Bucătărie

10 idei pentru a fura din această bucătărie modernă, cu mult spațiu de depozitare

bucătărie modernă cu mult spațiu de depozitare blat din lemn fațade negre perete din spate alb

Unități de perete, unități de bază, rafturi și încă câteva sertare pe insulă – aproape întotdeauna există prea puțin spațiu pentru toate oalele, tigăile, aparatele de bucătărie, ustensilele de bucătărie și consumabilele. Spațiul de depozitare în bucătărie este esențial, deoarece ajută la menținerea lucrurilor ordonate și organizate. Cu o planificare inteligentă a spațiului de depozitare, puteți utiliza spațiul disponibil în mod optim și astfel puteți obține o bucătărie ordonată. Astăzi vă prezentăm o bucătărie modernă, cu mult spațiu de depozitare, care vă oferă o mulțime de idei pentru soluții inteligente de depozitare. De la utilizarea ingenioasă a colțurilor dificile până la insula practică a bucătăriei – designerul de interior Sarah Trotter de la Hearth Studio arată cum puteți echipa bucătăria cu cât mai mult spațiu de depozitare. Iată câteva puncte culminante.

Exemple de planificare inteligentă a spațiului de stocare

bucătărie modernă cu mult spațiu de depozitare din lemn alb-negru

Scopul acestui proiect a fost de a crea o bucătărie foarte funcțională pentru o familie tânără care adoră să gătească. Designul bucătăriei se bazează pe preferințele de gătit ale clienților și garantează adaptarea optimă la nevoile lor. Acest lucru nu se aplică doar amenajării dulapurilor de bucătărie și planificării trotuarelor, ci și adăugărilor individuale, cum ar fi un colț separat pentru prepararea ceaiului și a pâinilor prăjite. Clienții sunt doi universitari care scriu adesea acasă și le place să pregătească o ceașcă de ceai în bucătărie. Cu toate acestea, în articolul de astăzi ne vom concentra pe ideile de spațiu de depozitare care pot fi implementate în propria bucătărie.

Ideea de furat: închide ustensilele de bucătărie

sfaturi spațiu de depozitare ustensile de gătit tijă fereastră agățat perete alb spate dale geometrice

În loc să fie depozitate într-un sertar, ustensilele de bucătărie erau agățate pe o tijă metalică folosind cârlige S. A avea o fereastră în spatele chiuvetei de bucătărie este întotdeauna plăcut, dar dacă vederea nu este cea mai bună, există câteva alternative de luat în considerare. În acest caz, proprietarii se uită la fațada de cărămidă degradată a unei clădiri vecine. Deci, această soluție inteligentă de stocare nu i-a deranjat cu o vedere nu atât de frumoasă. Dimpotrivă: există și spațiu pentru ierburi proaspete pe bar.

Cu rafturile inteligente, puteți crea mai mult spațiu de depozitare în bucătărie

depozitare spatiu organizare bucatarie banda magnetica cutit lemn perete nisa

Rafturile deschise au, de asemenea, avantajele lor: bolurile, condimentele și cărțile de bucate sunt ușor disponibile – totul este clar vizibil și ne scutește de dificultatea căutării în spatele ușilor închise. Proprietarii de case pot pune ustensile de gătit și ceramică în centrul atenției pe rafturi. Banda magnetică pentru cuțite este, de asemenea, foarte practică. Ocupă puțin spațiu și este ușor de atașat.

Utilizați optim colțurile dificile!

spațiu de depozitare bucătărie planificare rafturi frigider

Majoritatea oamenilor ar crede că spațiul dintre frigider și perete este inutilizabil, dar acest exemplu ne convinge altfel. Aici puteți păstra convenabil plăci de tăiat, tăvi și tăvi de copt! Dacă sunteți un iubitor de vinuri, rafturile deschise pentru vin sunt o modalitate excelentă de a profita la maximum de spațiu. Pliantele înguste și dulapurile pentru farmacii sunt, de asemenea, adevărate minuni ale spațiului de depozitare. Asigurați-vă că acestea pot fi, de asemenea, complet extinse, astfel încât să puteți utiliza spațiul până la ultimul centimetru.

Ușile glisante sunt o soluție care economisește spațiu și în bucătărie!

spațiu de depozitare colț dulap bucătărie vase glisante

Dulapurile cu înălțimea tavanului pe un perete lung din bucătărie pot găzdui o mulțime de ustensile de bucătărie voluminoase. Ușile glisante oferă un alt avantaj, deoarece economisesc spațiu și sunt ușor de mișcat. Acest lucru oferă proprietarului casei suficientă libertate de mișcare între dulap și insula de bucătărie.

O stație de ceai îmbogățește fiecare bucătărie

spațiu de depozitare bucătărie colț cafea ceai pâine prăjită

Clienții lucrează adesea de acasă, motiv pentru care arhitectul a proiectat această frumoasă stație de ceai și pâine prăjită pentru mici pauze de gustări. Soclurile sunt plasate convenabil în colț și ușor de accesat. Peretele din spate este prevăzut cu aceleași plăci, dar de această dată înfrumusețat cu un strop de albastru.

O insulă de bucătărie optimizează spațiul de depozitare în bucătărie

idei pentru mai mult spațiu de depozitare în rafturile insulei de bucătărie

Insulele de bucătărie nu numai că creează o suprafață de lucru separată, dar oferă și spațiu suplimentar de depozitare. În acest caz, rafturile și dulapurile sunt integrate pe toate cele trei laturi ale insulei. Există chiar și o nișă pentru cuptorul cu microunde pe partea opusă chiuvetei. O varietate de obiecte decorative pot fi depozitate pe mai multe compartimente deschise.

Rafturile cu insule din bucătărie creează spațiu de depozitare în bucătărie

Pentru ca bucătăria să arate și mai ordonată, designerul a evitat în mod deliberat mânerele enervante ale ușii dulapului. În schimb, deschiderile rotunde erau tăiate în pădure. Pentru insula de bucătărie și sertare, ea a ales benzi subțiri, negre, cu mâner, care sunt abia vizibile.

Spațiul de depozitare a bucătăriei folosește extrageri de pe insulă

Blatul de marmură este ideal pentru desfășurarea aluatului

bucătărie deschisă depozitare insulă rafturi blat din lemn

Știind că clienții ei erau brutari avizi, designerul de interior a adăugat o bucată de blat de marmură la un capăt al insulei. Acolo puteți pregăti pâine, paste și produse de patiserie de tot felul. Marmura are o suprafață foarte netedă de care aluatul nu se lipeste. Acest lucru face, de asemenea, rulourile de aluat de marmură deosebit de populare printre brutarii de hobby.

Blat de bucătărie insulă de gătit marmură lemn interfață fronturi negre

spațiu de depozitare bucătărie sub blat insulă de bucătărie blat din lemn