Bucătărie

10 idei de amenajare compacte pentru bucătării mici

compact-rotund-bucătărie-insulă-rafturi-deschise

Dacă la un apartament mic unul compact bucătărie mică proporțional, trebuie întotdeauna aranjat cu înțelepciune dacă este posibil, astfel încât toate zonele să fie cât mai confortabile, chiar și în bucătăria foarte mică.

Bucătărie mică, cu diferite opțiuni de spațiu de depozitare

insulă modernă de bucătărie albă

Designerii din întreaga lume se confruntă cu provocarea de a crea cele mai compacte idei de amenajare posibile bucătărie mică a crea. Aveți inspirații extraordinare pentru camere mai mici, în care toate aparatele de bucătărie și mobilierul de bucătărie din sala de mese se potrivesc perfect – sunt piese de bucătărie mobile confortabile (care se potrivesc între ele într-un metru pătrat).

Idei de amenajare pentru bucătării mici de la designeri germani

electrocasnice încorporate mici-modulare-bucătărie

 Designerii germani Kristin Laass și Norman Ebelt au creat o frumoasă bucătărie modulară care se potrivește cu toate echipamentele de bucătărie într-un metru pătrat și, după ce o închideți, poate fi folosită din nou ca masă. Cel compact bucătărie mică nu este doar foarte frumos și confortabil, ci și o decizie inteligentă pentru fiecare apartament mic, unde trebuie să fii atent la ergonomia din cameră.

„Răzbunarea bunicii” este numele acesteia bucătărie mică de Klaus Michel. Poate fi numită în același timp bucătărie și sufragerie. Cu aspectul său clasic, în vârstă, te impresionează la prima vedere. Cu ideile lor inovatoare de amenajare, Albrecht Seeger și Martin Klinke au reușit să creeze una multifuncțională și atrăgătoare bucătărie mică, pentru a crea o insulă de bucătărie cu scaune de bar în același timp. Numele „Haide” este cel mai important.

Bucătării compacte pentru apartamente mici

economie de spațiu-mobilier de bucătărie

Cel compact bucătărie mică, Constând dintr-o singură piesă de mobilier, o puteți găsi rar. Aceasta este numită pur și simplu „bucătăria mică” de talentații Vicky Müller și Christopher Meyer. Ideea de mobilier pentru bucătărie mică a prezentat o interpretare complet nouă a unei bucătării – bucătăria rotundă. Are un aspect ciudat și modern și se potrivește perfect în spații mai mici.

Ce s-ar potrivi mai bine unui apartament mai mic decât o bucătărie compactă, cu tot ceea ce ar avea nevoie cineva. Există o mare varietate de idei de proiectare a bucătăriei care ne-ar putea ajuta să mobilăm bucătăria noastră mică într-un mod confortabil și ergonomic.

Dulapuri de bucătărie moderne practice 

spațiu-practic-depozitare-idei-bucătărie-mică

 Masă în bucătăria mică „Răzbunarea bunicii”mobilier încorporat mic-alb-bucătărie

Insulă de bucătărie cu scaune

scaun de bar modul bucatarie designer

Bucătărie elegantă neagră

bucatarie montata de lux Fendi

Insulă de bucătărie cu unități de bază

Dulapuri încorporate-bucătărie-chiuvetă-insulă-bucătărie modernă

Combinație de blat și masă

mic-bucătărie-insulă-Rubika