Bucătărie

17 idei despre modul în care accesoriile din lemn pentru casă îți pot înfrumuseța bucătăria

Accesorii pentru casă din bucătărie din lemn-fațade-lambriuri de perete-tavan

Lemnul este una dintre cele mai populare materii prime. Există apropiere de natură și, dacă nu este tratată, are o culoare caldă. Mai ales în bucătărie, unde mulți oameni petrec mult timp, doriți să creați o oază de bunăstare. Cu câteva sfaturi, îți poți transforma bucătăria în ceva special cu accesorii pentru casă din lemn.

De ce ar trebui să încorporezi lemn în bucătăria ta? Se spune că proprietățile lemnului au un efect calmant asupra inimilor și minților oamenilor. Apropierea de natură ne calmează tensiunea arterială și bătăile inimii. Lemnul are un caracter cald și confortabil și depășește toate celelalte materiale de suprafață, cum ar fi plasticul sau piatra. Poluanții, cum ar fi plastifianții, pot fi, de asemenea, excluși cu acest material. Nu e de mirare că acum, într-un moment în care vrem să trăim mai conștient, devine din ce în ce mai popular.

Mobilier de bucătărie și accesorii pentru casă din lemn

Accesorii de viață realizate din scaun din lemn pentru bucătărie-trunchi de copac

Drepturi de imagine: © Naturehome Gmbh

Pe lângă unitatea populară de bucătărie sau masa de luat masa din lemn, piesele de mobilier mai mici sunt, de asemenea, un adevărat ochi în bucătărie. Deci, există o gamă largă de frumos Scaune din lemn – fie ca scaun de bar, fie ca scaun decorativ, dar util.

Raft de vin din lemn

accesorii pentru casa-lemn-bucatarie-perete-suport pentru vin-ochelari-suport

Chiar și rafturi mai mici, cum ar fi Rafturi de vin uite ceva în materialul din lemn. Aici puteți găsi, de asemenea, tot felul de idei decorative și creative despre modul în care un simplu raft de vin poate deveni un punct culminant în bucătăria dvs. Adesea, europaletii vechi sunt recondiționați și transformați în rafturi pentru vinuri fine. De asemenea, sunt reprezentate frumoase scânduri vechi de lemn, care au fost desenate de-a lungul timpului. Orificiile mai mari pentru montarea pe gâtul sticlei pot fi găurite în aceasta cu un pic Forstner.

Ustensile de bucătărie din lemn

accesorii pentru casă-lemn de măslin-bucătărie-scândură-castron-suport-ou-lingură

O mulțime de ustensile de bucătărie pot fi găsite și din lemn. Lingura de lemn bine dovedită este un lucru, dar și altul tacâmuri poate fi găsit în lemn. Deci serverele de salate sau Bloc de cuțite. Din nou și din nou puteți găsi opțiuni de design noi și interesante pentru cele mai simple ustensile.

Tăvi de bucătărie din lemn

Accesorii pentru casă din lemn bucătărie-tavă din lemn-întunecată-diferite-dimensiuni

Drepturi de imagine: © Naturehome Gmbh

Sunt acum populare Boluri și farfurii din lemn, în special din lemn de măslin. Boabele neobișnuite ale lemnului de măslin conferă mâncărurilor din lemn un fler special. Desigur, există pe deplin Plăci de tăiat sau tampoane pentru oală în toate dimensiunile și tipurile de lemn. Chiar Tăvi de bucătărie din lemn, de ex.. naturehome.com sunt un ustensil de bucătărie popular care nu necesită alt material.

Accesorii decorative pentru casă din lemn

Accesorii pentru casă din lemn bucătărie-suport pentru sticle de vin-lemn de măslin

Drepturi de imagine: © Naturehome Gmbh

Decorațiunile din lemn aduc o atmosferă vie într-o bucătărie. Sunt disponibile tot mai multe articole de designer din lemn. La fel și cele extravagante Suport pentru sticla de vin sau deosebit de neobișnuit Modele de lampă. Există multe idei de bricolaj, în special pentru decorare. De exemplu, puteți crea elemente decorative frumoase cu plăci din lemn de drift. Lemnul vechi pentru a fi creativ poate fi găsit în junkyard, companii de demolare, la o plimbare de-a lungul unui râu sau pe plajă.

Suport pentru lumânări realizat dintr-o ramură

Accesorii pentru casă din lemn bucătărie-lumini-suport-o-ramură

Alte idei interesante sunt Planificator de bucătărie din lemn cu o listă de cumpărături sau un plan de masă pentru săptămâna următoare. Suport vază, atașat la lemn cu o manșetă sunt o opțiune frumoasă de decor pentru bucătăria ta. Chiar Suport de prosoape se poate realiza cu o ramură dreaptă scurtă. La fel de ușor de făcut Suport lumină în toate dimensiunile și formele. Și aici vă puteți ajuta cu un pic Forstner și găuriți găurile corespunzătoare în obiectul dorit.

Accesoriile pentru casă din lemn devin decorațiuni pentru pereți

accesorii pentru casa-lemn-bucatarie-decor-perete

Prelucrarea lemnului este mai neobișnuită pentru decorațiunile de pereți. Acestea includ Acoperiri de perete de lemn, Suport pentru lampă sau ca variantă alternativă Imagini de artă din lemn, de asemenea Rama de lemn pentru fotografiile tale. Puteți pur și simplu să atârnați o perete veche de lemn, care nu mai arată perfect, pe perete și să vă bucurați de atmosfera pe care o creează. Nu există limite la creativitate și internetul este plin de idei de bricolaj.

Îngrijirea potrivită pentru accesoriile dvs. din lemn pentru casă

accesorii-de-viata-lemn-bucatarie-tabla-de-taiat-uleiuri-ingrijire

Pentru ca lemnul să reziste mult timp, mai ales în bucătărie, unde tinde să fie foarte umed, are nevoie de puțină întreținere din când în când. Pentru ca schimbarea umidității și a radiației solare să nu poată deteriora lemnul, există câteva instrucțiuni de îngrijire mai jos:

– Etanșarea tuturor accesoriilor casnice Uleiuri și vopsele

– Tratarea lemnului plictisitor cu ceară conferă lemnului o nouă strălucire și rezistență la apă

– Înălbiți lemnul vechi, îngălbenit, cu leșie

Cu puține instrucțiuni de îngrijire de genul acesta, de asemenea, puteți face lemnul vechi să arate nobil și să ofere întregului aspect un aspect nou.

bucătărie-lemn-perete-blat-pardoseală din lemn-alb-fronturi