea mai potrivită ca culoare de perete pentru o bucătărie albă, blat negru, depinde mai ales de stilul de viață al bucătăriei și, bineînțeles, de gustul dvs. personal. Culoarea potrivită a peretelui pentru bucătărie ar trebui să creeze o atmosferă confortabilă, primitoare și caldă – la urma urmei, acesta este locul în care trebuie să vă simțiți relaxat acasă. Albul este considerat cea mai neutră culoare și practic merge bine cu toate celelalte culori. Cu toate acestea, pereții albi ar putea părea puțin reci și pentru a evita un aspect steril, vă recomandăm să utilizați nuanțe moi de bej și crem. S-a dovedit chiar științific că culorile luminoase din bucătărie au un efect calmant asupra noastră atunci când gătim.

bucătărie albă lucioasă, blat negru, stil de viață scandinav

Pereții de bucătărie bej fac ca o bucătărie cu blat negru să arate elegantă și elegantă, iar culoarea conferă întregii camere o senzație de încălzire care se simte ușoară și, de asemenea, puțin romantică. Deoarece culoarea albă reflectă lumina și în acest fel face ca fiecare cameră să pară mai mare, puteți vopsi pereții într-o culoare mai închisă și mai saturată. Pereții gri deschis creează un contrast deosebit, iar culoarea strălucitoare a pereților cu particule delicate de argint arată strălucitoare și elegantă. Cu toate acestea, dacă nu sunteți încă sigur ce combinație de culori va funcționa cel mai bine pentru bucătăria dvs., puteți pur și simplu să luați mai multe cărți de culoare acasă cu dvs. din magazinul de hardware și apoi să comparați culorile acasă.

Tendințele bucătăriei 2020: mai multă inspirație pentru blatul negru de bucătărie albă

înființarea unei mici sfaturi pentru bucătărie proiectarea peretelui bucătăriei cele mai noi tendințe în bucătărie

Această fotografie este o dovadă clară că o bucătărie albă cu blat negru poate fi adaptată oricărui stil de viață. Lămpile suspendate și restul accesoriilor pentru casă sunt un contrast deosebit cu mobilierul alb de bucătărie și creează o senzație de căldură și confort.

Tendințe de bucătărie 2020 sfaturi pentru mobilier de bucătărie alb-negru tendințe de viață

Dulapurile de bucătărie albe adaugă stil și caracter camerei, în timp ce un blat de lucru negru adaugă dinamism și o notă la modă.

blat lucios bucătărie negru blat de lucru stil de viață scandinav tendințe de viață 2020

Podeaua, care se asortează culorilor cu blatul de bucătărie, asigură uniformitate și armonie în întreaga cameră.

bucatarie mica montata sfaturi blat bucatarie ce material

Doriți să vă condimentați puțin blatul negru de bucătărie albă? Ce părere aveți de dale, de exemplu? Cu nenumărate variații de modele – fie geometrice, fie cu decorațiuni diferite – sunt alegerea perfectă pentru a oferi bucătăriei tale o notă răcoritoare și pentru a o energiza..

bucătăria alb-negru a configurat tendințele bucătăriei în stil de viață scandinav 2020

După cum știți deja, culoarea albă este baza stilului de viață scandinav. În combinație cu diferite elemente din lemn și un blat de lucru negru, bucătăria dvs. scandinavă devine un simbol al stilului contemporan.

Tendințe bucătărie 2020 blat alb negru lucios de bucătărie

Nu ne miră faptul că bucătăriile alb-negru se numără printre cele mai populare tendințe de bucătărie din 2020. Aruncați o privire la bucătăria din imaginea de mai sus – toate elementele și dulapurile sunt super moderne și oferă atât o atmosferă estetică, cât și elegantă, precum și o atmosferă confortabilă.

