Bucătărie

Aparate încorporate în bucătărie

echipament alb-lemn-aragaz cu gaz-plite

Ați decis să oferiți bucătăriei dvs. un aspect cu totul nou! Îmbracă dispozitive încorporate. Se potrivesc cu orice design de bucătărie datorită aspectului lor modern. Cuptorul încorporat și plita ar trebui să nu mai fie neapărat împreună ca înainte. Acum plita poate fi încorporată aproape oriunde – lângă chiuvetă, pe insula bucătăriei sau oriunde altundeva … și veți găsi cu siguranță alte avantaje atunci când lucrați cu aparatele de bucătărie încorporate și modul în care funcționează cel mai bine pentru dvs. atunci când acestea sunt în linie dreaptă sau se află într-un triunghi. Dar mai întâi trebuie să alegeți un model. Și nu este atât de ușor. Piața oferă o multitudine de mărci, toate având drept scop oferirea celor mai bune clienți. Care ar trebui să fie cel mai important criteriu pentru selecția dvs.? Caracteristicile tehnice, extras …? Am adresat câteva întrebări de bază consultanților cu amănuntul și iată răspunsurile acestora.

Aparate încorporate – care este cel mai bun material pentru plită?

bucătărie mare-cu-o-vedere-a-grădinii

Există dispozitive încorporate plite cu plite electrice sau pe gaz și cele din sticlă ceramică. Modelele cu plite electrice încorporate sunt cumpărate din ce în ce mai puțin, deoarece se încălzesc destul de lent. Cele mai populare sunt blaturile din sticlă ceramică. Se încălzesc foarte repede. Viteza maximă de încălzire pe modelele cu inducție este de 2 secunde, într-adevăr vă economisesc energie și timp. Nu se pot sparge ușor? Deloc, spun experții. Materialul pentru plita ceramică este durabil și foarte fiabil și cel mai simplu mod de a-l menține curat. Dar nu clătiți apă rece pe ea, mulți experți încă recomandă.

Dispozitive încorporate – modul de operare a plitei?

Decor-zid-de-cărămidă-aparate-de-bucătărie-încorporate

Există două tipuri de funcționare – mecanică și senzor. Modelele cu electronică încorporată sunt mult mai convenabile decât cele cu comenzi mecanice. Dispozitive încorporate sunt controlate pur și simplu prin atingere. Există un temporizator electronic care poate fi setat la momente diferite pe fiecare dintre zonele de gătit. Mărci precum AEG, Candy, Ariston, Bosch, Siemens au sisteme de protecție încorporate, dacă ceva fierbe sau arde, placa este oprită imediat. Plita cu control tactil este, de asemenea, mai ușor de curățat și de întreținut.

bucătărie-clasică-lemn-design-modern

Bucătărie clasică din lemn, cu aparate moderne

electrocasnice-pentru-bucătărie-moderne-din-oțel-alb-și-inox

Blaturi de bucătărie laminate, plite cu gaz

Blat laminat bucătărie aspect lemn

Aparate de bucătărie încorporate

Sertare-sertare-încorporate-aparate-bucătărie-aspect lemn

bucătărie-luxoasă-cu-echipament-modern-aspect-lemn-închis

Bucătărie-în-roz-aparate-încorporate-aspect din oțel inoxidabil

Podele-din-gresie-și-lemn-design-bucătărie-moderne-încorporate-în-bucătărie-electrocasnice

Aspect lemn-design bucătărie-argint-pandantiv lumină-încorporată în aparate de bucătărie

aparate de bucatarie incorporate cabana bungalou