Tendințele bucătăriei 2020 sfaturi de îngrijire a bucătăriei cu luciu ridicat

Spațios, curat și luminos – acest blat de bucătărie alb negru cu luciu înalt emană lux și eleganță atemporală și ne încântă prin designul său impecabil.

bucătărie albă blat negru stil de viață minimalist

Pentru a oferi bucătăriei un caracter cu adevărat individual și elegant și pentru a o menține cât mai caldă și primitoare, trebuie să vă gândiți la fiecare mic detaliu.

Sfaturi de curățare din marmură blat de bucătărie alb negru

Frumos strălucitor și deosebit de plin de farmec – blatul din marmură conferă camerei o notă nobilă și creează un contrast deosebit cu restul mobilierului.

Tendințe bucătărie 2020 Landhaus Wohnstl bucătărie albă

Nuanțele de albastru deschis funcționează destul de bine ca o culoare de perete pentru o bucătărie albă și creează o senzație estivală.

Scaune roșii de bucătărie Sfaturi de amenajare a bucătăriei scandinave

Nimic nu depășește mobilierul colorat, cum ar fi scaunele roșii, de exemplu, care revitalizează bucătăria albă cu blatul negru și creează o atmosferă plină de fericire.

Insula de bucatarie din lemn Tendinte bucatarie Locuinta in stil rustic

Să vedem un exemplu în care lemnul deschis pentru insula și podeaua bucătăriei adaugă prospețime și eleganță întregii camere.

Sfaturi moderne pentru mobilier de bucătărie pentru curățarea blatului negru

Stilul de viață minimalist este folosit din ce în ce mai frecvent în mobilierul de bucătărie. Principalul lucru este să renunți la toate detaliile, accesoriile și elementele inutile – astfel obții o atmosferă aerisită și calmantă.

Peretele din spate al bucătăriei tendințele bucătăriei negre 2020 bucătăria albă care culoare a peretelui

Blatul de bucătărie alb negru lucios este sinonim cu rafinament și eleganță.

Idei de perete din spate bucătărie sfaturi mici de amenajare a bucătăriei

Cauti inspiratie pentru bucataria ta mica? Apoi, sunteți bine sfătuiți cu combinația alb-negru – face ca camera să arate mult mai animată și mai mare.

Mobilarea bucătăriei într-o casă la țară Dulapuri de bucătărie din lemn

Albul și lemnul funcționează destul de bine și pentru bucătărie, creând o atmosferă șic, confortabilă și foarte armonioasă.

Bucătăria în stil rustic înființează aparate de bucătărie de epocă

Podeaua frumoasă din lemn completează blaturile negre și conferă camerei o senzație aerisită. Peretele de culoare liliac arată subtil și foarte elegant.

Configurarea unei bucătării mici Sfaturi pentru cele mai noi tendințe în bucătărie

Covorul este o parte indispensabilă a decorului într-o bucătărie albă și joacă atât un rol practic, cât și un rol estetic – ne păstrează picioarele calde iarna, protejează podeaua și contribuie într-un mod minunat la decorarea camerei.

Set de bucătărie mică care colorează pereții tendințele bucătăriei 2020

Cheia pentru mobilarea și decorarea bucătăriei de succes constă în echilibrul perfect dintre ceea ce este în prezent la modă și ceea ce face camera plăcută, primitoare și funcțională.

Pardoseala din lemn pentru bucătărie insulă bucătărie tendințe gresie perete spate bucătărie

Elegantă, modernă și atemporală – această bucătărie oferă o atmosferă prietenoasă care vă invită să petreceți ore plăcute cu familia și prietenii.

Blatul de lucru pentru bucătărie, care tendințe materiale de viață 2020

Puteți să vă împrospătați blatul negru de bucătărie albă adăugând câteva accesorii reci și elegante, cum ar fi lămpile suspendate de designer. Uneori, micile detalii fac ca o cameră să fie atât de frumoasă și unică.

sfaturi de amenajare bucatarie mica blat alb bucatarie neagra care culoare peretelui